- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Engelledim zaten canım . Tehdit etmek nedir ya.Al sana firsat konu sahibi engelle watsuptan insta dan bebeginden uzak durmus olur hem kafan rahatlar..
O sizin aileye gelecek biraz saygili olmasi gerekiyor senin yaptigini dusunuyorsa da acik acik seninle konusabilirdi tavri cok itici.
Kardesine de soylersin evli barkli cocuklu kadinim ergen bi kizla ugrasamam aklini basina alsin oyle gelsin karsima dersin
Aynen o kız. Sizi bana veren Rabbimë şükürler olsun yazmıştı evet bebeğimin resmine. Sildi sonra . Dediginiz gibi ikiside de iletişimi kestim artk zaten. .Aaaa ben bu kızı hatırladım, sizin çocuğunuzu 'seni bana veren Rabbime şükürler olsun' diye paylaşan manyak :)))
Olaylar ustuste gelmiş. Tam siz 'resimleri sil' demissiniz,aranız bozulmuş, hemen ardından anneniz arayınca sizden bilmiş olmaları çok da anormal gelmedi bana.
Bence hiç ilismeyin, zaten mesafe koymak istiyirdunuz- kızın siz ve evliliğiniz ile yaptığı salak salak yorumları duymak istemediğinizden.
Eh, işte size fırsat gelmiş, daha ne?
Böylece doğumgunune de cagirmazsiniz, o stresten de kurtuluşumuz.
Kendileri köşede ne yasarlarsa yaşarlar, siz de düğünde bilezik takar,sadece bayramlarda hal hatır sorarsanız. İnsan daha ne ister?
*O komşuya da uyuz oldum. Ahlak bekçisi haspa!
Eminim evinde mutsuz bir kadindir
Aman yarabbi bunu görmemiştim, neyse sen tinerde engelle kardeşinede engel koy, evinede alma , kız dengesiz kardeşine vermiş belli oda afedersiniz ..m salak olmuş hevesi geçer bir süre sonra ateşleri iner, muhatap olmayın
Aynen o kız. Sizi bana veren Rabbimë şükürler olsun yazmıştı evet bebeğimin resmine. Sildi sonra . Dediginiz gibi ikiside de iletişimi kestim artk zaten. .
Allah korusun böyle manyaklardan. Facebook vb. hesaplarından erkek kardeşini çıkar. Arkadaşlarını gizli yap. Gider arkadaşlarına hakkında iftira vb atar böylesi. Eşinin sosyal medya hesaplarını filan da aynı şekilde. Bu kız hiç normal gelmedi bana.Engelledim zaten canım . Tehdit etmek nedir ya.
Hayret ettik annemle babamla ailecek. Onlarda çok sinirlendi
Bence de yani. Kızın ailesi biliyor mu 6 aylık erkekinin ailesine kafa tuttuğunu? Konu sahibi evli mutlu çocuklu. Hiçbir durumda afedersiniz ama ona giren çıkan olmaz. Peki o yirmi yaşındaki yellozun ailesi durumları bilse? Ben olsam tehdit ederdim hadi gel bakalım bu aileye gelin gelebiliyor musun derdim. Kendini yerden yere vursun sümüklü. Ama sosyal medyaya asla bulaşmazdım şahsen. Sidikli. Daha dün bokmuş bugün kokmuş.Allah rızası için neden bu kadar sakinsiniz? Ya bi ağzının payını verin. Saygı yok, terbiye yok. Kestirip atın şu işi. Kardeşinizde bu terbiyesizi tercih edecekse gelip gitmesin zaten yanınıza. Niye bir şey söylemeden engellediniz ki? Kardeşinizle bari konuşun. Bu kadar sindirilir mi insan?
Annem e nasıl beni ispiyonlarsin dedi konuşmuyor benleKardeş ne yapıyor bunlar olurken pekibirumutturyasamak ?
Annem e nasıl beni ispiyonlarsin dedi konuşmuyor benle
Aynen benim kardeşim gerizekalı ya kendimi yakarım diyorVay benim anam babam..
Kız hasta ve çok tehlikeli. Almış çocuğu avucunun içine..
Aynen benim kardeşim gerizekalı ya kendimi yakarım diyor
Cahil işte ya ,takma canım.Daha 20 yaşında.Olgun düşünemiyor.Hem daha 6 aydır beraberler ne olacagı belli değil bence hiç muhattap olma derim ben.Kardeşimle aynı sehirdeyiz. Kardeşimin 6 aylık bir kız arkadaşı var. Annemle tanıştırdı. Bizimle de. Kız normalde başka şehirde okuyor ama sürekli kardeşimde kalıyor yatılı haftalar boyu. Sadece derse gidip geliyor buradan yakın okulu. Neyse dün annemi samimi olduğu buradan bir komşu aramış. Bu kız burada bu kadar ne geziyor bizimde genc çocuğumuz var kotu ornek oluyorlar burasi bir aile apartmani alacaksaniz alın bu kızı demiş. Kardeşimin tek başına yaşadığını biliyorlar artk . Neyse annem de kardeşimi arayip bu kız neden aylarca orada kalıyor ben hoş gormuyorum demiş kardeşim de yemin etmiş burada kalmıyor diye ama annem inanmamis neyse şimdi kardeşim olayı bana patlattı sen söyledin diyor ben demedim komşu demiş diyorum anneme de bana da inanmıyor. Tutturdu sen soyledin de soyledin. Hemen Üstüne bir de sevgilisi duruma şunu yazmış " bana da erkegime de yapılan kötülüğü unutmam , karşılığını verirken cömert davranırim bunu herkes bilsin " şimdi ben ne yapmalıyım suçlu oldum. Bana kotuluk yapacakmis sevglisi aklinca . Daha 20 yasinda ben 32 yasindayim evli barkli cocugum var. Bana simdiden anlayip dinlemeden duruma bunu atiyor.ya. Ama kıza da sinir oldum oraya durum olarak bunu atıp bana laf sokmaya çalıştığı için
Yerimde olsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?