Şimdi neden böyle? Cevap lütfen :(

busem92

5 qn BiLemedin 6 qn ..
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
130
0
96
İstanbul
kızlar sevgilimle ayrıldık biraz kötü ayrıldık aslında her ayrılık gibi,2 gün oldu ayrılalı daha çok yeni ama o şuan ortada yok 2 gündür yani her gün facebookuna girerdi ama yok msnden beni silmemiş çünkü girmemiş görende yok sizce neden böyle yapıyor Şimdiden Cvap Veren Arkadaşlarıma Teşekkür Ederim a.s.

Bu arada ALLAH*ım Kavuştursun Bizi En Kısa Sürede ınşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

profilde evli yazıyor her neyse..
neden böyle davrandığını en iyi sen bilirsin senin sevgilindi sonuçta
çok kızdırdığın için seninle görüşmek istemediğinden kaçıyor olabilir mi
başka bir mantıklı sebebi yok sanırım..

Off cnm ya bu erkeklerde cocuk gibi haa, kacmak neyi cozecekki sanki,
Neyse msj fln yollasan yada gizli nodan fln arasan ? hic ortak bi tanidiginiz fln yokmu onlara sorsan ?

kızdırdım aslında yanlış anladı ben haklıyım ama o haklı gibi oldu aman ne bilim ya belkide biz aynı mahallede oturuyoruz beni unutmak için olabilir mi :S

ama kızlar benim facebookum yok ona baktıgımı bilmiyor ayrıca msne girer beni siler öyle devam ederdi :S

Daha 2 gün olmuş ayrılalı..
Adam hemen facebook'a,msn'e mi girecek..:ecrin_bebek:
Ya arkadaşları ile uzak bir yere gitmiş kafa dağıtıyordur ya da başka işleri vardır...

kızdı ya aklı sıra trip yapıyor,merak etme çıkar ortaya bizde azmı kaybolduk ortalardan zamanında :1rolleyes:kızınca beni bulamasın ulaşamasın merak etsin diye aah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…