- Konu Sahibi boga_hatunu
-
Hamileyken boğazıma bıçak dayamışlığı var yine kv konularından yine kv yüzünden bu kış boğazımı sıkmıştı. O zamanda seni öldüreceğim demişti duvardan duvara fırlatmıştı kaçmaya çalışırken ama 10 dk sonra hiçbirşey olmamış gibi davranmıştı dengesiz davranışları var eşimin aile arasında deli diye lakabı bile varmış sonradan öğrenmiştim.
lütfen ama lütfen çocugu kim nasıl alacak.Gitmeye bile korkuyorum bu seferde çocuğumu elimden alırsa diye.
Ewd annesine karşı çok hassas hep beni suçlu görüyor annesiyle iyiysem onunlada iyiyiz ama kv yapmadığını bırakmadı oğlunun huyunu bile bile daha bana oğlumun iyiliğiyle yürüdü evliliğiniz deyip eşimi doldurduşu mesaja kadar sinirle söylemiştir dedim ama yok sizin eşiniz tehlikeli bir deli bence terk etmeniz sizin için en iyisi olur ... mazallah 3.sayfa haberlerine konu olursunuz
Hep sustum gerek korkuma gerek çocuğun için ama kv sürekli uğraşıyor benimle illa bişeyler çıkartıyor bu sefer eşimle de böyle oluyoruz.lütfen ama lütfen çocugu kim nasıl alacak.
hukuk var kanun var dimi ama
siz daha iyi biliyorsunuz anası olmayan çocugu kimse bakmaz ugraşmaz tehtit unsuru olarak kullanır sadece.
bir de eşinizden bukadar korkuyorsunuz ama annesine eyvallahınız yok olurunu bulacak arayışınız da yok.
Ailemle aynı sehirdeyiz mesleğimde var her şekilde çocuğuma bakabilirim.
Ben çok savaştım ama yok olduramadım eşimle 3 kişi bir dünya olamadık hep annesi yüzünden kavga kadının duracağıda yok daha kışın küsmüştü 5 6 ayda bir küsüyor bişeylerden tutturup artık yoruldum.o zaman neden kendine bu eziyeti reva görüyorsun?
hayattan hak ettiğin itilip kakılmak mı?
Ben çok savaştım ama yok olduramadım eşimle 3 kişi bir dünya olamadık hep annesi yüzünden kavga kadının duracağıda yok daha kışın küsmüştü 5 6 ayda bir küsüyor bişeylerden tutturup artık yoruldum.
olaylar validenize dayamayın eşiniz sizi tehtit ediyorBen çok savaştım ama yok olduramadım eşimle 3 kişi bir dünya olamadık hep annesi yüzünden kavga kadının duracağıda yok daha kışın küsmüştü 5 6 ayda bir küsüyor bişeylerden tutturup artık yoruldum.
Bence söylediklerini ciddiye almalı ve dikkat etmelisin.Bunlar hiç normal şeyler değil.Hamileyken boğazıma bıçak dayamışlığı var yine kv konularından yine kv yüzünden bu kış boğazımı sıkmıştı. O zamanda seni öldüreceğim demişti duvardan duvara fırlatmıştı kaçmaya çalışırken ama 10 dk sonra hiçbirşey olmamış gibi davranmıştı dengesiz davranışları var eşimin aile arasında deli diye lakabı bile varmış sonradan öğrenmiştim.
Alamaz.. cocuk kucuk anneye verirler ama iste kanun disi is yapip kacirabilir sana aci yasatmak icin ona kiyabilir. Hepsini dusunmek gerek kanunlar yetersiz galiba biz dusuncez her olasiligi ..onlemi alcaz vs.. Kanunlar yeterli olsa ne blym kadin cinayetleri olmazdi heralde . Allah yardimciniz olsun ama aileniz arkanizdaysa bi de is bulup adamin ailesiyle de duzgunce konusup arayi pisliklestirmeden bosanin derim.. annesini vs dinler iste sizi dinelemzse de.Gitmeye bile korkuyorum bu seferde çocuğumu elimden alırsa diye.
Nasıl cesaret ettin nasıl oldu o süreç tehdit etmedi mi bittikten sonra?Ne çocuğu alabilir elinden ne de seni yada annesini öldürebilir.Ben bu ucuz tehditleri yaşadım geçmişte ve tıpkı senin gibi çok korktum sonra ne mi oldu? Yıllarım geçti bu pis numaralarla.Boşandım bitti gitti çok şükür yaşıyorum cocuğum yanımda bitir derim arkadaşım sadece bitir
Bu adamın yanında gece nasıl yatıyorsun?Hamileyken boğazıma bıçak dayamışlığı var yine kv konularından yine kv yüzünden bu kış boğazımı sıkmıştı. O zamanda seni öldüreceğim demişti duvardan duvara fırlatmıştı kaçmaya çalışırken ama 10 dk sonra hiçbirşey olmamış gibi davranmıştı dengesiz davranışları var eşimin aile arasında deli diye lakabı bile varmış sonradan öğrenmiştim.
Aklıma gelmiyor değil o bana göre daha çabuk uyuyor uyuduğundan emin olduğum zaman uyuyorum çocuğum küçük gece zaten ayaktayım dua ediyorumBu adamın yanında gece nasıl yatıyorsun?
Hiç bisey olmaz ölünce düşer yakanızdan devam edin , hayretler içinde okuyorum daha nr akıl istiyorsunuz terk et ,kaç, çocuğunuzu bırakmayın gidin ,Hamileyken boğazıma bıçak dayamışlığı var yine kv konularından yine kv yüzünden bu kış boğazımı sıkmıştı. O zamanda seni öldüreceğim demişti duvardan duvara fırlatmıştı kaçmaya çalışırken ama 10 dk sonra hiçbirşey olmamış gibi davranmıştı dengesiz davranışları var eşimin aile arasında deli diye lakabı bile varmış sonradan öğrenmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?