- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
Kardeşimle aynı sehirdeyiz. Kardeşimin 6 aylık bir kız arkadaşı var. Annemle tanıştırdı. Bizimle de. Kız normalde başka şehirde okuyor ama sürekli kardeşimde kalıyor yatılı haftalar boyu. Sadece derse gidip geliyor buradan yakın okulu. Neyse dün annemi samimi olduğu buradan bir komşu aramış. Bu kız burada bu kadar ne geziyor bizimde genc çocuğumuz var kotu ornek oluyorlar burasi bir aile apartmani alacaksaniz alın bu kızı demiş. Kardeşimin tek başına yaşadığını biliyorlar artk . Neyse annem de kardeşimi arayip bu kız neden aylarca orada kalıyor ben hoş gormuyorum demiş kardeşim de yemin etmiş burada kalmıyor diye ama annem inanmamis neyse şimdi kardeşim olayı bana patlattı sen söyledin diyor ben demedim komşu demiş diyorum anneme de bana da inanmıyor. Tutturdu sen soyledin de soyledin. Hemen Üstüne bir de sevgilisi duruma şunu yazmış " bana da erkegime de yapılan kötülüğü unutmam , karşılığını verirken cömert davranırim bunu herkes bilsin " şimdi ben ne yapmalıyım suçlu oldum. Bana kotuluk yapacakmis sevglisi aklinca . Daha 20 yasinda ben 32 yasindayim evli barkli cocugum var. Bana simdiden anlayip dinlemeden duruma bunu atiyor.ya. Ama kıza da sinir oldum oraya durum olarak bunu atıp bana laf sokmaya çalıştığı için
Yerimde olsanız
Yerimde olsanız