sınanmaktan,intiham edilmekten bıktım

Böyle bir adama beddua etmemeye iyi dayaniyorsunuz ben her gün eski eşe beddua ediyorum..

Hem çocuğa hem sana yazık. Sen çalışıyorsun, çocuğun bakımı sadece mont ve bot almakla sınırlı değil. Faturaları, ev kirası, çocuğun mutfak alışverişi, kursu okulu, kıyafeti. Adam sağ, adamın işi var, parası var. Nafaka vermediği her ay, çocuğunun yaşam kalitesi düşüyor. Sen 7/24 çalışsan, bu sefer çocuğa annelik yapamazsın yine olan çocuğa olur. Böyle boşanınca evladından ayrıldığını sanan Allahın cezalarına ne desek yetmez. Ama çocuk 20-30 yaşına gelince baba olduğunu hatırlar.

kıyaslamak değil bu aslında. sadece haksızlığa gelemiyorum. o gün söyledim zaten bana söyleme diye. kızım da babasının yanına gidip geldiğinde, çok konuşkan çok dikkatli bir çocuk o da söylemişti babam x ablama kırmızı araba almış anne biliyor musun demişti. yani bir şekilde zaten geliyor o bana :) hamile olduğunu ve babasının kız değil erkek çocuğu istediğini bile söyledi. hatta babam beni sevmiyor erkek çocuklarını çok seviyor, herkese iyi davranıyor bana kötü davranıyor diye ağladı.

çocuk o yaşa geldiği zaman onunla görüşeceğini hiç sanmıyorum. şimdiden bile ben babamı görmek istemiyorum diyor. evet hayat kalitesi düşüyor, çok şükür asgari ğcretle bile çalıştığım zaman hiçbir eksiği olmadı ama şuan gerçekten tıkanmış durumdayım ne olucam bilmiyorum.

Senden olan kızına kötü davranan adam, sevgilisinin çocuğuna farklı davranmaz bugün iyi dvaranır , yarın ona da kötü olur. Adamın karakteri bozuk.

sizi pişman etmek için yapıyor olabilir mi, hani başaramadın demek için. yani bir babanın çocuğuna bu kadar duyarsız kalması akıl alır gibi değil

Bence o bir şekildelere pek güvenmeyin. Çocuklar bazen duydukları şeyleri bile çok yanlış anlayabiliyor ya da yorumlayabiliyorlar. Benim de eşimin önceki evliliğinden çocuğu var, çocukla görüştüğümüz zamanlarda mesela eşimle biz aşırı dikkat eder ve hiçbir konu konuşmazdık. Çünkü benim kendi mal varlığım olan şeyleri bile sanki benim eşim alıyor gibi gidip annesine anlattığı zamanlar oluyordu, bana maaşımı soruyordu ya da evlenince kira da mı oturacağız gibi sorular. Düşünün 7 yaşındaydı henüz. Çocuklar maalesef kendi evlerinde maruz kaldıkları konuşmalar vs olunca (büyükler onlar anlamıyor duymuyor gibi rahatça konuşuyor) bazen anne ya da babaya yaranmak için çok fazla yalan söyleyebiliyor. Ya da çok alakasız bir şeyi kendi kafasından algılıyor, yetişkin aklı olmadığı için de akıl yürütemiyor.
Yani o bir şekilde gelmeler inanın çok sağlıklı mevzular değil, birebir şahit olduğum durumlar için söylüyorum.

sizi pişman etmek için yapıyor olabilir mi, hani başaramadın demek için. yani bir babanın çocuğuna bu kadar duyarsız kalması akıl alır gibi değil
onu yapmaya çalışıyor evet. yoksa kaç sene geçmiş çocuğunu bile zor durumda bırakıyorsa illa ki bundan dolayıdır. ne bileyim insan eski eşinin kötü olmasını ne diye ister anlamıyorm.

o çok önemli değil zaten ne istiyorsa onu yapsın ama çocuğuna da baksın sonuçta. bu kadar durumu iyiyken çocuğun tek bir ihtiyacını bile sormadı 3 senedir. ben söylemesem merak edip de sormaz yani

Kötünün kazandığı dönem bitecek, biraz daha zamanı var. Ben de sabrediyorum bazı şeylere ve sizin bir çocuğunuz var daha zor olduğuna eminim.
Her şey düzelecek şafak sayın, biraz daha direnelim.

Kötünün kazandığı dönem bitecek, biraz daha zamanı var. Ben de sabrediyorum bazı şeylere ve sizin bir çocuğunuz var daha zor olduğuna eminim.
Her şey düzelecek şafak sayın, biraz daha direnelim.
ne zaman düzelecek ya ne zamaann

ne zaman düzelecek ya ne zamaann
Çok yakın olduğuna eminim inşallah.
Şu an her konuda ciddi bir adaletsizlik ve acımasızlık var ama mağdur ettikleri insanlar çekildiklerinde bu akış duracak mecburen.
Sabredin, siz kazanmayı hakediyorsunuz.

Çok yakın olduğuna eminim inşallah.
Şu an her konuda ciddi bir adaletsizlik ve acımasızlık var ama mağdur ettikleri insanlar çekildiklerinde bu akış duracak mecburen.
Sabredin, siz kazanmayı hakediyorsunuz.
hak ediyorum evet ama sabretmekten de yoruldum artık

eski eşin babası ve annesi öldü ablaları var bikere görüştüm, bana bidaha mesaj atma dedi ve ablasına mesaj attım diye ne k.hpeliğim ne k.ltaklığım kaldı :)

vermiyor kuzum versin inşallah da vermiyo ya
Hangi şehirdesiniz. Nafakasını ödemiyorsa icra takibi başlatabilirsiniz. İcra müdürlüğünden bilgi alın mutlaka bunun için. Allah yardımcınız olsun

Nasıl kesti nafakayı bu kadar mal varligiyla ?

Devletten avukat talep etmesi için geliri olmaması/çalışmaması gerekiyor.

Iyi niyetle yazdığınızdan eminim ama zaten uygun fiyatlı almış. Normal şartlarda az biraz kaliteli bir montun fiyatı o kadar. Şahsen doktora para vermektense bende mont ve botu kaliteli almaktan yanayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…