Sınav ve bebek

Milletin kocası günlerce aylarca bakıyor bir sürü örnek var

Bi günden bi şey olmaz o da babası sonuçta

Güzel bir bağ olur zorluklarını güzelliklerini anlar

Ne var bunda ya ben 3 aylıkken ise basladim. Bu kadar bağımlı olmaya gerek yok bence tamam keyfi olarak bırakmayın ama mecbur olunca iyi bakacak biri de varsa sorun olmaz yani
Bebeği küçükken ise başlayan hanımlara hep saygı duymuşumdur. Benim hiç öyle bir mecburiyetim olmadığı için farklı hissediyorum. Otel fikri verdiler büyük ihtimalle öyle olacak

Milletin kocası günlerce aylarca bakıyor bir sürü örnek var

Bi günden bi şey olmaz o da babası sonuçta

Güzel bir bağ olur zorluklarını güzelliklerini anlar
Bakar eminim. Zaten bilmesi gereken her şeyi biliyor. Mecbur bırakacağım artık dediğiniz gibi bir şey olmaz

Esin idare edemezciler milletin eşi nasıl yapıyorsa benimki de yapar deyin yapacak deyin

Arkadaşın kocası 1 yıl vakti ya her daim onunlaydı 1 yıl boyunca
Yapar yapar onda sıkıntı yok da bebek rahatsız olur mu diye sormuştum. Benden ayrı kalmadı hiç. Sınava gireceğim.

Bence de bi bırakın uğraşmayın otel kiralık araba

Allah korusun biz ölüp gitsek o çocuklara kim bakacak babaları
Otel de iyi fikirdi aslında biraz daha geç uyanıp rahat giderdim sınava. O yüzden sıcak bakiyorum. Allah korusun çocuklarımızla güzel günler görelim hepimiz

Otel de iyi fikirdi aslında biraz daha geç uyanıp rahat giderdim sınava. O yüzden sıcak bakiyorum. Allah korusun çocuklarımızla güzel günler görelim hepimiz

Yine de bu koronada risk almaya değmez

O otel odası ne kadar dezenfekte

Bi bebekle ne gerek var

Tanimadigi ortam

ortami yabancılar

en basiti mama yapacak evde bildiği ortamda rahatca yapar babası

S
Sınava girin. Bebeğin babası neticede bakacak öldürmez.yazili bi kağıt bırakın neyi ne zaman yapacak vs gibi. Hem baba evlat güzel bi deneyim olur, kiymetinizi de bilir.

Çocuğum yok ama buradaki bazı üyelerin çok dramatiklestirdigini düşünüyorum. Ne oluyormuş ki çocuk anneyi arayınca? Arayacak tabiki emmek istiyor, kokusunu istiyor. Ama anne yok diye de karalar baglamayacak yani kaldı ki bir gün :) böylesine bir bağımlılık dogru gelmiyor. Calismadiysaniz evet kazanmanız biraz zor olabilir, ben bir yıldır gecemi günduzume kattım. Ama yine de evet kazanacağım diyemem, çok basit bir sınav değil ve katılım çok. Ama şansınızı deneyin derim. Seneye kolay olacağını da bilemezsiniz, bebek büyüyecek ve sorumluluk da artacak.

Yine de bu koronada risk almaya değmez

O otel odası ne kadar dezenfekte

Bi bebekle ne gerek var

Tanimadigi ortam

ortami yabancılar

en basiti mama yapacak evde bildiği ortamda rahatca yapar babası
O da doğru aslında virüs her yerde artık. Sınava gireceğim baksın artık bir günden bir şey olmaz

Gitmeyin o zaman.. sonuçta kpss kolay bir sınav değil iyi çalışmış olmak gerekir.Seneye güzel bir şekilde hazırlanır öyle girersiniz..Bebeğiniz de sizi okulun bahçesinde bekler:))
Sınava ilk defa girmeyecek az çook bilgim var amaç aklımda kalmasın. Bölümünden az kişi girecek gibi belki şansım artar. Eşim de git diyor hayırlısı artık

Çalışmadan olmuyor ama deneyimim var. Bir kaç senedir giriyorum bu sınava. Kolaylığı zorluğu şansa kalmış biraz. Gireceğim kararımı verdim. En azından aklımda kalmaz. Babası da deneyimlemis olur

1. araba kiralayip hep birlikte gidebilirsiniz.
2. bir gun idare ederler her türlü.
gidin sinaviniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…