bende de saç şekillendiricisi var gayet memnunum..
yakmadan saçımı fön çekiyo tavsiye bile ederim :1hug:
valla bende de var saç düzleştiricisi bende gayet memnunumhem tek isili da deil 120 den 200 e kadar.hemde 21 ytl.diğer markalar 60 70 ytl den başlio.yazık valla giden paralara nasıl sa işlem aynı.
Ucuz olmasından dolayı SİNBO narenciye sıkacağı almıştım.Alır almaz kullanmak için kenara koydum.Ambalajını hemen attığım için,aldığım yerden değiştirmediler.Servisine götürdüm,tamir edilmiş gibi geri verdiler.Şimdi tıkır tıkır ses çıkartarak çalışan bir narenciye sıkacağım var.Biraz fazla basarsanız üzerine,gacırrrrt diye ses çıkarıyor ki tüylerim diken diken oluyor.Size tavsiyem ucuzdur vardır illeti.
sinbo mu eve sokmayacksın Allah korusun. babam marjketten almiş hani soğan dograyan corba falan ezmek ıcın blendır sanırım (tam adı aklıma gelmedı)3. soğan doğradıgımda gıcırt dıye bır ses ve tık tamamen durdu bır şeylerı yalama olmuş döndurmuyor.int. yazı yazdım hanı cok ucuz olacagına bıraz kalıtelı ve saglam olsa dıye soyledım amann herkes cok memnun muş hem ucuz muş bırde ben kullanmasını bılememışım nerdeyse dövecekler .ben yıllardan berı braun kullanıyorum hala tık ses yok . boşuna dememişler ben ucuz mal alacak kadar zengın değilim diye . sinbonun S si bıle evımden ıcerı gıremez:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?