• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Simdiden beni kendine düşman ilan eden gelin adayı

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Kardeşimle aynı sehirdeyiz. Kardeşimin 6 aylık bir kız arkadaşı var. Annemle tanıştırdı. Bizimle de. Kız normalde başka şehirde okuyor ama sürekli kardeşimde kalıyor yatılı haftalar boyu. Sadece derse gidip geliyor buradan yakın okulu. Neyse dün annemi samimi olduğu buradan bir komşu aramış. Bu kız burada bu kadar ne geziyor bizimde genc çocuğumuz var kotu ornek oluyorlar burasi bir aile apartmani alacaksaniz alın bu kızı demiş. Kardeşimin tek başına yaşadığını biliyorlar artk . Neyse annem de kardeşimi arayip bu kız neden aylarca orada kalıyor ben hoş gormuyorum demiş kardeşim de yemin etmiş burada kalmıyor diye ama annem inanmamis neyse şimdi kardeşim olayı bana patlattı sen söyledin diyor ben demedim komşu demiş diyorum anneme de bana da inanmıyor. Tutturdu sen soyledin de soyledin. Hemen Üstüne bir de sevgilisi duruma şunu yazmış " bana da erkegime de yapılan kötülüğü unutmam , karşılığını verirken cömert davranırim bunu herkes bilsin " şimdi ben ne yapmalıyım suçlu oldum. Bana kotuluk yapacakmis sevglisi aklinca . Daha 20 yasinda ben 32 yasindayim evli barkli cocugum var. Bana simdiden anlayip dinlemeden duruma bunu atiyor.ya. Ama kıza da sinir oldum oraya durum olarak bunu atıp bana laf sokmaya çalıştığı için
Yerimde olsanız

Yesinler onun erkeğini. :D
Ben kötü bi insanım sanırım. Karıştırırdım ortalığı. Kızı da evime çağırır bi köşeye tek başına sıkıştırır, sessizce onun ağzına....
Sonrada tekme tokat kovardım evden.
Peşinden de kardeşime sağlam bi konuşma yapar onuda kovardım.
Bir daha da muhattap olmazdım.
6 ayda bu kaçıncı olay. Millet 10 yıllık gelinle bu kadar ekşın yaşamıyor.

"Sevgili kardeşim sen gerizekalı mısın ?

Benim böyle bir şeyi söylemekle elime ne geçer,kazancım ne olur?

Bugüne kadar söylememişim, bugün neden söyleyeyim?

Kiminle ne şekilde yaşarsan yaşa beni asla ilgilendirmez, kimbilir apartmana girer çıkarken nasıldınız ki millet anneme telefon açma gereği duymuş, sen de o cücük beyninle bana mı bilendin, çok değil azıcık mantık yeter."

En terbiyeli böyle yazabildim. Kızın nereye ne yazdığını hiç sallamam ama kendi öz kardeşim gayet rahat iftira atabiliyorsa aramızın bozulmasını göze almış demektir, eh kendisi bilir.

Kız da haklı kendince, kardeşiniz ciddi ciddi "ablam ispiyonladı, kesin o söyledi, ben onu bilirim bir de suçu komşuya atıyor" dediyse o da kendince safını belli etmiştir.

Sizi düşman ilan eden gelin adayınız değil, öz kardeşiniz.

Off ne ara "erkegi" olmus:KK76:
Kıro yaa bosversene kardesin harbi erkekmis ki kiz arkadasina bu durumu anlatmis pat diye!!
Daha ortada bir resmiyet bile yokken ailesini karsisina alan bir evlat ki anneniz hakli her aileye uygun degil ayni evi paylasmak.

Neyse sen bosver ne halleri varsa gorsunler karisma.

Kardeşinizle konuşun kızla muhatap olmayın ki kendini birşey sanmasın. Sosyal medyadan laf sokma olayı da ayrı bir ergenlik. Kardeşiniz bu kızla evlenirse çok çekersiniz şimdiden mesafe en iyisi. Altı aylık sevgililikte erkeğim demesi çok komik geldi bana buldumcuk gibi.

Kiz aptal bir sekilde sosyal medyadan sana gizli gizli laf sokmaya calisiyorsa sen de aynen onun yaptigi gibi yap, ama gizli degil acik olsun ' x cim aklinca bana laf sokmussun....' gibi devam eden olayin icerigiyle ilgili bir cümle.
Salak ergene bak ya neler yapiyor erkegim demis bir de.

Su erkegim lafini oldum olasi hic sevmem. Hatta nfret ederim. Esime bile daha 1 defa soylememisimdir :D simdi kiz yazinca ayri bi itici buldum. Kardesinle konus. Hatta annen baban da konussun. Bu boyle olmaz. Sevgiliyken insan hic sevgilisinin ailesine gonderme yapar mj ?

Ben asıl hadsiz komşulara takıldım.Hele ahlak timsallerine bakın. Yok aile apartmanıymış da bilmem ne.Kimin kimle kaldığı milleti ne ilgilendiriyor. Taciz tecavüz vakalarına kafayı taksalarmış keşke, haberleri açtıklarında ahlakları akıllarına geliyor muymuş?
Sizi suçlu bulan öncelikle kardeşiniz, kız değil. Bana da sevgilim ablasının söylediğini söylese ben de ablasına iyi gözle bakmazdım. Erkeğim vs demesi atarlı giderli konuşması saçma ama ben de ablaya bilenirdim. Suç da bana yanlış anlayıp aktaran sevgilimindir.
Siz şu an bir şey yapmayın derim

Amaaan bu kizin uzerinden ne sular gecer. Tavriyla zaten yakinda ayrilacaklarinin sinyalini vermis. Demek cirkef edepsiz birisi. Hangi erkek ceker? Bosverin gitsin.

Back
X