- 29 Temmuz 2018
- 863
- 2.293
- 113
- 29
- Konu Sahibi Carinanebulasi
-
Sonuçta babası zaten bi şekilde bakması lazım. Şimdiye kadar böyle bir sorumluluk vermemeniz hata olmuş. Girin bence sınavaünkü pandemi dolayısıyla katılmayan insan da çok olacak, fırsat fırsattır.Sürü satacak kadar çıkıyor sagsam yetmez. Çalışmadım da çok kararsız kaldım. Git diyor kendide bir yandan korktuğunu da hissediyorum
Şimdiye kadar pek böyle bir durum olmadı. Anca kuaföre gittim onda da kısa süreli kaldım. Gireceğim sınava hayırlısı artık. Ya kötü geçse bile aklımda kalmamış olacakSonuçta babası zaten bi şekilde bakması lazım. Şimdiye kadar böyle bir sorumluluk vermemeniz hata olmuş. Girin bence sınavaünkü pandemi dolayısıyla katılmayan insan da çok olacak, fırsat fırsattır.
Buraya yazmadan önce kararsızdım ama artık kararımı verdim. Sınava gireceğim dediğiniz gibi bir bağ olur aralarında
Teşekkür ederimsınav için de ayrıca başarılar :)
Prova yapın eşiniz bebeğe bikac saat baksın mama verisn altını degistirsin. Uyutsun. Çok imkansız gelmedi bana. Gerçi benm oğlum iki aylıkken kuaföre gittim. Bı saate hallederiz dediler. Üç saat kaldım tam. Sagilmis sutum vardı. Neyse eve geldim bakmış süt icirmis uyutmus. Ama o kadar bitkindi kiMerhaba hanımlar. Kararsız kaldığım için size sormak istedim. Bu hafta sonu sınavım var iki tane. Bebeğim de var üç aylık daha. Sınava girmem için bir saatlik yol ile Ile gitmem. Bebeği bir tek eşime bırakabilirim yanımızda başka kimse yok. Eşimde hiç uzun süre bebekle kalmadı. Ben sabah 7 akşamüstü de en erken 6 gibi gelebilirim. Bunun sütü maması gazı uyutmasi var. Bilmiyorum altından kalkabilir mi. Sınava girmesem mi diyorum. çalışamadım da bu sene ama birkaç senedir girdiğim için az çok biliyorum bir şeyler. Kararsız kaldım. Bebeği götürme gibi bir şansımız yok araba yok. Rezil olur Hava da çok sıcak. Bebeği bırakıp sınava gireyim mi yoksa gitmeyeyim mi?
Yapması gereken her şeyi biliyor kısa süreliğine bıraktım onu bakmış. Sıkıntı olmamış tabi erkekler Bizim kadar sabırlı değilProva yapın eşiniz bebeğe bikac saat baksın mama verisn altını degistirsin. Uyutsun. Çok imkansız gelmedi bana. Gerçi benm oğlum iki aylıkken kuaföre gittim. Bı saate hallederiz dediler. Üç saat kaldım tam. Sagilmis sutum vardı. Neyse eve geldim bakmış süt icirmis uyutmus. Ama o kadar bitkindi kibana bebeği verdi. Hiç bişey demeden giyindi çıktı. Sigara içmiş dışarda sadece üç saat baktı. Bence bakar. Azıcık kiymetimizi anlasınlar. Bazen diyorum nolur arada uyut sallamaktan pertim cikio. Nasil yoruldugumu anlamani istorum diyorum. Ben biliyorum saygi duyuruyorum diyor. Ama sallamiyor. Çünkü sallarsa bı kere hep ona kitlicem biliyor. O yüzden hiç sallamiyor .
Nasıl uyuyor . Bizimki o ara kucakta piş pislayinca yada pusette sallayınca uyurdu. Altı aydan sonra ayakta sallama başladıYapması gereken her şeyi biliyor kısa süreliğine bıraktım onu bakmış. Sıkıntı olmamış tabi erkekler Bizim kadar sabırlı değilfırsat oldu sabri öğrenir o da. Bak dediğimde bakıyor uyutma sıkıntı sadece onu da bir gün idare eder diye düşünüyorum.
Nasıl uyuyor . Bizimki o ara kucakta piş pislayinca yada pusette sallayınca uyurdu. Altı aydan sonra ayakta sallama başladıbakar bence.
hata yaptım galiba memede uyuyor
Inşallah kucakta uyur öyle. Hep meme de uyudu artık bir gün idare edeceklersizde memede uyur babasında kucağında gezdirirse uyur
oğlum bakıcısında da babasında da kucakta gezdirilerek uyurdu bende hep memede uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?