sınanmaktan,intiham edilmekten bıktım

Seni en iyi anlayanlardan biri benim ben sıkıntı cekerken altinlarima cullandi ac kopek mahkedeyide kaybettik neyse uzun hikaye araba aldi maasi iyi ben 4 aydir is arıyorum bosandim kucuk cocugm var dediğimde 2.ye görüşmeye cagiran yok herkesin sinavi ayri ama ben birkere bile umutsuzluga kapilmadim hakkini alacaksin kimseye birakmayacaksin hayat bana bunu öğretti pes etmek yok

Eski eş müsfettesinin ailesi ile iletişime geçebilecek biri yok mu. Çocun nafakasını ödesin diye... Baroya gitseniz yardımcı olurlar belki Bi görüşün. Bi adliyeye gidin konuşun orayla.

Sabır ve huzur diliyorum. Insallah bu zor günlerden tez zamanda çıkarsın

doğru evet onu da düşündüm ve yaşayacağı şeyleri kendi gözümle görmeyi çok istiyorum anca içim soğur. Allahım nolur düzeleyim çocuğuma tek başıma kimseye muhtaç etmeden büyüteyim istiyorum tek duam bu.

İcra için dilekçe yazıp kendiniz de verebilirsiniz, zaten boşanma davanızda nafaka bağlanmıştır. Bu arada sormamı yanlış anlamazsanız sevgilisine araba aldığına dek detayı nereden biliyorsunuz? Belki bu tarz şeyleri takip etmek de size psikolojik açıdan zarar veriyordur maddi olarak sıkıntılarınızın yanı sıra.

Eski eş müsfettesinin ailesi ile iletişime geçebilecek biri yok mu. Çocun nafakasını ödesin diye... Baroya gitseniz yardımcı olurlar belki Bi görüşün. Bi adliyeye gidin konuşun orayla.
eski eşin babası ve annesi öldü ablaları var bikere görüştüm, bana bidaha mesaj atma dedi ve ablasına mesaj attım diye ne k.hpeliğim ne k.ltaklığım kaldı :)

eski eşin babası ve annesi öldü ablaları var bikere görüştüm, bana bidaha mesaj atma dedi ve ablasına mesaj attım diye ne k.hpeliğim ne k.ltaklığım kaldı :)

Eski eşin çocukla görüşüyor mu? Ben eski konularını biraz hatırlıyorum, adam sevgililerini kızıyla tanıştırıyordu, ikide bir sevgili değiştirip duruyordu, ama yine de senle iletişime geçip duruyordu. Sen ona yüz vermeyince de kuduruyordu.

asla takip etmiyorum onun çevresinden tek bir kişiyle muhattap oluyorum yakın arkadaşım oluyor laf arasında ortağının eşi söyledi.

çocuğu yılbaşından beri aramıyor, ben artık her yerden engelledim ama kızımın anneannesi teyzesinden istese ulaşabilir yada bana ablasının telefonundan istese çocuğunu görmek için ulaşabilir fakat hiçbir çabası yok. ben ona yüz vermiyorum diye zaten bunu yapıyor.
beni aldattığı kadından ayrıldı 1 sene ayrı kaldı o süreçte 4 5 kadın girdi hayatına, sonra tekrar o kadınla birleşti

İğrenç herif ya. Çocuk bale kursuna gitmek istediğinde de parasını vermemişti. Birde kendisini adam olarak görüyordur, daha el kadar küçük çocuğa babalık yapamıyor. Karaktersiz herif.

asla takip etmiyorum onun çevresinden tek bir kişiyle muhattap oluyorum yakın arkadaşım oluyor laf arasında ortağının eşi söyledi.
Bence laf arasında bile söylenmemesi konusunda 1 kez uyarırsanız siz de bu kadar detaya vakıf kalmazsınız. Bu tarz muhabbetlere giren insanların da asla iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum, birincisi çarpıtılmış olabilir, ikincisi sizin kulağınıza gitsin diye kasıtlı söylenmiş olabilir ya da en kötü gerçek bile olsa onun hayatı onu ilgilendirir.

Nafaka konusunda sonuna dek haklısınız, bence direkt icraya verin hemen dilekçeyle, fakat sizinle bu şekilde konuşanları uyarın. Ben sizin gibi bir arkadaşım olsa bu detayı vermezdim, size ne katacak ki? Çok önemli bir bilgi mi? Sizin önünüzde "ah vah şerefsiz adama bak" diyecekler, eski eşinize de başka türlü konuşacaklar.

Bir kutu hap içiyorum ölmek istiyorum demişsiniz, bence kati suretle onun hayatı hakkında bilgi verenlerle iletişimi kesin, para meselesi bir şekilde hallolur, fakat bu şekilde kendinizi eski eşle kıyaslamak sizi psikolojik açıdan çok yıpratır. Siz hukuki açıdan hakkınızı alın, bunu düşünün.

Eski eşiniz ne iş yapıyor 6 tane arabayı nasıl almış durumum yok demeye utanmıyor mu ya da vali mi bu arada

İğrenç herif ya. Çocuk bale kursuna gitmek istediğinde de parasını vermemişti. Birde kendisini adam olarak görüyordur, daha el kadar küçük çocuğa babalık yapamıyor. Karaktersiz herif.
:) ben bir şekilde o parayı da halledip yazdırmıştım bale kursuna.
benim zorlanmam benim kötü olmamı o kadar çok istiyor ki, bende inadına daha da yükselmek istiyorum ama bütün çabama rağmen berbat br durumdayım. ve bu durumu nasıl atlatacağımı bilmiyorum. dip not yılbaşında da ben aramıştım.

Üzüldüm gerçekten bende nafakasiz 2 çocuğa bakıyorum maddi manevi tüm sorumlulukları bende .Benim bir işim var çok şükür bence sizde asgari dahi olsa bir işe girmeye çalışın Allah yardımcınız olsun,babasını da Allah bildiği gibi yapsın gerçekten artık bu kötüler cezasını bulsun ya...

Allah belasını versin onun gerçekten sinirden ben burdan delirdim. Nasıl baba bu ya ifrit

Eski eşiniz ne iş yapıyor 6 tane arabayı nasıl almış durumum yok demeye utanmıyor mu ya da vali mi bu arada
eski eşim biz evlenirken su arıtma dükkanı açmıştı, o zaman araba alması için bütün altınları vermiştim. bu işi büyüttü biz boşandıktan sonra.

iş arıyorum kuzum iş bulursam hemen giricem işe. bu ekonomide nafakasız çocuğa bakmak çok zor gerçekten. Allah Yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…