- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Altınlarını asla bozdurma şu an zor durumda değilsiniz. Çok zor durumda kalırsın o ayrı ama şimdi keyfi olur bence bozdurman. Böyle tartışmalar her ailede yaşanır. İnşallah herşey yoluna girer.Herkese merhabalar hemen konudan bahsetmek istiyorum. Temmuzda evlendik ben yaşadığımız şehrin konumu itibari ile iş bulamadığım için çalışmıyorum. Nişanlıyken ev aldık ve 2250 tl ödememiz var 2019 Aralık’ta bitiyor. Evlenmeden önce ben araba almıştım şuan onu kullanıyoruz. Evi memleketimizden aldık ve şuan tayinde başka bir şehirdeyiz. Kv denin evi kentsel dönüşüme gireceği için şuan bizim evimizde oturuyor . Biz ise şuan oturduğumuz eve 750 tl kira ödüyoruz. Eşim kendi maaş kartından bana ek kart çıkarttı ve zaten maaşının yönetimini ben yapıyorum . Tüm ödemeleri yaptıktan sonra kalan parayı harcama planı bende anlayacağınız. Dün eşimin düğünden önce 5000 tl eksi hesaba girdiğini öğrendim. Bana bunu daha önce söylediğini iddia etti ama yemin ediyorum söylememişti. Gerçekten inanılmaz üzüldüm. Bana diyor ki taksitlendiricez ödeyeceğiz . Ama neyle evet ciddi bir maaş alıyor ama giderlerimiz fazla. Tartışmaya başladık bana bu Evi ben geçindiriyorum dedi çok zoruma gitti Kızlar. Eşimin işi nedeni ile izne çıktığımız zaman maaşımızdan kesinti oluyor doğal olarak bu bizi inanılmaz etkiliyor. Evlendikten sonra kıyafet sağlık gibi hiç harcama yapmadık nerede ise. Kenara üç kuruş para koymak istiyorum çünkü hastalık sağlık olur onu da geçin yaza 20 gün izin var maaş kesilecek sonra kurban keseceğiz onun parası ardından arabanın kaskosu vergisi vs para lazım. Eşime kalsa 500 tl ödeyeceğiz ama hesap yapıyorum tutmuyor. Gece kavga ettik o uyuyordu ben konuşmaya devam ettim ben uyumuyorum sen niye uyuyorsun vs filan gitti oturma odasında uyudu. Sabah kalktık giderken öpmeden dışarı çıktı bende kapıyı kapattım. Annem msj atmış cvp yazmadım aradı açmadım görümce öyle aradı açmadım. Eşim aradı açmadım konuşmuyorum kimseyle üzgünüm çünkü. Haklı iken hep haksız duruma düşüyorum. Neden böyle ? Şimdi o borç nasıl ödenecek ? Altınlarım var birkaç tane bozduralım diyeceğim galiba emin değilim . Tek bildiğim bu saat oldu yataktan kalkmadım kalkmak ta istemiyorum eşim akşam eve gelince nasıl davranmam lazım diye düşünüyorum![]()
Kızlar hallettik biz herkese teşekkür ediyoruz
Okadar borcunuz icinde, kurbanin kesilmesi ne gerek yok diye biliyorum.. Stres yapma ya 2018 de hemen gecer gider... Esimde pek ugrasti memurluk icin ama olmadi, aklina geldikce onun stresini yaşıyor..kurban keseceğiz
Kızlar sorun şuymuş ben demişim ki yiyip içip gezmiyoruz ama yine de böyle zor geçiniyoruz demişim. Buda eşimin zoruna gitmiş eksiğimiz ne dedi konuştuk gece uyumadım gelip sana baktım geri gittim dedi öyle anlaştık biz özür diledi![]()
Etiketlemeyi şimdi gördüm, gecikme için özür dilerim, kapadım hayatım.Mune konuyu kapatır mısın sana zahmet