Şimdide ölümle tehdit ediyor..

şu mesaja kadar sinirle söylemiştir dedim ama yok sizin eşiniz tehlikeli bir deli bence terk etmeniz sizin için en iyisi olur ... mazallah 3.sayfa haberlerine konu olursunuz

Ailemle aynı sehirdeyiz mesleğimde var her şekilde çocuğuma bakabilirim.

Gitmeye bile korkuyorum bu seferde çocuğumu elimden alırsa diye.
lütfen ama lütfen çocugu kim nasıl alacak.
hukuk var kanun var dimi ama
siz daha iyi biliyorsunuz anası olmayan çocugu kimse bakmaz ugraşmaz tehtit unsuru olarak kullanır sadece.
bir de eşinizden bukadar korkuyorsunuz ama annesine eyvallahınız yok olurunu bulacak arayışınız da yok.

şu mesaja kadar sinirle söylemiştir dedim ama yok sizin eşiniz tehlikeli bir deli bence terk etmeniz sizin için en iyisi olur ... mazallah 3.sayfa haberlerine konu olursunuz
Ewd annesine karşı çok hassas hep beni suçlu görüyor annesiyle iyiysem onunlada iyiyiz ama kv yapmadığını bırakmadı oğlunun huyunu bile bile daha bana oğlumun iyiliğiyle yürüdü evliliğiniz deyip eşimi doldurdu

Hep sustum gerek korkuma gerek çocuğun için ama kv sürekli uğraşıyor benimle illa bişeyler çıkartıyor bu sefer eşimle de böyle oluyoruz.
Yani nereye kadar sensin deyip geçeceğim kv'ye.

o zaman neden kendine bu eziyeti reva görüyorsun?
hayattan hak ettiğin itilip kakılmak mı?
Ben çok savaştım ama yok olduramadım eşimle 3 kişi bir dünya olamadık hep annesi yüzünden kavga kadının duracağıda yok daha kışın küsmüştü 5 6 ayda bir küsüyor bişeylerden tutturup artık yoruldum.

annesi yüzünden değil ki öncelikle hatalı olanın eşiniz olduğunu kabullenin. eşiniz tampon olamamış size. annesi ne yaparsa ne söylerse eşiniz arkanızda olsa sorun olmazdı. ana kuzusuyla evlilik yürümez.
ayrıca savaşılacak bir durum yok boğazınıza bıçak dayadığında boşasaydınız boğazınızı sıkıp sizi duvardan duvara atmamış olacaktı, e hadi o zaman boşaydınız şimdi kara kara düşünmeyecektiniz. dayak yiyip itilip kakılan siz savaşan yine siz ne kadar ironik değil mi?

Son düzenleme:
olaylar validenize dayamayın eşiniz sizi tehtit ediyor
bıçak dayıyor
bogazınızı sıkıyor.
adam olan adaletli davranır
güçünü koruyarak yapar.
siz tutturmuşsunuz valide valide
tabi o evden ölünüzün çıkmasını beklersiniz
gayret edin bu başarıyı 3.sayfa da görürsünüz

Kuzum adam boğazınıza bıçak dayıyor, sıkıyor işine geldiği gibi canınıza kastediyor siz de hala napıcam diyorsunuz.

Son düzenleme:
Zaten bütün suç eşimde söyleyincede ben gayet adaletliydim öbür tarafta daha sizden hakkımı alacağım delirttiniz beni diyor daha o adaletli olduğunu düşünüyor.

Bence söylediklerini ciddiye almalı ve dikkat etmelisin.Bunlar hiç normal şeyler değil.

Gitmeye bile korkuyorum bu seferde çocuğumu elimden alırsa diye.
Alamaz.. cocuk kucuk anneye verirler ama iste kanun disi is yapip kacirabilir sana aci yasatmak icin ona kiyabilir. Hepsini dusunmek gerek kanunlar yetersiz galiba biz dusuncez her olasiligi ..onlemi alcaz vs.. Kanunlar yeterli olsa ne blym kadin cinayetleri olmazdi heralde . Allah yardimciniz olsun ama aileniz arkanizdaysa bi de is bulup adamin ailesiyle de duzgunce konusup arayi pisliklestirmeden bosanin derim.. annesini vs dinler iste sizi dinelemzse de.

Ne çocuğu alabilir elinden ne de seni yada annesini öldürebilir.Ben bu ucuz tehditleri yaşadım geçmişte ve tıpkı senin gibi çok korktum sonra ne mi oldu? Yıllarım geçti bu pis numaralarla.Boşandım bitti gitti çok şükür yaşıyorum cocuğum yanımda bitir derim arkadaşım sadece bitir

Nasıl cesaret ettin nasıl oldu o süreç tehdit etmedi mi bittikten sonra?

Bu adamın yanında gece nasıl yatıyorsun?

Hiç bisey olmaz ölünce düşer yakanızdan devam edin , hayretler içinde okuyorum daha nr akıl istiyorsunuz terk et ,kaç, çocuğunuzu bırakmayın gidin ,

Amaaan ablacım ya dert ettiğin şeye bak, dediğini yapsın da hele bir herkes rahatlar (!) Ben ne diyim ki şimdi, boğazınıza bıçak dayıyor ve halaaa onunlasınız şok oldum cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…