şimdi onunla yatıcam

Bu neydi şimdi ? Ne yapalım yani bile isteye girdiğin adamın koynundan çekip alalım mı ?

Su güzel kafanı kullanmaya denesen.. Dışarıda yapabilecek onca güzel sey varken sen "teselliyi" elin adamila yatmakla mi bulacaksin. Kafayi kullanin!

beni cddiye alıp cevap verenlere çok teşekkür ederim öncelikle çok iyi insanlarsınız gelicek şimdi ama sizin sayenizde yapmamaya karar verdim hepinize çok teşekkür ediyorum :)))

Ya biz?
Bizim hiç mi emeğimiz olmadı?
Bak ne güzel ters etki yaptırdık sana.

Böyle olunca çok kırılıyorum ya. :KK61:

Bu saatte gelecek ve yapmayacaksın, tamam inandık..
Lütfen pişman olacağınız şeyler yapmayin

kızlar ben çok kötüyüm eski konumdan bilirsiniz belki terk edildim şimdi de alakasız biriyle yatıcam kızlar ben dayanamıyorum beni kurtarın nolur kendimi ucuzlatıyorum onu unutmak için
Ben kadin o
kızlar ben çok kötüyüm eski konumdan bilirsiniz belki terk edildim şimdi de alakasız biriyle yatıcam kızlar ben dayanamıyorum beni kurtarın nolur kendimi ucuzlatıyorum onu unutmak için
Yazi cok sacma olmus,bu konuya inanmiyorum ya da böyle bir kadinin varligina inanmak istemiyorum.sizde hanimefendi kadinsal degerlerin hicbirini gòremedim ,yazik gercekten yazik.

Olayın yalnız gelişme stili harika.

02.00 Konu sahibi rehberden ilk bulduğu kişiye mesaj atar. "Ahmet seninle yatmak istiyorum hemen gel, ev adresimi gönderiyorum."
Ahmet: Tamam hemen geliyorum saatin gecenin körü olması hiç önemli değil çünkü ben bir abazayım niehehehe

02.03 Konu sahibi buraya konu açar ve "Biriyle yatıcam beni kurtarın" isimli muhteşem konusunu açar
02.04 SWAT Kadınlar Kulübü iş başında. Özel tim bu muhteşem kurtarma operasyonu için devrede.
02.13 Konu sahibi mesajlardan sonra birden bir aydınlanma yaşar ve yatmamaya karar verir. Ahmet'e mesaj atar. "Ahmet gelme ben vazgeçtim yatmicam seninle git burdan : (((((("
Ahmet: Tamam ben yolu yarılamıştım ama olsun sen artık dünya ahiret bacımsın : ((((

Hahahaha daha yaratıcı senaryolar lütfen. En kötü canım sıkılıyor bana ilgi gösterin falan yazın yav daha iyi olur.

Kazen kurtarır ama, şarkıdaki gibi "ben yoldan gönüllü çıktım" dersin büyük ihtimal:işsiz:

Olayın yalnız gelişme stili harika.

02.00 Konu sahibi rehberden ilk bulduğu kişiye mesaj atar. "Ahmet seninle yatmak istiyorum hemen gel, ev adresimi gönderiyorum."
Ahmet: Tamam hemen geliyorum saatin gecenin körü olması hiç önemli değil çünkü ben bir abazayım niehehehe

02.03 Konu sahibi buraya konu açar ve "Biriyle yatıcam beni kurtarın" isimli muhteşem konusunu açar
02.04 SWAT Kadınlar Kulübü iş başında. Özel tim bu muhteşem kurtarma operasyonu için devrede.
02.13 Konu sahibi mesajlardan sonra birden bir aydınlanma yaşar ve yatmamaya karar verir. Ahmet'e mesaj atar. "Ahmet gelme ben vazgeçtim yatmicam seninle git burdan : (((((("
Ahmet: Tamam ben yolu yarılamıştım ama olsun sen artık dünya ahiret bacımsın : ((((

Hahahaha daha yaratıcı senaryolar lütfen. En kötü canım sıkılıyor bana ilgi gösterin falan yazın yav daha iyi olur.

Ahmet şahsın kendisi olmasın?
Ahmet çok sıkılmıştır ve nette gezinirken kk diye bir sitenin varlığından haberdar olur. Kendisi en son memeyi iki yaşında gördüğü için, makus talihini değiştirmek adına keşfettiği bu kadın sitesinden kadınlara dair bilgiler toplamak ister. Birkaç makale okuyup sıkıntı bastıktan sonra yukarıdaki forum butonunu görür ve "Aha kadın olabilir burada" diyerek hemen tıklar.

Biraz takılır okur, derken kendi hikayelerini yazmaya ve kadınların nabzını yoklamaya karar verir.

Back
X