- 2 Şubat 2015
- 935
- 1.109
- 113
- Konu Sahibi boga_hatunu
-
Hamileyken boğazıma bıçak dayamışlığı var yine kv konularından yine kv yüzünden bu kış boğazımı sıkmıştı. O zamanda seni öldüreceğim demişti duvardan duvara fırlatmıştı kaçmaya çalışırken ama 10 dk sonra hiçbirşey olmamış gibi davranmıştı dengesiz davranışları var eşimin aile arasında deli diye lakabı bile varmış sonradan öğrenmiştim.Daha önceki konularınızı bilmiyorum ama esiniz sadece sinirle mi söylüyor yoksa daha önce şiddete basvurdu mu
Tabi söylemesi bile hos degil ama bazen sinirle böyle seyler söylenebiliyor
Aaa durum ciddi o zamanHamileyken boğazıma bıçak dayamışlığı var yine kv konularından yine kv yüzünden bu kış boğazımı sıkmıştı.
ciddi misiniz?Hamileyken boğazıma bıçak dayamışlığı var yine kv konularından yine kv yüzünden bu kış boğazımı sıkmıştı.
Hamileyken boğazıma bıçak dayamışlığı var yine kv konularından yine kv yüzünden bu kış boğazımı sıkmıştı. O zamanda seni öldüreceğim demişti duvardan duvara fırlatmıştı kaçmaya çalışırken ama 10 dk sonra hiçbirşey olmamış gibi davranmıştı dengesiz davranışları var eşimin aile arasında deli diye lakabı bile varmış sonradan öğrenmiştim.
Yüzüme bakmıyor ne gelmek ne gitmek dediklerimden birkaç şeyi mıknatıs gibi çekip kullanmayı çok iyi yapar küser kaçıncı küsmesi bu.validenize anlatın..
annecim oglun bayram da seni beni kesecekmiş
vasiyetinizi hazırlayın.
ben evladımı çocuk esirgeme kurumuna verilmesini yazdım.
eee siz herşeyi oglunuza anlatınca oglunuzun da hakkımızda ki süprizini bilmek istersiniz diye düşündüm.
manşet de yer alıcaz annecim diyin.
ölüm korkusu dilini tutmaya yarar belki
ölmeyi mi bekliyorsun?İşte bu yüzden bugünkü söylediği şeyler canımı sıktı iyice hep korktuğuma sustum ama ailem arkamda gel ne zaman istersen diyorlar birgün gözü dönecek diye korkuyorum.
Hamileyken boğazıma bıçak dayamışlığı var yine kv konularından yine kv yüzünden bu kış boğazımı sıkmıştı. O zamanda seni öldüreceğim demişti duvardan duvara fırlatmıştı kaçmaya çalışırken ama 10 dk sonra hiçbirşey olmamış gibi davranmıştı dengesiz davranışları var eşimin aile arasında deli diye lakabı bile varmış sonradan öğrenmiştim.
Gitmeye bile korkuyorum bu seferde çocuğumu elimden alırsa diye.Hala o adamla aynı evde nasıl duruyorsunuz boğazını sıkmış bıçak dayamış ne malum uyurken yastıkla boğmayacağı sizi boşanın allah aşkına bebeğiniz var bide ilerde ya çocuğunuza da aynısını yaparsa ???
Boşanma ihtimaliniz var mı?Hamileyken boğazıma bıçak dayamışlığı var yine kv konularından yine kv yüzünden bu kış boğazımı sıkmıştı. O zamanda seni öldüreceğim demişti duvardan duvara fırlatmıştı kaçmaya çalışırken ama 10 dk sonra hiçbirşey olmamış gibi davranmıştı dengesiz davranışları var eşimin aile arasında deli diye lakabı bile varmış sonradan öğrenmiştim.
Gitmeye bile korkuyorum bu seferde çocuğumu elimden alırsa diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?