- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.207
- 158
- Konu Sahibi boga_hatunu
-
Nerdee o beni döver daha.Icin de kalicaksa kv döv öyle git ama nolur git. Sen bu olaylari nasil hazmettin ?
İşte bu yüzden bugünkü söylediği şeyler canımı sıktı iyice hep korktuğuma sustum ama ailem arkamda gel ne zaman istersen diyorlar birgün gözü dönecek diye korkuyorum.
Zaten yıprandı sinirlerim artık yoruldum ama daha bu başlangıç kolay Bi boşanma olmayacak.Ee bu kadar ağır şiddetten sonra neden gitmiyorsunuz ?
Ölüm korkutuyorda , ağır şiddet görüp o evde kaldığınız ruh yapınız korkutmuyor mu sizi ?
Yapmak isterim ama yapamam sanırım belki yapsam akıllanıp geri duracak ama.
Ben çok savaştım ama yok olduramadım eşimle 3 kişi bir dünya olamadık hep annesi yüzünden kavga kadının duracağıda yok daha kışın küsmüştü 5 6 ayda bir küsüyor bişeylerden tutturup artık yoruldum.
İlk zamanlar tartısırken elime ne bulursam fırlatırdım anahtarlık bardak kapatırdım odaya kendimi saatlerce ağlardım bakardım çok geçmeden almış eline süpürgeyi dağıttım yerleri süpürür teselli eder konusurdu benimle ne zaman çocuğum oldu ben pustum buna karsı çocuğumu almasın o etkilenmesin ağlamasın diye diye şimdi tepeme çıktı dediğiniz gibi yapabilsem belki sonuç daha Baska olacak.
YazdığınızıHamileyken boğazıma bıçak dayamışlığı var yine kv konularından yine kv yüzünden bu kış boğazımı sıkmıştı. O zamanda seni öldüreceğim demişti duvardan duvara fırlatmıştı kaçmaya çalışırken ama 10 dk sonra hiçbirşey olmamış gibi davranmıştı dengesiz davranışları var eşimin aile arasında deli diye lakabı bile varmış sonradan öğrenmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?