- 3 Aralık 2019
- 1.715
- 5.254
- 158
- 31
- Konu Sahibi Carinanebulasi
-
Evet emiyor mama da veriyorum yetmedihindeEmiyor mu?
Bebek rahatsız olur mu aç kalır mı diye düşünüyorum. Bütün gün mama verse rahatsız olabilirBırakn gidin alşsın
Fırsat işte :) Emiyorsa sütünüzü sağın. Ten kokunuzun sindiği bir şal da bırakın bebeğinizin yanına, güvende hissetmesi için ve sınava gidin. Başarılar!Eşimde hiç uzun süre bebekle kalmadı.
Mamaya alisiksa birsey olmaz. Bir gun idare edebilir. 40 gunlukken birakip ise baslayan anneler var.Evet emiyor mama da veriyorum yetmedihinde
Sürü satacak kadar çıkıyor sagsam yetmez. Çalışmadım da çok kararsız kaldım. Git diyor kendide bir yandan korktuğunu da hissediyorumFırsat işte :) Emiyorsa sütünüzü sağın. Ten kokunuzun sindiği bir şal da bırakın bebeğinizin yanına, güvende hissetmesi için ve sınava gidin. Başarılar!
Haklısınız da içim tuhaf oluyor galiba ondan bu kararsızlıkMamaya alisiksa birsey olmaz. Bir gun idare edebilir. 40 gunlukken birakip ise baslayan anneler var.
1 gun sadece... sinavinizda basarilarHaklısınız da içim tuhaf oluyor galiba ondan bu kararsızlık
Bebek rahatsız olur mu aç kalır mı diye düşünüyorum. Bütün gün mama verse rahatsız olabilir
Kpss Evet çok da çalışmadım ama. Bilmiyorum yaSiz bilirsiniz annelik iç güdünüz ne der bilemem ama bahsettiğiniz sınav kpss ise bu da sizin ve çocuğunuzun geleceği. Bence siz kendiniz karar verin buna
Birşey olmaz .. aç kalmaz korkmayn mama 3 saat tutuyor zaten. Sütte sağıp bırakın.. Rahatsz olmaz mamadan bazen sütüm yetmyordu mecbur neredeyze hep mama verirdim. Prematüre olduğu halde.. Çocuk sadece senn değil bütün sorumluluğunu sen alma az babası da alsn yeri geldiğinde.Bebek rahatsız olur mu aç kalır mı diye düşünüyorum. Bütün gün mama verse rahatsız olabilir
Yani Bir günden bir şey olmaz herhalde1 gun sadece... sinavinizda basarilar
Otel aklımıza gelmemişti olabilir aslında biz arabanın olmadığına odaklandik sadece tesekkurlerSüt sağ yarın ve Cumartesi sunan günü onu versin
Zaten o kadar saat sütle sen de duramazsın arada sağman lazım
Maddi olarak sıkıntı değilse onlar da gelip otelde vs kalsa öğle arasında emzirirsiniz aklınız da kalmaz
Başarılar
çalışıyor olsaydınız mecburen bırakacaktınız zaten hem de hergün.1gun babası rahat ıdare edebılır merak etmeyın.Sınava da gırın benceMerhaba hanımlar. Kararsız kaldığım için size sormak istedim. Bu hafta sonu sınavım var iki tane. Bebeğim de var üç aylık daha. Sınava girmem için bir saatlik yol ile Ile gitmem. Bebeği bir tek eşime bırakabilirim yanımızda başka kimse yok. Eşimde hiç uzun süre bebekle kalmadı. Ben sabah 7 akşamüstü de en erken 6 gibi gelebilirim. Bunun sütü maması gazı uyutmasi var. Bilmiyorum altından kalkabilir mi. Sınava girmesem mi diyorum. çalışamadım da bu sene ama birkaç senedir girdiğim için az çok biliyorum bir şeyler. Kararsız kaldım. Bebeği götürme gibi bir şansımız yok araba yok. Rezil olur Hava da çok sıcak. Bebeği bırakıp sınava gireyim mi yoksa gitmeyeyim mi?
Hiçbişey olmaz babasına bırakıyosun yabancı mı yaa.Sürü satacak kadar çıkıyor sagsam yetmez. Çalışmadım da çok kararsız kaldım. Git diyor kendide bir yandan korktuğunu da hissediyorum
Çalışmadıysanız bilemem ben hazırlandınız sandımKpss Evet çok da çalışmadım ama. Bilmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?