- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Evet genelde sakin yapiliyimdirSakin yapılı bir insansınız sanırım. Ben olsam kardeşime beni itham ettiği için kız arkadaşına da bu şekilde tehditvari konuştuğu için dünyayı zindan ederim yavaş gelsinler daha 6. Ayda bu şekilde cüret sahibi ise 6. Yılında neler yaşatır Allah bilir o pabuç gibi dilini...
Neyse ben devamını yazmayayım biraz sesinizi yükseltin derim kendini daha gelin bile olmadan ailenin karar mercii olarak görmesin.
Canım önceki konunda senin bebeğinle izinsiz fotoları instaya koyup yayınlayan kız değilmi bu, belliki fotoları kaldırttın diye sana bilenmişler, boşver kardeşinlede mesafeli ol, yaşlar 20 akıl beş karış havada ne yapacaklar ki sana sanki, kendi hallerine bırak 1 seneye kalmaz ayrılırlar benden söylemesi, ama bir taraf olup konuları uzatır polemiğe girerseniz dahada bağlanırlar onu söyleyeyim, çok fesatça gelecek ama yorumsuz ve kayıtsız kal, Sen susacaksın o konuşacak , o konuştukça çekilmez olacak noktaKardeşimle aynı sehirdeyiz. Kardeşimin 6 aylık bir kız arkadaşı var. Annemle tanıştırdı. Bizimle de. Kız normalde başka şehirde okuyor ama sürekli kardeşimde kalıyor yatılı haftalar boyu. Sadece derse gidip geliyor buradan yakın okulu. Neyse dün annemi samimi olduğu buradan bir komşu aramış. Bu kız burada bu kadar ne geziyor bizimde genc çocuğumuz var kotu ornek oluyorlar burasi bir aile apartmani alacaksaniz alın bu kızı demiş. Kardeşimin tek başına yaşadığını biliyorlar artk . Neyse annem de kardeşimi arayip bu kız neden aylarca orada kalıyor ben hoş gormuyorum demiş kardeşim de yemin etmiş burada kalmıyor diye ama annem inanmamis neyse şimdi kardeşim olayı bana patlattı sen söyledin diyor ben demedim komşu demiş diyorum anneme de bana da inanmıyor. Tutturdu sen soyledin de soyledin. Hemen Üstüne bir de sevgilisi duruma şunu yazmış " bana da erkegime de yapılan kötülüğü unutmam , karşılığını verirken cömert davranırim bunu herkes bilsin " şimdi ben ne yapmalıyım suçlu oldum. Bana kotuluk yapacakmis sevglisi aklinca . Daha 20 yasinda ben 32 yasindayim evli barkli cocugum var. Bana simdiden anlayip dinlemeden duruma bunu atiyor.ya. Ama kıza da sinir oldum oraya durum olarak bunu atıp bana laf sokmaya çalıştığı için
Yerimde olsanız
Kardesim olacak aptal 29 yaşında. Bunu almayi düşünüyor. Gerekirse hepinizi silerim diyorCanım önceki konunda senin bebeğinle izinsiz fotoları instaya koyup yayınlayan kız değilmi bu, belliki fotoları kaldırttın diye sana bilenmişler, boşver kardeşinlede mesafeli ol, yaşlar 20 akıl beş karış havada ne yapacaklar ki sana sanki, kendi hallerine bırak 1 seneye kalmaz ayrılırlar benden söylemesi, ama bir taraf olup konuları uzatır polemiğe girerseniz dahada bağlanırlar onu söyleyeyim, çok fesatça gelecek ama yorumsuz ve kayıtsız kal, Sen susacaksın o konuşacak , o konuştukça çekilmez olacak nokta
Aman yarabbi bunu görmemiştim, neyse sen tinerde engelle kardeşinede engel koy, evinede alma , kız dengesiz kardeşine vermiş belli oda afedersiniz ..m salak olmuş hevesi geçer bir süre sonra ateşleri iner, muhatap olmayınKızlar bende yazdım alintiladim onun yazdığıni
İnsanlara bişey söyleyeceksen buradan yazma canım yüzüne söyle dedim.
Bana demiş ki ben sana hiçbişey yapmadım ama sen benim mutluluğuma göz diktin bende senin bu yaptığını yanına bırakmayacağım göreceksin yazmış. Sen daha beni bilmiyorsun ama öğreneceksiniz demiş.
Bende anneme söyledim böyle böyle diyor hala dedim. Annem de biz herkesi biliyoruz sen rahat ol yaz dedi. Yazdım . O da bana ben rahatım ama senin rahatın kaçacak bende senin mutluluğunu bitiricem yazmış. Bende engelledim artık.
Bak beyefendiye bırak silsin sizi o kezbanın avamlığını farkedip huzuru bozulduğunda arar sizi ne yaptım ben der merak etmeyin. Böyle insanları direk kendi haline bırakın. Başka türlü ne yaparsanız yapın anlamayacaklar çünküKardesim olacak aptal 29 yaşında. Bunu almayi düşünüyor. Gerekirse hepinizi silerim diyor
Böyle bir durumda sadece eve kağıt gidiyor, konuşma iki kişi arasında olduğu için pek bir şey çıkmıyor.Direk savcılığa gidip tehdit ve hakaret davası açın baya uğraşsın, bi evine kağıtlar gitsin aile durumu öğrensin. Başka hiç bişey yapmayın gidip sadece dilekçe ve ifade vereceksiniz hepsi bu. Kardeşinizde afedersiniz ama iki işveye cilveye ailesini karşına alıyorsa siz ondan önce alın.
Kardeşimle aynı sehirdeyiz. Kardeşimin 6 aylık bir kız arkadaşı var. Annemle tanıştırdı. Bizimle de. Kız normalde başka şehirde okuyor ama sürekli kardeşimde kalıyor yatılı haftalar boyu. Sadece derse gidip geliyor buradan yakın okulu. Neyse dün annemi samimi olduğu buradan bir komşu aramış. Bu kız burada bu kadar ne geziyor bizimde genc çocuğumuz var kotu ornek oluyorlar burasi bir aile apartmani alacaksaniz alın bu kızı demiş. Kardeşimin tek başına yaşadığını biliyorlar artk . Neyse annem de kardeşimi arayip bu kız neden aylarca orada kalıyor ben hoş gormuyorum demiş kardeşim de yemin etmiş burada kalmıyor diye ama annem inanmamis neyse şimdi kardeşim olayı bana patlattı sen söyledin diyor ben demedim komşu demiş diyorum anneme de bana da inanmıyor. Tutturdu sen soyledin de soyledin. Hemen Üstüne bir de sevgilisi duruma şunu yazmış " bana da erkegime de yapılan kötülüğü unutmam , karşılığını verirken cömert davranırim bunu herkes bilsin " şimdi ben ne yapmalıyım suçlu oldum. Bana kotuluk yapacakmis sevglisi aklinca . Daha 20 yasinda ben 32 yasindayim evli barkli cocugum var. Bana simdiden anlayip dinlemeden duruma bunu atiyor.ya. Ama kıza da sinir oldum oraya durum olarak bunu atıp bana laf sokmaya çalıştığı için
Yerimde olsanız
Kardesınız de sevgılısı de cok saygısız koz ıle ılışkıyı kesın hemsız hem aılenız ıgrenc bırsey ne o erkegım falan tam bır hasta kız.Evet genelde sakin yapiliyimdir
:))))))) haha ha cok guzel dı .20 yaşında tır şöförü sanki..
Kamyonun arkasına yazacağına durumuna yazmış :))
Aman yarabbi bunu görmemiştim, neyse sen tinerde engelle kardeşinede engel koy, evinede alma , kız dengesiz kardeşine vermiş belli oda afedersiniz ..m salak olmuş hevesi geçer bir süre sonra ateşleri iner, muhatap olmayın
Affedemem sizin bu yazdığınız bu iğrenç şeyleri görmek zorunda mıyım ben?biraz daha usturuplu yazsaymışsınız keşkeAman yarabbi bunu görmemiştim, neyse sen tinerde engelle kardeşinede engel koy, evinede alma , kız dengesiz kardeşine vermiş belli oda afedersiniz ..m salak olmuş hevesi geçer bir süre sonra ateşleri iner, muhatap olmayın
bana da erkegime de yapılan kötülüğü unutmam
Böyle demeseydik iyiydi :)Aman yarabbi bunu görmemiştim, neyse sen tinerde engelle kardeşinede engel koy, evinede alma , kız dengesiz kardeşine vermiş belli oda afedersiniz ..m salak olmuş hevesi geçer bir süre sonra ateşleri iner, muhatap olmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?