sınanmaktan,intiham edilmekten bıktım

bu konularda ben dahil herkes destekleyici yorum yazmış buraya kadar haklısın ama hakkını ara pabuç bırakma derken evrakta sahtecilik yap demiyor sana kimse. eylüle kadar senin değil kardeşinin hesabına yatırmış madem,nafaka diye yazmadı diye nafaka ödemedi diye iftira atmak içine siniyor mu?eski kocan leş,Allah bildiği gibi yapsın ama senin ondan ne farkın kalacak üstte yazdığın şeyi yaparsan

leş olana leşlikle cevap vericem işte belki aklı başına gelir olmaz mı?

Bu topa girmeyin. Velev ki geri aldiniz. Sonra avukatiyla gitti dava acti, o zaman ne yapacaksiniz? Belki ek olarak tazminat talep etti ve kabul edildi, nasil odeyeceksiniz?
Siz odenmeyen kisim icin icraya basvurun. Hatta hapisle tazyik nasil talep ediliuor bilmiyorum ama onuda ogrenmeye calisin. O tazyik cezasi nafaka odenmeden kalkmiyor cunku

tamam yaparım dedim de vicdanım el vermez zaten yapmaya. öyle yaparım teşekkür ederim.

Verdiği nafaka ne kadardı ?

Avukat olmadan da nafakayi icraya verebilirsiniz,ex hep kendi açıyor takip ediyor davaları

Bunu kesinlikle yapın. Kardeşiniz desin ki, zamanında ona borç vermiştim elden, onu ödedi. Çocuğuna vermesi gereken para zaten o. Öyle ya da böyle alın gitsin. Sakın vicdan falan da yapmayın. Onun eline fırsat geçseydi o yapardı bunu size.

Siz haklısınız. Adaleti kendiniz sağlayacaksınız mecburen.

Evet ona sorarsanız yapardı zaten.

Nafaka konusunda nasil bir yol alinir ne yapilmali icra mi baslatilir bilmiyorum yani tam sureci bilmiyorum ve icinde bulundugunuz bu sıkışıklığı anliyorum ben tek basina olmama rağmen 6 aydir eksideyim son zamanlarda ekonomik sıkıntılar herkesi vurdu
Yasadiklariniza da bir kadin olarak cok üzüldüm
Arkadaslar sayfanizi paylasin demis de buradan degil ama profilinizde websitesi alanina ekleyebilirsiniz buradan da ekledim.derseniz hepimiz bakariz profilinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…