- 7 Şubat 2016
- 1.123
- 1.826
- 83
- 36
- Konu Sahibi dark paradise
Kendi arzularini durduramiyosun somra tutun beni kendimi ucuzlatiyorum diyosun kimse zorla sokmuyo seni birilerinin koynuna .bi tuhaf konu buda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
- Yatarken kk'ya girmeye vakti var konu sahibin umarim ikisini bir arada yapmiyordur
Hem yatıcam diyosun hem kurtarın diyosun seni kim kurtarsın yatmicaksin olup biticekkızlar ben çok kötüyüm eski konumdan bilirsiniz belki terk edildim şimdi de alakasız biriyle yatıcam kızlar ben dayanamıyorum beni kurtarın nolur kendimi ucuzlatıyorum onu unutmak için
Eneeee karanlik cennete gitmis :))uyurken banlandı zaar.
Birini unutmak için başkasıyla yatmak? Kusura bakmayında sevmek başka şey yatmak başka şey. Birini unutmak istiyrsanız önce kendinizi sevin. Ne kadar değerli olduğunuzun bilincine varın daha sonra sosyal aktivitenizi artırın yeni ortamlara girin, yeni insanlarla tanışın ruhunuza iyi gelen ne varsa onlarla meşgul olun. Birini unutmak adına saçma sapan yollara başvurmayın.kızlar ben çok kötüyüm eski konumdan bilirsiniz belki terk edildim şimdi de alakasız biriyle yatıcam kızlar ben dayanamıyorum beni kurtarın nolur kendimi ucuzlatıyorum onu unutmak için