Şimdi ne yapayım?

hiç anlaşılır bir yazı değil. davet ettiler diye mi kızdın? yoksa etmeseler daha mı kizardin? sonuçta kendine gel derim.
Hayır hiçbirşeyin hiçbir önemi Yok
Onlar daima suçluydu,turşu sunumu çay tabağındaydı,turşu eğilmiş ağlıyordu,lanet olsundu

Annelerden iftar daveti nasil gelmeli? Akraba degil ki bu, sabah saatlerinde konusulur aksama gidilir bu kadar. Sadece yabancilara onceden davet yapilir. Siz her zamanki gibi kendinize dert aramissiniz
Ay olur mu ya benim annem bizi iftara davetiye ile çağırdı. Yer, saat, menü yazılıydı. Kırmızı halı bile vardı.

Davetlerinde kusur bulamazsan, sofralarında bulursun.
Sofralarında bulamazsan, laflarından cımbızla alınacak laf bulursun,
Laflarında bulamazsan aradığını, surat astılar dersin.
hiçbir şekilde sana yaranma ihtimali olmayan insanları ne yor, ne de sinirlerini boz.

Ayrıca not,
3 hurma ile oruç açan peygamber ummetiyiz diye cuma mesajı falan atan tiplerden olduğuna da çok Eminim nedense, ama iş aç karnına sofraya oturmaya gelince mükellef sofra beklersin.
Allah gözünü doyursun.
Bir çorba ile de doyuyor insan. Olmayanın halinden anlamak için olan Ramazan’da 5 çeşit yemekle sofraya oturmak iki yüzlülük oluyor, haberin olsun.

Olan benim kitaba oldu :-) gece gece tövbestafurullah. Vaktim bir hiç uğruna yok oluyor şu an. Ve ben devam ediyorum konuya :-(
Tuhaf bir çekiciliği var konu sahibinin konularının benimde bebek yeleğimin düğmeleri dikmem ve yeni örgüme başlamam lazım ama burada zaman öldürüyorum:deli::110:

Back
X