- Konu Sahibi boga_hatunu
-
Ewd Bi defa denedim kapıları kilitledi zorla gecenin Bi yarısı arabaya bindirdi sürdü dağa bayıra asla zaten kapıyı çarpıp seni terk ediyorum diyemem sessizce gideceğim anlamadan.Tehlikenin farkındamısın? Aman allahım. Bu aralar lütfen ister kocanla,ister kv söz dalaşına girme. Oyalamak için yalandan güleryüz falan göster ki zaten işten izin almış tüm gün evde olucak. Kavga falan çıkmasın. Daha sonra ona birşey demeden çocuğunla kendinin bavulunu hazırla var arkana bakmadan kaç kurtar canını. Eğer "senden boşanıyorum, evi terk ediyorum" desen kötü şeyler olabilir. Birşey demeden çık evden. Ailende arkanda ne güzel. Boşan kurtul. Okurken ben bile korktum. Allah yardımcın olsun.
İlk baslarda meydanı bos bırakmayacağım annesinin istediği şeyi ona vermeyeceğim diyordum evet amma şu an bu benim için gurur kırıcı birşey olmaktan çıktıAnnesine karsi savasi kaybetmemis olmak icon mi bosanmiyorsunuz?
Kusura bakmayin ama cocugunuzu bu kadar dusunuyorsaniz onceliginiz sag kalmak olmali , o evde de bu pek mumkun gozukmuyor
Hic saglikli bir dusunce yapiniz yok
Adamı delirttiniz demekki elbirliğiyleSelam yine ben yine sorunlar hiç uzatmayacağım en son konumu bilenler bilir kv konusmuyordu benimle bugun eşim işten gelince konustuk küsmüş bana bende küstüm yeter artık dedim bayağı konustuk en son annemle ikinizi bayram üzeri keseceğim dedi Bi ben napayım annem işte döveyim mi diyor bi öldürcem ikinizi o olacak diyor görümcem geldi öğleye doğru eşim tekrar açtı konuyu görümcem ne desin ortayı bulmaya çalıştı gitti az once eşim yine açtı konuyu nasıl ilişkiniz var anlamadım beni bulaştırmayın ne yapıyorsanız yapın dedi ben gerginim deyincede ikinizi ipe gericem diyor yine alttan alttan ölüm tehdidi mi veriyor anlamıyorum artık sinirlerim alt üst durumda karısık yazmış olabilirim izin alacağım dedi bir kaç günlüğüne hep iş diye ona bile acaba bize mi bişey yapacak şimdi diye düşünmeye başladım yapmasa bile hep bu korkularla mı yaşayacağım ben terk etmek istiyorum ne yapacağımı bilmiyorum akıl verin ben artık sağlıklı düşünemiyorum.
Adamı delirttiniz demekki elbirliğiyle[/QUOTE
Pek emin diilim ,yazdiklarinizi okurken bana bu hissi verdi yorumlarinizİlk baslarda meydanı bos bırakmayacağım annesinin istediği şeyi ona vermeyeceğim diyordum evet amma şu an bu benim için gurur kırıcı birşey olmaktan çıktı
Ne kadar abartmışsınızSelam yine ben yine sorunlar hiç uzatmayacağım en son konumu bilenler bilir kv konusmuyordu benimle bugun eşim işten gelince konustuk küsmüş bana bende küstüm yeter artık dedim bayağı konustuk en son annemle ikinizi bayram üzeri keseceğim dedi Bi ben napayım annem işte döveyim mi diyor bi öldürcem ikinizi o olacak diyor görümcem geldi öğleye doğru eşim tekrar açtı konuyu görümcem ne desin ortayı bulmaya çalıştı gitti az once eşim yine açtı konuyu nasıl ilişkiniz var anlamadım beni bulaştırmayın ne yapıyorsanız yapın dedi ben gerginim deyincede ikinizi ipe gericem diyor yine alttan alttan ölüm tehdidi mi veriyor anlamıyorum artık sinirlerim alt üst durumda karısık yazmış olabilirim izin alacağım dedi bir kaç günlüğüne hep iş diye ona bile acaba bize mi bişey yapacak şimdi diye düşünmeye başladım yapmasa bile hep bu korkularla mı yaşayacağım ben terk etmek istiyorum ne yapacağımı bilmiyorum akıl verin ben artık sağlıklı düşünemiyorum.
Abartmışsınız derken.Ne kadar abartmışsınız
Hayat böyle zor geçmiyor mu?
bir gece çık bu cehennemden artık dedim kendime ertesi gün o işteyken terkettim evi ailemin yanına geldim dava açtım bosandım yaklaşık 2 yıla yakın sürdü temyizle birlikte.Elbette çok tehdit etti hatta ilk durusmadan çıktığımızda pesimden kosarak geldi dizlerimin bağı çözüldü korkudan aaa arkamı döndümki ufak tefek bir polis memuru tutmuş ensesinden bu da valla bisey yapmicaktım diye bık bık öter yuhh dedim yuhh.bu kadarmış cesareti düşünebiliyo musun ? ah kafam aileme zarar verecek diye ne cok korkmustum memlekette polis yokmus gibi.bu arada o da benim bogazıma bıçak dayamıştı.Seni çok iyi anlıyorum izliyoruz etkileniyoruz kadın cinayetleri cinnet gecirenler falan ama ömür boyu acı çekmenin ölümden farkı var mı?Nasıl cesaret ettin nasıl oldu o süreç tehdit etmedi mi bittikten sonra?
Pardon bu mesajı yeni okudum..Buna göre durumlar fena.Hamileyken boğazıma bıçak dayamışlığı var yine kv konularından yine kv yüzünden bu kış boğazımı sıkmıştı. O zamanda seni öldüreceğim demişti duvardan duvara fırlatmıştı kaçmaya çalışırken ama 10 dk sonra hiçbirşey olmamış gibi davranmıştı dengesiz davranışları var eşimin aile arasında deli diye lakabı bile varmış sonradan öğrenmiştim.
Ya canım,hayatta her şey konuşulur,fakat duracağın yeri bilmek şartıyla.Ocaktaki yemeğin dibi tutarken altını açarmısın,kısarmısın,kısarsın değil mi?Oda boyle söylüyor.
Hiç hazır değilmiş evliliğe gerçekten ailesi sırf mürveti görülsün diye evlendirmiş.Ya canım,hayatta her şey konuşulur,fakat duracağın yeri bilmek şartıyla.Ocaktaki yemeğin dibi tutarken altını açarmısın,kısarmısın,kısarsın değil mi?
İlişkiler yemek yapmak gibidir,yakmayacaksın,çiğ bırakmayacaksın,tuzunu kararında atacaksın.Ki ortaya çıkan şey yüz güldürsün.Evlilik için olgunluğun her türlüsü gereklidir.Ruhsal ve psikolojik olgunluk ve hazır olmakta,en az ekonomik ve fiziki olgunluk kadar gereklidir,yoksa sonuç bu
Asla böyle ne evlilik yürüyor ne hayattan tat alınıyor mutsuzum zaten.bir gece çık bu cehennemden artık dedim kendime ertesi gün o işteyken terkettim evi ailemin yanına geldim dava açtım bosandım yaklaşık 2 yıla yakın sürdü temyizle birlikte.Elbette çok tehdit etti hatta ilk durusmadan çıktığımızda pesimden kosarak geldi dizlerimin bağı çözüldü korkudan aaa arkamı döndümki ufak tefek bir polis memuru tutmuş ensesinden bu da valla bisey yapmicaktım diye bık bık öter yuhh dedim yuhh.bu kadarmış cesareti düşünebiliyo musun ? ah kafam aileme zarar verecek diye ne cok korkmustum memlekette polis yokmus gibi.bu arada o da benim bogazıma bıçak dayamıştı.Seni çok iyi anlıyorum izliyoruz etkileniyoruz kadın cinayetleri cinnet gecirenler falan ama ömür boyu acı çekmenin ölümden farkı var mı?
işte tam olarak bundan bahsediyorum bi halt yapamaz ancak esip gürlüyorlar.Ben ettim kendime de çocuguma da yıllarca sen etme diyorum.Şimdi yine evliyim hatta tekrar anne oldum bin tövbe etmistim bi daha evlenirsem ne olayım diye.diyecegim o ki sen de çık bu cehennemden hayatta kıymet bilenlerde var.Asla böyle ne evlilik yürüyor ne hayattan tat alınıyor mutsuzum zaten.
İşte benimde Korkularım var aileme bişey yaparsa diye veya çocuğumu alabilirse diye cesaret edemiyorum ama yasadığım hayat esaret.
Güçleri bayanlara ve çocuklara yetiyor sadece ablasının kocası neler neler dedi yüzüne karsı eşimin kardesini çok dövdüm hala da içiyorum ben pislik adamın tekiyim falan bana esip gürleyen adam eniştesine tık diyemedi.
ailen arkandaysa durman buyuk hata..İşte bu yüzden bugünkü söylediği şeyler canımı sıktı iyice hep korktuğuma sustum ama ailem arkamda gel ne zaman istersen diyorlar birgün gözü dönecek diye korkuyorum.
Hamileyken boğazıma bıçak dayamışlığı var yine kv konularından yine kv yüzünden bu kış boğazımı sıkmıştı. O zamanda seni öldüreceğim demişti duvardan duvara fırlatmıştı kaçmaya çalışırken ama 10 dk sonra hiçbirşey olmamış gibi davranmıştı dengesiz davranışları var eşimin aile arasında deli diye lakabı bile varmış sonradan öğrenmiştim.
Hamileyken boğazıma bıçak dayamışlığı var yine kv konularından yine kv yüzünden bu kış boğazımı sıkmıştı. O zamanda seni öldüreceğim demişti duvardan duvara fırlatmıştı kaçmaya çalışırken ama 10 dk sonra hiçbirşey olmamış gibi davranmıştı dengesiz davranışları var eşimin aile arasında deli diye lakabı bile varmış sonradan öğrenmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?