doğru evet onu da düşündüm ve yaşayacağı şeyleri kendi gözümle görmeyi çok istiyorum anca içim soğur. Allahım nolur düzeleyim çocuğuma tek başıma kimseye muhtaç etmeden büyüteyim istiyorum tek duam bu.Eski eşinizin imtihanı da bu muhtemelen ve şuan kaybediyor Allah bilir ya :) imtihan her zaman zorlukla olmaz bazı insanlar da bollukla sınanır ve belli ki babalık imtihanında da bolluk imtihanında da başarılı durmuyor. Siz elinizden geleni yapın avukata vekalet verin evladınızla birlikte dimdik ayakta durun, Allah büyüktür sonunda kimin kazandığını bilemezsiniz inanın. Umarım her şey gönlünüzce olur Allah bol kazançlar nasip etsin size
İcra için dilekçe yazıp kendiniz de verebilirsiniz, zaten boşanma davanızda nafaka bağlanmıştır. Bu arada sormamı yanlış anlamazsanız sevgilisine araba aldığına dek detayı nereden biliyorsunuz? Belki bu tarz şeyleri takip etmek de size psikolojik açıdan zarar veriyordur maddi olarak sıkıntılarınızın yanı sıra.bot ve mont 1700 tl tuttu altı üstü. şimdi ki zamanda bir ev düzmek 400 bin i bulur. üstelik deniz manzaralı eve taşınmış. bunu çok görüp sevgilisine araba alıyor. çocuğuna baksa benim asla gözüm olmaz ama çocuğunun o kadar ihtiyacı varken yaptığı şey gerçekten çok kötü.
eski eşin babası ve annesi öldü ablaları var bikere görüştüm, bana bidaha mesaj atma dedi ve ablasına mesaj attım diye ne k.hpeliğim ne k.ltaklığım kaldı :)Eski eş müsfettesinin ailesi ile iletişime geçebilecek biri yok mu. Çocun nafakasını ödesin diye... Baroya gitseniz yardımcı olurlar belki Bi görüşün. Bi adliyeye gidin konuşun orayla.
Ne insanlar ya... Hala olacak.eski eşin babası ve annesi öldü ablaları var bikere görüştüm, bana bidaha mesaj atma dedi ve ablasına mesaj attım diye ne k.hpeliğim ne k.ltaklığım kaldı :)
eski eşin babası ve annesi öldü ablaları var bikere görüştüm, bana bidaha mesaj atma dedi ve ablasına mesaj attım diye ne k.hpeliğim ne k.ltaklığım kaldı :)
asla takip etmiyorum onun çevresinden tek bir kişiyle muhattap oluyorum yakın arkadaşım oluyor laf arasında ortağının eşi söyledi.İcra için dilekçe yazıp kendiniz de verebilirsiniz, zaten boşanma davanızda nafaka bağlanmıştır. Bu arada sormamı yanlış anlamazsanız sevgilisine araba aldığına dek detayı nereden biliyorsunuz? Belki bu tarz şeyleri takip etmek de size psikolojik açıdan zarar veriyordur maddi olarak sıkıntılarınızın yanı sıra.
çocuğu yılbaşından beri aramıyor, ben artık her yerden engelledim ama kızımın anneannesi teyzesinden istese ulaşabilir yada bana ablasının telefonundan istese çocuğunu görmek için ulaşabilir fakat hiçbir çabası yok. ben ona yüz vermiyorum diye zaten bunu yapıyor.Eski eşin çocukla görüşüyor mu? Ben eski konularını biraz hatırlıyorum, adam sevgililerini kızıyla tanıştırıyordu, ikide bir sevgili değiştirip duruyordu, ama yine de senle iletişime geçip duruyordu. Sen ona yüz vermeyince de kuduruyordu.
aminSabır ve huzur diliyorum. Insallah bu zor günlerden tez zamanda çıkarsın
çocuğu yılbaşından beri aramıyor, ben artık her yerden engelledim ama kızımın anneannesi teyzesinden istese ulaşabilir yada bana ablasının telefonundan istese çocuğunu görmek için ulaşabilir fakat hiçbir çabası yok. ben ona yüz vermiyorum diye zaten bunu yapıyor.
beni aldattığı kadından ayrıldı 1 sene ayrı kaldı o süreçte 4 5 kadın girdi hayatına, sonra tekrar o kadınla birleşti
Bence laf arasında bile söylenmemesi konusunda 1 kez uyarırsanız siz de bu kadar detaya vakıf kalmazsınız. Bu tarz muhabbetlere giren insanların da asla iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum, birincisi çarpıtılmış olabilir, ikincisi sizin kulağınıza gitsin diye kasıtlı söylenmiş olabilir ya da en kötü gerçek bile olsa onun hayatı onu ilgilendirir.asla takip etmiyorum onun çevresinden tek bir kişiyle muhattap oluyorum yakın arkadaşım oluyor laf arasında ortağının eşi söyledi.
Eski eşiniz ne iş yapıyor 6 tane arabayı nasıl almış durumum yok demeye utanmıyor mu ya da vali mi bu aradao kadar sıkıldım ve bunaldım ki bir kutu hap için ölmek istiyorum. hayatımın en kötü döneminden geçiyorum, boşandığımda bile bu kadar kötü olmamıştım. hayata dair tek bir umudum bile kalmadı.
kzımla hayat mücadelesi veriyorum tek başıma bu ekonomide.
ama artık hiçbirşeyin üstesinden gelemeyeceğimi düşünmeye başladım. eski eşim çocuğumun nafakasını kesti, bot ve mont almak için borç aldım ve adamın umudunra bile değil. deniz manzaralı evde oturuyor, bu ekonomide 0 dan ev dizdi, 6 tane araba aldı ama çocuğunun ihtiyaçları söz konusu olduğunda '' gerçekten bota ihtiyacı var mı benim durumum yok diye cevap veriyor!!!!!!
takı dükkanı açtım yok gücümle bir şekilde, yazın harika iş yaptım fakat kış geldiğinden beri işler durdu ve ben altından kalkamıyırum artık. Ben sınanmaktan çok yoruldum. kaldıramıyorum artık hayatımın her döneminde sürekli zorluklarla uğraştım, hep üstüne gittim hiç isyan etmedim ama artık gerçekten yeter yapamıyorumkızımın ilacını alamayacak duruma geldim. ben kimseye bir kötülük yapmadığım halde bu durumdayım, eski eşimin yaptığı pisliklerin haddi hesabı yok ama yükseldikçe yükseliyor. çocuğumu babasına vermek zorunda kalırım diye ödüm kopuyor. ben kadın başıma bu ülkede bir gelecek kurmaya çalışıyorum çocuğuma, neden böyle oluyor neden herşey al üst oluyor
:) ben bir şekilde o parayı da halledip yazdırmıştım bale kursuna.İğrenç herif ya. Çocuk bale kursuna gitmek istediğinde de parasını vermemişti. Birde kendisini adam olarak görüyordur, daha el kadar küçük çocuğa babalık yapamıyor. Karaktersiz herif.
Üzüldüm gerçekten bende nafakasiz 2 çocuğa bakıyorum maddi manevi tüm sorumlulukları bende .Benim bir işim var çok şükür bence sizde asgari dahi olsa bir işe girmeye çalışın Allah yardımcınız olsun,babasını da Allah bildiği gibi yapsın gerçekten artık bu kötüler cezasını bulsun ya...o kadar sıkıldım ve bunaldım ki bir kutu hap için ölmek istiyorum. hayatımın en kötü döneminden geçiyorum, boşandığımda bile bu kadar kötü olmamıştım. hayata dair tek bir umudum bile kalmadı.
kzımla hayat mücadelesi veriyorum tek başıma bu ekonomide.
ama artık hiçbirşeyin üstesinden gelemeyeceğimi düşünmeye başladım. eski eşim çocuğumun nafakasını kesti, bot ve mont almak için borç aldım ve adamın umudunra bile değil. deniz manzaralı evde oturuyor, bu ekonomide 0 dan ev dizdi, 6 tane araba aldı ama çocuğunun ihtiyaçları söz konusu olduğunda '' gerçekten bota ihtiyacı var mı benim durumum yok diye cevap veriyor!!!!!!
takı dükkanı açtım yok gücümle bir şekilde, yazın harika iş yaptım fakat kış geldiğinden beri işler durdu ve ben altından kalkamıyırum artık. Ben sınanmaktan çok yoruldum. kaldıramıyorum artık hayatımın her döneminde sürekli zorluklarla uğraştım, hep üstüne gittim hiç isyan etmedim ama artık gerçekten yeter yapamıyorumkızımın ilacını alamayacak duruma geldim. ben kimseye bir kötülük yapmadığım halde bu durumdayım, eski eşimin yaptığı pisliklerin haddi hesabı yok ama yükseldikçe yükseliyor. çocuğumu babasına vermek zorunda kalırım diye ödüm kopuyor. ben kadın başıma bu ülkede bir gelecek kurmaya çalışıyorum çocuğuma, neden böyle oluyor neden herşey al üst oluyor
Allah belasını versin onun gerçekten sinirden ben burdan delirdim. Nasıl baba bu ya ifritbot ve mont 1700 tl tuttu altı üstü. şimdi ki zamanda bir ev düzmek 400 bin i bulur. üstelik deniz manzaralı eve taşınmış. bunu çok görüp sevgilisine araba alıyor. çocuğuna baksa benim asla gözüm olmaz ama çocuğunun o kadar ihtiyacı varken yaptığı şey gerçekten çok kötü.
eski eşim biz evlenirken su arıtma dükkanı açmıştı, o zaman araba alması için bütün altınları vermiştim. bu işi büyüttü biz boşandıktan sonra.Eski eşiniz ne iş yapıyor 6 tane arabayı nasıl almış durumum yok demeye utanmıyor mu ya da vali mi bu arada
iş arıyorum kuzum iş bulursam hemen giricem işe. bu ekonomide nafakasız çocuğa bakmak çok zor gerçekten. Allah Yardımcımız olsun.Üzüldüm gerçekten bende nafakasiz 2 çocuğa bakıyorum maddi manevi tüm sorumlulukları bende .Benim bir işim var çok şükür bence sizde asgari dahi olsa bir işe girmeye çalışın Allah yardımcınız olsun,babasını da Allah bildiği gibi yapsın gerçekten artık bu kötüler cezasını bulsun ya...
vermiyor kuzumAllah belasını versin onun gerçekten sinirden ben burdan delirdim. Nasıl baba bu ya ifrit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?