Sinbo

bende de saç şekillendiricisi var gayet memnunum..

yakmadan saçımı fön çekiyo tavsiye bile ederim :1hug:

valla bende de var saç düzleştiricisi bende gayet memnunumhem tek isili da deil 120 den 200 e kadar.hemde 21 ytl.diğer markalar 60 70 ytl den başlio.yazık valla giden paralara nasıl sa işlem aynı.

bende ekmek kızartma makinasına bayılıorm....
cipss gbi kıtır kıtır..hemde cok ucuzdu...

internetten aldığımız ürünlerin garantileri kaşesiz oluyo arkadaşlar bu dudrumda garanti nasıl aktif oluyo marketlerdede aynı ?

Tamamen şans işi kızlar sinbonun rondosunu kayınvalidem üç senedir kullanıyor çokta memnun. Fakat ben babalar gününde kendi babama ve kayınpederime traş makinası aldım daha bir kere kullanamadılar çok üzüldüm senağlama geri iadeside yapmıyorlar kaldılar elimizde Kötü Kazen

bizdede saç şekillendiricisi ve su ısıtıcısı var.bugune kadar hiç bi sorun çıkartmadı ikiside maşallah

bende de saç şekillendiricisi var gayet memnunum..

yakmadan saçımı fön çekiyo tavsiye bile ederim :1hug:

valla bende de var saç düzleştiricisi bende gayet memnunumhem tek isili da deil 120 den 200 e kadar.hemde 21 ytl.diğer markalar 60 70 ytl den başlio.yazık valla giden paralara nasıl sa işlem aynı.

bende sinbonun saç düzleştiricisini almayı düşünüyordum ama tedirgin oldum. memnun musunuz kullanımından? saçları çok kırıyor mu?

benimde tansiyon aletim vardı garantisini atmadım götürdük 1 hafta sonra yenisini yolladılar canım ya keşke paketini atmasaydın ama altında falan ürün numarası olmalı bi deneseydin biraz cazgırlık yapsaydın mutlaka bi yolunu bulurlardı

bende düdüklüsünü aldım harka pişiriyo şimdi ekmek yapma makinesini alacam birde saç seti almıştım 3 sene önce bir kere kullandım yorum yapamayacam zaten 20 lira idi

valla en dandik marka bu sinbo.geçen yıl kızıma saç şekillendirci seti aldım.eve geldik fişe taktığımız gibi patladı.

bende ucuz diye sinbonun blendırını aldım valla bigün mercimek çorbası yapayım derken elektrik çarmasından geberecen o ne ses öyle yaa sanki koca bi iş makinası küçücük şey ben hiç memnun kalmadım aldığım yerde braun philips gibi markalar vardı onlar daha pahalı tabi delimiyim dedim ucuzu varken niye onu alayım dedim ve gördüm günümü bidaha ucuz elektronik eşya almam tövbe...

sinbo gerçekten kalitesiz bi marka. neden ucuza satıldığı apaçık belli. malzemelerinin hepsi kalitesiz. Bi arkadaşın dediği gibi ısıtıcıdan yanık kokusu geliyo dumanlar çıkıyo doğru çöpe. bide ne denir bilmiyorum böle bişeyler kesmek çırpmak için bi makinası var onunda plastiği çatlak alttan kaçırıyo malzeme tezgahta kalıyo fln..

uzak durun derim pişman olursunuz:1no2:

ben dun seramik sac duzlestırıcısını aldım ama patlıyor matlıyor demıs bazı bayanlar kullanmaktan korkuyorum acıkcasıı

Arçelik bulaşık makinem bozuldu
Arçelik çamaşır makinem buzuldu
Arçelik dijital fotoğraf makinem bozuldu
Siemens dijital buzdolabım bozuldu.

Sinbo su ısıtıcım, blendır, saç düzleştiricim hala sağlam.

5 yıllık evliyim, dünyanın parasını verip aldığım elektronik eşyaların hepsi en az bir defa tamire gitti.
İnsan bile zamanla yıpranıyor, bunlara ne kalmış.
Pahalıda olsa bazı mallar çabuk bozulabiliyor, ucuzlarına ne kalmış.:icecream:

öğrenci evimizde tüm küçük ev aletleri sinboydu. rondomsu zımbırtısının motoru çikolata parçalamaya çalışırken yandı. ekmek kızartma makinesinin tutacağı koptu (o benim ayılığımdı biraz) ama bozulmadı walla mis gibin çalıştı. fritözü hiç sorunsuzdu, zor anlar kurtarıcısıydı. cattle'ı ise her türlü hor kullanıma rağmen tık bile demedi. biraz şans işi ürünleri belki ama fiyat/kalite oranı açısından gayet ii bence. a.s

not: ekmek pişirme makinesini arkadaşımın annesi kullanıyo, memnunlar.

arçelik işe yaramaz arkadaşlar sinbodan adi çevremde ki herkes şikayetçi bizde 74 ekan flat tv var iki yıllık daha renkler karışmaya başladı gökkuşağı gibi oldu..eşimin bekarlık makinesi de arçelikti evlendik 2 sene bozuldu toplam 5 yıllık şimdi profilo aldık :))..süpürgesi de iyi değil mdi fırın idare eder buzdolabıda hala çalışıyor ..sinbonun düdüklüsü var harıka bişey,ekmek yapma makinesini almak istedim ama bulamadım başka aldım aklım hala onda çok olumul yorumları vardı onun tarifleri ile ekmek yapıyorum neffisssssss oluyor...:dance:

anneme sinbo mikser almıştım motoru yandı artık ucuz birşey istiyorsam king vasat birşey istiyorsam arzum yada felix alıyorum

arkadaşlar hepinizin kulağına küpe olsun ben hep buna göre alışveriş yaparım:

Ya ucuzu alıp sonrada pahalı diye almadığın,ama bi o kadarda kaliteli malın parasını,tamire vericen..Yada çok para vericen ama 10 sene sorunsuz kullanıcan...

arkadaşım bu sadece sana söylediğim bişi diil,bunu bi başkasıda yaşamış olabilirdi..mesela bu bi pantolonda olabilirdi. 2 liraya alırdın,dikişleri 2 güne sökülürdü,ama 20 liralık alırdın dikişi 3 sene sonra sökülürdü...(bu arada illede marka demiyorum,neyse uzatmayayım kaliteli mal kendini belli eder ztn) iyi geceler hepinize...............!:1closedeyes:lülülülülülü:teytey::enbuyukkk:

katılıyorum.benimkinin de başına aynı şey geldi.2 3 kez anca kullanabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…