Sınavım ve eşimin ailesi...

İnanmıyorum ne acımasız bi cümle

Ben daha ağırlarını duydum insanlar çok acımasız malesef.. kendi yaptığını sanan insanlar var bu dünyaya allah nasip ediyor keşke bilse...
Bebek görmeye gitmiştim .. al bak sev cennet kokusu bu sen bilmezsin dedi ...

Bir başkası cennet annelerin ayağının altında tabi sen anne olmadığın için neyse ...

Insan ölse unutamıyor ben hep derimki yaşayan anlar ateş sadece düştüğü yeri yakar...

Gerçekten bu kadar gaddar olabildi mi insanlar? Aklım almıyor çok zalimce bu cümleler.

Eşim otelde kalmayalım annemlerle gidelim dedi.. kv ve eltim altlı üstü lü oturuyor..
Eltim hep onlarda ama evleri ayrı olmasına rağmen..
Kv ve kp biliyor tüp bebek tedavisi olduğumu ama eltime söylemedik..
Gezmek için çıkıp merkeze gittik hep.. kv de dedi söylemeyelim kimseye henüz diye...

Gerçekten bu kadar gaddar olabildi mi insanlar? Aklım almıyor çok zalimce bu cümleler.

Olabiliyor çünkü kendi tuzu kuru sanıyor..
Oysa bilmiyorki alan allah veren allah konuşurken dikkatli olmak lazım..
Yarın ne ile sananacagimizi bitek allah bilir..
Bu kulaklar neler duydu bu 5 sene boyunca allah sorsun hiç bir şey demiyorum...

Bebek tedavisi için başka birilerinin olduğu bir ev çok yanlış bir tercih bence. Süreci bilmiyorum ne kadar sürüyor ama keşke başka bir şehir ya da en azından otel vs tercih etseniz. Eltinizin de doğumu kayınvalidenizin evinde yapacak olması stres seviyenizi daha da arttıracaktır.
Kayınvalideyi de düşünmek lazım bu süreçte iki gelin de sıkıntıda, kadının işi de zor olur.

Bazen susmak en iyisidir ama ağlayan birini görünce de teselli etmeden duramıyor insan. Acınızı hafife aldığını sanmıyorum. Daha ilk denemede ümitsizliğe kapılmanızı istememiştir.

Eşim otele gitmek istemiyor başka merkeze gidemeyiz çünkü dondurulmuş embriyo var orda...
Elti ve kv altlı üstlü oturuyor hergün kv lerde eltim...
Allah yardımcımız olsun sınavımızın üstüne sınav ekleniyor ...

Siz bence önce kendi içinizdeki bu stresten bir kurtulun, çok gerginsiniz. Biri size canım dese "canın çıkmış" demiş gibi davranmışsınız. Eltiniz doğum yaptığında eğer sıkıntı hissedecekseniz gitmeyin o eve, insanları da kendinizi de üzmeyin bence.

Aman allahım yemin ediyorum oturup ağlayasım var insanlar bu duruma geldi mi gerçekten
Bunlar insan mı kendilerini ne sanıyorlar bu hadsizler.
Bunları duyduktan sonra nasıl dayandınız
Oturup ağlayasım var insanların haline

Çok haklısın, bence bu süreçte tek odalı bi yer falan kiralayın..

Cevap bile vermedim allah versin cevabını inşallah.. ben ona sığındım o bana bu sınavı nasip etti allaha havale ediyorum insanları .
Zaten kendi derdin ağır geliyor bide insanlarla uğraşmak çok zor..

Bazı insanlar üzgün insanları nasıl teselli edeceğini bilemez, başka şeyle meşgul ederek kafasını dağıtmayı dener. Kayınvalideniz böyle bir insanmış gibi geldi bana.

Evde bir bebek olması sizin için zor olabilir ama insanlara git demek de olmaz. Ya bi süreliğine başka eve geçin ya da kendinizi şimdiden hazırlayın bu duruma. Üçüncü kişilerin ne söyleyeceğini de umursamayın insanlar her zaman söyleyecek bir şey bulur. İster doğruyu söyleyin ister tersleyin ister biz düşünmüyoruz deyin fark etmez ama cevabını verin ve üzerinde düşünmeyi bırakın. Herkesin hayatı kendine, kimsenin merakını beslemek zorunda değilsiniz.

Insan bir dert yasarken tek kendi yasiyor saniyor.
Hayatta herkes her seye sahip olmuyor.
Sahipci degil emanetciyiz ayri mesele..

Once evlenen sonra evlenen once ise giren sonra ise giren insanlar var.
Herkesin zamani farkli olabilir.

Hic olmayabilir de kisacasi sizin gibi cok insan var.
Yillar sonra cocuk sahibi olan var.
Delikanli cagdaki kizini oglunu topraga verenler var.
Bir cocugu olup topraga verenler var.
Hic cocugu olmayanlar var.

Ayrica eltinizin olmasi iyi cunku size yapilan baski azalir.
En azindan bir torun var derler.
Hayri bile ser goruyor insanoglu..

Ben olsam kayınvalidemlere de söylemezdim ama eşiniz sizi anlamamış neyse yapacak bir şey yok.

pansiyon apart otel birşey ayarlasanız keşke kimseye muhtaç olmadan kafanız rahat bu zamanı atlatırsınız

Haklısınız ama bu süreç çok zor bi süreç sadece yaşayan anlar... hormonların da etkisi ile karma karışık duygular içinde oluyorsunuz ... çok isteyip de ulaşamamak zor bi sınav herkesin sınavı farklı ve kendine ağır.. senin çok istediğin bir şey için çaba gösteriyorsun ama evde sürekli bir bebek ağlıyor... biraz empati lütfen...

Herkesin üzüntüyü paylaşma şekli başka, kaynananın sadece ongun yaptıklarıyla.olumsuz yorumlamayı bence.

Tüp bebek için ise, yeni bebekte aynı evde olacak . Sizin için stresli bir dönem olacak. Ve.bu süreçte sizin moral durumunuz.cok.cok önemli.

Bence 3-5 ay ertelendi yada 1-2 ay önce çekin transferi

Bu esinizin verecegi bir karar degil , neden ben otelde kalicam sen git annende kal demiyorsunuz?
Gidin bi apart tutun , yeni dogum yapmis kadinin oldugu yerde mahvolur psikolojiniz ve bu kadar stresle de o bebek olmaz

Bu esinizin verecegi bir karar degil , neden ben otelde kalicam sen git annende kal demiyorsunuz?
Gidin bi apart tutun , yeni dogum yapmis kadinin oldugu yerde mahvolur psikolojiniz ve bu kadar stresle de o bebek olmaz

Ayrı ayrı mı kalalım yani nasıl yapayım ben bunu şaşırdım kaldım.. çıkmazdayım ne yana çevirsem olmuyor. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…