Şimdide ölümle tehdit ediyor..

Kv seninle uğraşmasa bile eşin sana herhangi bir şekilde sinirlendiğinde yine böyle davranacak. Yani sorun kv ile değil, eşinizle. Bu platformda kv ile sorun yaşayan kaç kişinin kocası sırf bu yüzden boğazını sıkıyor ki karısının?

Hemen yarın polise git. Eşinin seni öldürmeyle tehdit ettiğini, daha önce boğazını sıkıp bıçak çektiğini, can güvenliğin olmadığını falan anlat. 6284 sayılı Kanun gereğince yapılması gerekeni yapar onlar. Bu durumda hâkim çocuğunu asla böyle bir babaya vermez. Korkma, uzaklaştırma alırsın kocana. Ufak bir ihlalinde ararsın anında polisi hapse atarlar. Kaç kurtar kendini bu adamdan.
 
Artık kararı mı verdim bende nereye kadar gider bu hayat böyle yeter dışlandım resmen herkez dışladı beni ailesinde akrabalarında ne i ilgi gördüm ne bir sevgi varsa yoksa hergün gözyaşı kavga yürek kalkması şimdi mi bişey diyecekler öyle mi olacak böyle mi olacak bu eve gelin girdim 20 günlüktüm kv başladı arkası çorap söküğü gibi geldi 4 yıl oldu değişen bişey yok benim yıpranan sinirlerim hariç bakıyorum boşananlarında çocukları var tabiki kolay olmayacak o süreç ama mutlu olmak var sonunda en azından iki lokma ekmeği huzurla yerim anama babama kul köle olurum daha iyi bu değer bilmeyen insanlara yaranacağıma.
Birde diyor sizi terk edeceğim görün gününüzü o terk etmeden ben terk edeceğim zamanını kolluyorum kalsınlar ana oğul baş başa.
 
Icin de kalicaksa kv döv öyle git ama nolur git. Sen bu olaylari nasil hazmettin ?
Nerdee o beni döver daha.
Cok zor dayandım panik atak hastası gibi bişey oldum herşey den korkuyorum şu an kendime Özgüvenim herşeyim yıkılmış durumda.
 
İşte bu yüzden bugünkü söylediği şeyler canımı sıktı iyice hep korktuğuma sustum ama ailem arkamda gel ne zaman istersen diyorlar birgün gözü dönecek diye korkuyorum.

Ee bu kadar ağır şiddetten sonra neden gitmiyorsunuz ?

Ölüm korkutuyorda , ağır şiddet görüp o evde kaldığınız ruh yapınız korkutmuyor mu sizi ?
 
Ee bu kadar ağır şiddetten sonra neden gitmiyorsunuz ?

Ölüm korkutuyorda , ağır şiddet görüp o evde kaldığınız ruh yapınız korkutmuyor mu sizi ?
Zaten yıprandı sinirlerim artık yoruldum ama daha bu başlangıç kolay Bi boşanma olmayacak.
 
Yapmak isterim ama yapamam sanırım belki yapsam akıllanıp geri duracak ama.
 
İlk zamanlar tartısırken elime ne bulursam fırlatırdım anahtarlık bardak kapatırdım odaya kendimi saatlerce ağlardım bakardım çok geçmeden almış eline süpürgeyi dağıttım yerleri süpürür teselli eder konusurdu benimle ne zaman çocuğum oldu ben pustum buna karsı çocuğumu almasın o etkilenmesin ağlamasın diye diye şimdi tepeme çıktı dediğiniz gibi yapabilsem belki sonuç daha Baska olacak.
 

Annesini geç..
Eşin şizofren bence...
Şiddet var dağ bayır götürüp korkutuyor diyorsun annesi olmasa ne olacak adam normal değil ki...
 

Yapabilsem değil, yaparsın.
 
Yazdığınızı vöyle okudum inanın neden dırıyorsnz daha orada
 
Kv ile beraber yaşamadıktan sonra ben bu kadınları anlamıyorum. Hayatınız elti görümce kv olmuş sizin. Banane ya. Benim hayatımda ufak bi kesit kv. Haftada bi görüşüyoruz. Can sıkıcı seyler de söylese banane. Eşime de hiç yansıtmam. Ne yapabilir? Annesi sonucta
Kimse annesini seçemiyor. He deyip geçiyorum. Yüz göz olmuyorum. Kavga falan asla etmem. Çok kızarsam orayı terkederim en fazla. Kocalarınızın başını yemeyin annen şu bu diye. Evliliklerinizi mahvediyorsunuz farkında değilsiniz
 
Gecmis olsun çok.

Esinizin konusmalarini, mesajlarini ve telefon gorusmelerini kaydedin.

Kamera kaydı yaptirin esiniz ve ailesi ile olacaginiz ortamlarda. Güçlü olun sansiniz var ve kanitlari toplayin.

Bosanmayi dusunurseniz. Bu kanitlari gosterip akli denge raporu isteyin sizin ve çocugunuzun hayatı söz konusu.

Kayinvalidenize de bosanma durumu olursa tazminat davasini acarsiniz.

Bu ne zulumdur. O' nun ogluna ve çocuğuna bakarken siz bu neyin vahseti ve ofkesi böyle?


Evine hiç sahip olmayan kadınlar var. Sorumluluksuz yasiyorlar.

Allah iyiyi iyiye denk getirsin eş olarak.


Güçlü olun ve kendinize inanin. Zehir etmişler hayati size
 
Hayır yani bir kere dedi ama kaç defa söylemiş ne kadar anlamsız siz bilirsiniz de geç keserim asarim nedir ya.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…