Şimdide ölümle tehdit ediyor..

boga_hatunu

Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
935
1.109
113
Selam yine ben yine sorunlar hiç uzatmayacağım en son konumu bilenler bilir kv konusmuyordu benimle bugun eşim işten gelince konustuk küsmüş bana bende küstüm yeter artık dedim bayağı konustuk en son annemle ikinizi bayram üzeri keseceğim dedi Bi ben napayım annem işte döveyim mi diyor bi öldürcem ikinizi o olacak diyor görümcem geldi öğleye doğru eşim tekrar açtı konuyu görümcem ne desin ortayı bulmaya çalıştı gitti az once eşim yine açtı konuyu nasıl ilişkiniz var anlamadım beni bulaştırmayın ne yapıyorsanız yapın dedi ben gerginim deyincede ikinizi ipe gericem diyor yine alttan alttan ölüm tehdidi mi veriyor anlamıyorum artık sinirlerim alt üst durumda karısık yazmış olabilirim izin alacağım dedi bir kaç günlüğüne hep iş diye ona bile acaba bize mi bişey yapacak şimdi diye düşünmeye başladım yapmasa bile hep bu korkularla mı yaşayacağım ben terk etmek istiyorum ne yapacağımı bilmiyorum akıl verin ben artık sağlıklı düşünemiyorum.

Daha önceki konularınızı bilmiyorum ama esiniz sadece sinirle mi söylüyor yoksa daha önce şiddete basvurdu mu
Tabi söylemesi bile hos degil ama bazen sinirle böyle seyler söylenebiliyor

Daha önceki konularınızı bilmiyorum ama esiniz sadece sinirle mi söylüyor yoksa daha önce şiddete basvurdu mu
Tabi söylemesi bile hos degil ama bazen sinirle böyle seyler söylenebiliyor
Hamileyken boğazıma bıçak dayamışlığı var yine kv konularından yine kv yüzünden bu kış boğazımı sıkmıştı. O zamanda seni öldüreceğim demişti duvardan duvara fırlatmıştı kaçmaya çalışırken ama 10 dk sonra hiçbirşey olmamış gibi davranmıştı dengesiz davranışları var eşimin aile arasında deli diye lakabı bile varmış sonradan öğrenmiştim.

eski konularınızı okumadım ama belli ki klasik valide ve yuva bozma oyunlarını yaşıyorsunuz.
ilk sormak istedigim şey eşiniz den vazgeçer misiniz?
hayır seviyorum evliligim de dış mihrap çalışması olmasa huzurluyuz diyorsanız
valideye klasik metodu deneyin
hı hıı cümlesi tamam tamam onaylaması eşinizin yanın da hürmetli gelin
eşiniz den sonra seviyeli saygılı insan ilişkisi
kusura bakmayın ama bir çok yuva bu oglumm benim annem benimciler yüzünden parçalanıyor.
kuklanın ipleri sizin eliniz de

Sen esin ve kayinvaliden oturup güzelce bi konusun derim. Ne olacaksa o konusmadan sonra olsun. Sana diyorsa annesinede desin..

Hamileyken boğazıma bıçak dayamışlığı var yine kv konularından yine kv yüzünden bu kış boğazımı sıkmıştı.
ciddi misiniz?
sonrasında hala birlikteliginizi devam ettirme gayretiniz nedir?
demek ki oglunun huyunu bildigi için kışkırtıcı davranışlarına devam ediyor.
kusura bakmayın tehlikeli koca müsvettesi sizin canınıza kastediyor bir gün gözü hiç birşeyi görmeyecektir

İşte bu yüzden bugünkü söylediği şeyler canımı sıktı iyice hep korktuğuma sustum ama ailem arkamda gel ne zaman istersen diyorlar birgün gözü dönecek diye korkuyorum.

validenize anlatın..
annecim oglun bayram da seni beni kesecekmiş
vasiyetinizi hazırlayın.
ben evladımı çocuk esirgeme kurumuna verilmesini yazdım.
eee siz herşeyi oglunuza anlatınca oglunuzun da hakkımızda ki süprizini bilmek istersiniz diye düşündüm.
manşet de yer alıcaz annecim diyin.
ölüm korkusu dilini tutmaya yarar belki

Yüzüme bakmıyor ne gelmek ne gitmek dediklerimden birkaç şeyi mıknatıs gibi çekip kullanmayı çok iyi yapar küser kaçıncı küsmesi bu.

İşte bu yüzden bugünkü söylediği şeyler canımı sıktı iyice hep korktuğuma sustum ama ailem arkamda gel ne zaman istersen diyorlar birgün gözü dönecek diye korkuyorum.
ölmeyi mi bekliyorsun?

Gitmeye bile korkar oldum daha önceleri de söylüyordu senide ailenide öldürürüm diye bir ara çocuğumla tehdit ediyordu alırım sana vermem diye alıyordu annesine götürüp beni arabaya bindirip dağ bayır yollara götürüyordu susuyordum alttan alıyordum korktuğuma sonra normale dönüyordu ama bu nereye kadar artık psikolojim bozuldu acaba ne zaman öldürecek diye düşünür oldum.

Şiddet
görmek hoşunuza gitmiyorsa boşanmamaniz için bu sebep yok.

Hala o adamla aynı evde nasıl duruyorsunuz boğazını sıkmış bıçak dayamış ne malum uyurken yastıkla boğmayacağı sizi boşanın allah aşkına bebeğiniz var bide ilerde ya çocuğunuza da aynısını yaparsa ???

Gitmeye bile korkuyorum bu seferde çocuğumu elimden alırsa diye.

Boşanma ihtimaliniz var mı?

hiçbir şekilde çocuğunuzu elinizden alamaz mahkeme buna izin vermez peki aileniz de sizinle aynı şehirde mi ? bir mesleğiniz var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…