Sevgili munecim bende senin gibi simbo ekmek makinesı almayı düşünüyorum,kullananlar çok memnun,arkadaşım 701 ini kullanıyor ben 705 ine de baktım şu an baskül hediyeli ben alıcam.:1shok: :1shok: Kafamı karıştırdınız kızlar,bende Sinbo'nun Ekmek Yapma Makinesini almayı planlıyordum,hatta o kadar çok araştırdımki,bir sitede benim istediğim modeliyle ilgili çok olumlu yazılar da okumuştum,özellikleri güzel,benim gibi tembel bir hatunun işine yarar türden reçel,kek,pilav ne istersen yapıyormuş,gece ayarla sabah kendiliğinden pişirmeye başlıyor,kafama bayağı yatmıştı fakat siz Sinbo yu kötüleyince:bbo: fisfisfis Gerçi oooo sana da katılıyorum bende evimde Vestel ürünleri kullanırım ve çokta memnunumdur,Vestel'den ne aldıysam hem kaliteli hemde dayanıklı çıktı,çamaşır makinem 12 yıllık bir sefer servis yüzü görmedi düşün artık ama çevremde birçok insan yaka silker,sanırım bu birazda şans işifisfisfis
Güle güle kullan canım.her ürününden huzursuzum.Tost makinem bozulunca iyi bir marka almak için epey araştırdım.Ve aldımama şans iştedaha dün sinbonun blendırını aldım.bakalım ne olacak?sonucu yazarım.ama şans tabi.garantisini özellikle sorar onaylatırım.2 yıl garantili.hadi hayırlısı.
Güle güle kullan canım.her ürününden huzursuzum.Tost makinem bozulunca iyi bir marka almak için epey araştırdım.Ve aldımama şans işte
arkadaşım da kampanyadan sinbonun totst makinesini çok ucuza aldı.Hem ucuz, hem kampanya!...
O çok memnun.Bende bişey var herhalde.Benim makinem saatlerce de beklese içinde ekmeğin rengini şöyle nar gibi yapmıynun tostu 5 dakikada nar gibi oluyor.Sorun bende herhalde!....
Garanti belgemi tabii ki aldım.Ama servisi bile gereken ilgiyi göstermediği gibi,bunlar ucuz mal deyip sürüncemede bırakıyor.teşekkür ederim canım.denedim gayet iyi bakalım şimdilik.dediğin gibi şans işi birazda.belki satın aldıktan sonraki taşıma sırasında zarar görmüş olabilir.teşhir ürünleriyle pakettekiler farklı.tavsiyem alır almaz garanti belgesini onaylatman.tüketici hakları var biliyorsun.hatta bunun için her şehirde ücretsiz yardımcı olan bürolar var.maalesef toplumumuzda tüketici haklarını savunma bilinci tam oturmadı.kaderciyiz birazda.keşke herkes hakkının peşinden koşsa üşenmesede üreticilerde daha saygılı hizmet bilincine ulaşsa(tabi her markayı kastetmiyorum)ucuzda olsa para sokaktan toplanmıyorki.hem herkesin kesesi kaliteli,pahalı ürünü almaya müsait değil maalesef.umarım sende bir daha böyle şanssızlıklara uğramazsın a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?