Simdiden beni kendine düşman ilan eden gelin adayı

Evet genelde sakin yapiliyimdir

Canım önceki konunda senin bebeğinle izinsiz fotoları instaya koyup yayınlayan kız değilmi bu, belliki fotoları kaldırttın diye sana bilenmişler, boşver kardeşinlede mesafeli ol, yaşlar 20 akıl beş karış havada ne yapacaklar ki sana sanki, kendi hallerine bırak 1 seneye kalmaz ayrılırlar benden söylemesi, ama bir taraf olup konuları uzatır polemiğe girerseniz dahada bağlanırlar onu söyleyeyim, çok fesatça gelecek ama yorumsuz ve kayıtsız kal, Sen susacaksın o konuşacak , o konuştukça çekilmez olacak nokta

Kardesim olacak aptal 29 yaşında. Bunu almayi düşünüyor. Gerekirse hepinizi silerim diyor

Aman yarabbi bunu görmemiştim, neyse sen tinerde engelle kardeşinede engel koy, evinede alma , kız dengesiz kardeşine vermiş belli oda afedersiniz ..m salak olmuş hevesi geçer bir süre sonra ateşleri iner, muhatap olmayın

Kardesim olacak aptal 29 yaşında. Bunu almayi düşünüyor. Gerekirse hepinizi silerim diyor
Bak beyefendiye bırak silsin sizi o kezbanın avamlığını farkedip huzuru bozulduğunda arar sizi ne yaptım ben der merak etmeyin. Böyle insanları direk kendi haline bırakın. Başka türlü ne yaparsanız yapın anlamayacaklar çünkü

Ergenler yaa çok muhatap olmayın ciddeye almayın ve sert olun kardesnz size sen söyledn die geldiğindee ablalığınzı gösterip sert cıkıcaktnz bakalım bide böylee saçma şey için sizi suçlamaya yüzü oluyor mu banaa baaak ben söylemedim söylesemde söylerimmm yaptığınızz doğru birşey mi kalkmış utanmadan beni arıyorsun çoluk cocuksunuz o kzıın da evi yurdu yokmu millet rahatsız oluyormuş böyle şeyler için beni annemi meşgul etmee düzgün hyat yaşayın die agzının payını verseydnz yüz bulmuşş

Böyle bir durumda sadece eve kağıt gidiyor, konuşma iki kişi arasında olduğu için pek bir şey çıkmıyor.
Çok benzerini yaşadım, bizimki hakaret davasıydı, tehdit olduğu için farklı olabilir belki bilmiyorum...

Bence gelin sana takmış kafayi daha önce aranizda bir şey oldu mu kötü belki onun için herşeyi sana bagliyordur

Ikisiyle de gorusme... 20 yasinda dunku b*k bugun kokmus. Erkegiymis ay ne bayagi ne basit bir tabir. 32 yasinda evliyim erkegin yazmaya utanirim be.
Gorusme ne kardesinle ne o manyakla.

Affedemem sizin bu yazdığınız bu iğrenç şeyleri görmek zorunda mıyım ben?biraz daha usturuplu yazsaymışsınız keşke

bana da erkegime de yapılan kötülüğü unutmam

kusura bakmayın çok gülüyorum bu kıza, baya evlilik meraklısı bir tipe benziyor, çok sorunlu.
Kardeşiniz de biraz saf mı acaba, baya kızın rüzgarına kapılmış gidiyor, sağlıklı davranmıyor.
Allah yardımcınız olsun, umarım çok yapışmaz sadece lafta kalıyordur söyledikleri ama yerini haddini bilmeli bir şekilde.

Al sana firsat konu sahibi engelle watsuptan insta dan bebeginden uzak durmus olur hem kafan rahatlar..
O sizin aileye gelecek biraz saygili olmasi gerekiyor senin yaptigini dusunuyorsa da acik acik seninle konusabilirdi tavri cok itici.
Kardesine de soylersin evli barkli cocuklu kadinim ergen bi kizla ugrasamam aklini basina alsin oyle gelsin karsima dersin

Aaaa ben bu kızı hatırladım, sizin çocuğunuzu 'seni bana veren Rabbime şükürler olsun' diye paylaşan manyak :)))
Olaylar ustuste gelmiş. Tam siz 'resimleri sil' demissiniz,aranız bozulmuş, hemen ardından anneniz arayınca sizden bilmiş olmaları çok da anormal gelmedi bana.
Bence hiç ilismeyin, zaten mesafe koymak istiyirdunuz- kızın siz ve evliliğiniz ile yaptığı salak salak yorumları duymak istemediğinizden.
Eh, işte size fırsat gelmiş, daha ne?
Böylece doğumgunune de cagirmazsiniz, o stresten de kurtuluşumuz.
Kendileri köşede ne yasarlarsa yaşarlar, siz de düğünde bilezik takar,sadece bayramlarda hal hatır sorarsanız. İnsan daha ne ister?

*O komşuya da uyuz oldum. Ahlak bekçisi haspa!
Eminim evinde mutsuz bir kadindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…