- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.560
- 598
- Konu Sahibi dark paradise
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He o da var.Ama korunsun da.![]()
Eee bacım yatma desek yatmayacan mı?Çıkacakmısın yataktankızlar ben çok kötüyüm eski konumdan bilirsiniz belki terk edildim şimdi de alakasız biriyle yatıcam kızlar ben dayanamıyorum beni kurtarın nolur kendimi ucuzlatıyorum onu unutmak için
Kizz eglenceyi kacirma sonraBenimde bayağı uykum geldi bende yatıcam
Foruma danıştınız mı? Litfen...Benimde bayağı uykum geldi bende yatıcam
He o da var.
Acaba yattılar mi ?
Ne gadanda masum uyuyorlardir sinci.
Oğlan gelip çok güzel uyuyordun, kıyamadim da demiştir he.
Saniyelik saçmalamalar moda oldu zaten buralarda sıkıntı yokvalla yatıcam sanırım adam gelmemişti ben bunu yazarken sizden aldım gazı gelme dedim:/ öf saçma sapan saniyelik kararlar veriyorum
Kadınlar istemiyor yatmayalım diyin.valla yatıcam sanırım adam gelmemişti ben bunu yazarken sizden aldım gazı gelme dedim:/ öf saçma sapan saniyelik kararlar veriyorum
Al beniiiii laaaan al beni diyen kadın aklıma geldi istemsizce :)"Kıy banaağğğ" dediği an fanteziye döner ama oradan, hiç belli olmaz bu işler.![]()
çok teşekkür ederim haklısınız bi an gaza geldm sanrımCok istiyorsan boslukta hissediyorsan mesajlas flort et istediginle. Ama hemen gidip yatma. İleride bu yaptiklarini unutman daha zor olur yoksa
Al beniiiii laaaan al beni diyen kadın aklıma geldi istemsizce :)