Simdiden beni kendine düşman ilan eden gelin adayı

Engelledim zaten canım . Tehdit etmek nedir ya.
Hayret ettik annemle babamla ailecek. Onlarda çok sinirlendi

Aynen o kız. Sizi bana veren Rabbimë şükürler olsun yazmıştı evet bebeğimin resmine. Sildi sonra . Dediginiz gibi ikiside de iletişimi kestim artk zaten. .

bu nasıl bir üslup ya

İlk önce o size sikayet eden komsuya deginmezsem catlarım.. Aile apartmanıymıs ay bi bitmedi ya bu klise..Milletin evine müdahale hakkı mı veriyo aile apartmanı olması..

Sizin gelin manyak bacım..Cocugun fotolarını paylasan deli kız degil mi bu o sanırım..Tez zamanda kardesinizi uyandırın da bi kac seneye gelinimiz bizi evden kovdu diye konu acmayın mazAllah..

O komsuya fena gıcık oldum yalnız..

Gercekten erkegi olabilmesi icin sana ve annene ihtiyacı var bunu atlamıs böyle tipleri şimdiden ciddiye alırsan sonu daha kötü olur.annen dik dursun kardesini alsın karşısına ne demek oluyo daha simdiden desin yeri gelirse eger ortam oluşursa.sen hiç dikkate alma ki önemsemesin kendini.

Engelledim zaten canım . Tehdit etmek nedir ya.
Hayret ettik annemle babamla ailecek. Onlarda çok sinirlendi
Allah korusun böyle manyaklardan. Facebook vb. hesaplarından erkek kardeşini çıkar. Arkadaşlarını gizli yap. Gider arkadaşlarına hakkında iftira vb atar böylesi. Eşinin sosyal medya hesaplarını filan da aynı şekilde. Bu kız hiç normal gelmedi bana.
Bu arada sen bebeğini onun için mi doğurdun? Ne tür bir manyaksa artık.

Bence de yani. Kızın ailesi biliyor mu 6 aylık erkekinin ailesine kafa tuttuğunu? Konu sahibi evli mutlu çocuklu. Hiçbir durumda afedersiniz ama ona giren çıkan olmaz. Peki o yirmi yaşındaki yellozun ailesi durumları bilse? Ben olsam tehdit ederdim hadi gel bakalım bu aileye gelin gelebiliyor musun derdim. Kendini yerden yere vursun sümüklü. Ama sosyal medyaya asla bulaşmazdım şahsen. Sidikli. Daha dün bokmuş bugün kokmuş.

Amaaan salla gitsin. Hic karisma. Tanismasaydniz iyiymis. Hic sevmem bn oyle adi konmamis bisey olmamis ne munasebet telefonunuzu kaydetmis falan filan. Gelin adayligini gectim bn o kiza "ge" bile demem

Cahil işte ya ,takma canım.Daha 20 yaşında.Olgun düşünemiyor.Hem daha 6 aydır beraberler ne olacagı belli değil bence hiç muhattap olma derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…