hehe size denk gelmiş o zaman ben sinboda dahil bis sürü adını duymadığım markanın ürünü aldım şükür hiç sorun yaşamadım. Zati ömürleri 2 yıl hemen hemen hepsinin. o saatten sonrada bozuldu diye hiç üzülmüyom çünkü zaten uygun fiyata almış oluyom hoop direk çöpe gidiyoo yenisini alıyomm
:1shok: :1shok: Kafamı karıştırdınız kızlar,bende Sinbo'nun Ekmek Yapma Makinesini almayı planlıyordum,hatta o kadar çok araştırdımki,bir sitede benim istediğim modeliyle ilgili çok olumlu yazılar da okumuştum,özellikleri güzel,benim gibi tembel bir hatunun işine yarar türden reçel,kek,pilav ne istersen yapıyormuş,gece ayarla sabah kendiliğinden pişirmeye başlıyor,kafama bayağı yatmıştı fakat siz Sinbo yu kötüleyince:bbo: fisfisfis Gerçi oooo sana da katılıyorum bende evimde Vestel ürünleri kullanırım ve çokta memnunumdur,Vestel'den ne aldıysam hem kaliteli hemde dayanıklı çıktı,çamaşır makinem 12 yıllık bir sefer servis yüzü görmedi düşün artık ama çevremde birçok insan yaka silker,sanırım bu birazda şans işifisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?