Onlara de ki; kısmetinde varsa gelir yemenden kısmetinde yoksa ne gelir elden?
Yıllarca ugras didin, olmazsa olmaz... Hic calısmadan sınava gir şak diye atanırsın. Eğer Allah sana memur olmayı nasip etmediyse olmaz buna onlar mı karar verecekmiş. Senin evine giren ekmeğin özel sektörün yahut kamunun vermesi onları ilgilendirmez. Okulunu bitirmişsin y.lisansını yapıyorsun kime ne? Kaldı ki memur olup mutlu olmayıp istifa da edebilirsin.
Çok üzüldüm gerçekten... Yıllarca emek ver ilişkini bir noktaya getir, cahil cühela insanların yönlendirme cabalarıyla tıkan.
Onlara boyun eğme olur mu arkadaşım, ucu belli olmayan bir nişanlılığa da evet deme çok yıpranırsın...
Bir de senin icinde bulunduğun bu çirkin duruma nişanlının tepkisi nedir?
valla ya, "ben ev hanımı olmaya karar verdim aşkım" dese, ne der acaba müstakbel damat
arkadaşlar öncelikle dikkate alıp, değer verip fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim..
inanın artık özgüven sorunu yaşamaya başladım bu konuda..defalarca okudup her birinizin yorumlarını..
şimdiye dek bir konuşma yapmaktan kaçındım..dediğiniz gibi O'nun bu konuda atacağı adımı merak ettiğimden. sessiz kalmayı tercih etti. belkide korktuğumdan ötürü duyacaklarımdan bende cesaret edememiştim..
görüyorum ki tavrını artık ortaya koymanın zamanını kaçırmamak gerekiyor..
tekrar teşekkürler ilginize
Adam olan hiç bir erkek, seviyorum dediği insana bunları yaşatmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?