günümüz şartlarında memuriyet hem maddi olanaklar hem sosyal imkanlar vs göz önünde bulundurulduğunda bir bayan için özellikle, ideal bir iş. en azından kendi adıma böyle düşünüyordum. bu hususda mezuniyetimden beri çaba sarfediyor muyum aslında evet. ama şu ana kadar olmadı. bende özel sektörde başladım çalışmaya. tekrar sınava hazırlanacağım, masterımı bitireceğim..kendimce devreye sokabileceğim B planım vardı. ancak durum bu şekilde yaptırıma döndüğünde bende en ufak bir istek heves kalmadı..canım sen memur olmak istiyor musun peki? yani eğer memur olmazsan ne yapmaı planlıyorsun? senin önüne niye bu şartı koyuyorlar anlamadım cidden, herkes mmeur olacak diye bir kaide yok yani
o nasıl bir kibirmiş öyle
evlilik olsa ne olucak ki daha bismillah demeden kalp kırmalar, kızın işini beğenmemeler..
inşallah bu 5 yıl içinde bir hata yapmamışsındır cnm (anladın sanırım)
Ailedeki nasıl bir mantık çözemedim.sevgilinin o zaman sessiz kalıp şimdi kalkıp onlar asla karışmıyacaklar hayatımıza demesi bile önceden yanlış anlaşılmış bir durumun olmadığını gösteriyor bence hatalı olduklarını onlarda iyi biliyor...ama sonuçta herkes hata yapabilir önemli olan hatadan dönüp sana teklif etmesi bu gibi sorunların ileride olup olmayacağını nişanlılık döneminde anlayabilirsin bence... Hayırlısı olsun sizin için:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?