- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.632
- 108
- Konu Sahibi Carinanebulasi
-
Araba kiralayıp beraber gidin bence eşiniz o kadar saat tek başına idare edemez etse bile sizin aklınız kalıcak rahat edemiyeceksiniz büyük stres yaşayacaksınızMerhaba hanımlar. Kararsız kaldığım için size sormak istedim. Bu hafta sonu sınavım var iki tane. Bebeğim de var üç aylık daha. Sınava girmem için bir saatlik yol ile Ile gitmem. Bebeği bir tek eşime bırakabilirim yanımızda başka kimse yok. Eşimde hiç uzun süre bebekle kalmadı. Ben sabah 7 akşamüstü de en erken 6 gibi gelebilirim. Bunun sütü maması gazı uyutmasi var. Bilmiyorum altından kalkabilir mi. Sınava girmesem mi diyorum. çalışamadım da bu sene ama birkaç senedir girdiğim için az çok biliyorum bir şeyler. Kararsız kaldım. Bebeği götürme gibi bir şansımız yok araba yok. Rezil olur Hava da çok sıcak. Bebeği bırakıp sınava gireyim mi yoksa gitmeyeyim mi?
Öğretmenlik Evet. Bir yandan da sizin söylediğiniz gibi düşünüyorum
Şehir dısında mı olacaksınız? O zaman oyle yapmak mantıklı tabıkı maksimum 4 saat ayrı kalmıs olursunuz oylelıkleİşte anneyi illa ki arıyor her şeyi tam olsa bile. Ama burda bir arkadaş otel fikrini sundu o da mantıklı Aklıma gelmemişti. Galiba öyle yapacağım eşimle konuşayım da.
Bizim de ilk canım o yüzden diyorum ya alşsn diye. Korkacak birşey yok .. sınava gireceksen ber şekilde bırakacaksın zaten babasına başka alterhatifin yok.. o yüzden bırakman yönünde telkin veriyorum yoksa niye bırak git diyeyim..İlk çocuğum daha çok küçük o yüzden tereddüt ediyorum. Acemiyiz
Ben 14-15 yaşındayken 1 haftalık kardeşime bakıyordum babası korusun gözünden ayırmasın yeter bence. Aklınızın kalması normal ama baba da sorumluluk almış olur. Siz bilirsiniz ama bn şansımı denerdim bunda bebeğin faydasına olacakBakar biliyorum da ne bileyim küçük ya aklım kalıyor
Kötü olmuş saatler çok uzun ve daha 3 aylık eşinizin blakbileceğini sanmıyorum ama hiç pratiği varmı? Yada yakında hiç mi akraba yok eşinizle beraber baksalar?Merhaba hanımlar. Kararsız kaldığım için size sormak istedim. Bu hafta sonu sınavım var iki tane. Bebeğim de var üç aylık daha. Sınava girmem için bir saatlik yol ile Ile gitmem. Bebeği bir tek eşime bırakabilirim yanımızda başka kimse yok. Eşimde hiç uzun süre bebekle kalmadı. Ben sabah 7 akşamüstü de en erken 6 gibi gelebilirim. Bunun sütü maması gazı uyutmasi var. Bilmiyorum altından kalkabilir mi. Sınava girmesem mi diyorum. çalışamadım da bu sene ama birkaç senedir girdiğim için az çok biliyorum bir şeyler. Kararsız kaldım. Bebeği götürme gibi bir şansımız yok araba yok. Rezil olur Hava da çok sıcak. Bebeği bırakıp sınava gireyim mi yoksa gitmeyeyim mi?
Malesef akraba filan yok yalnızız. Evde bana yardımcı olur bilmesek gereken her şeyi biliyor da hiç yalnız kalmadı.8
Kötü olmuş saatler çok uzun ve daha 3 aylık eşinizin blakbileceğini sanmıyorum ama hiç pratiği varmı? Yada yakında hiç mi akraba yok eşinizle beraber baksalar?
Şansımı deneyecegim. Babasına güveniyorum da hiç bu kadar ayrı kalmadım o yüzden tuhaf hissediyorumBen 14-15 yaşındayken 1 haftalık kardeşime bakıyordum babası korusun gözünden ayırmasın yeter bence. Aklınızın kalması normal ama baba da sorumluluk almış olur. Siz bilirsiniz ama bn şansımı denerdim bunda bebeğin faydasına olacak
Öyle her türlü yalnız kalacaklar. Hem kendisi de diyor git diye. Yalnız kalmayı da öğrenmeli dünya hali belli olmaz. Şansımı denerim en azındanBizim de ilk canım o yüzden diyorum ya alşsn diye. Korkacak birşey yok .. sınava gireceksen ber şekilde bırakacaksın zaten babasına başka alterhatifin yok.. o yüzden bırakman yönünde telkin veriyorum yoksa niye bırak git diyeyim..
Küçük bir yerdeyiz araba kiralama yerleri yok malesefAraba kiralayıp beraber gidin bence eşiniz o kadar saat tek başına idare edemez etse bile sizin aklınız kalıcak rahat edemiyeceksiniz büyük stres yaşayacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?