Sinbo

sinbonun su ısıtıcısı ve tost makinasını almıştı eşim tost makinası 6 ay sonra bozuldu çalışmıyo ama su ısıtıcı çalışo ama camı kırıldı artık sinbo mu aslaaaaa...

sinbo mu kesinlikle almam,anneme anneler gününde mikser almıştım,az kalsın elektrik çarpıyordu kadıncağızı :1no2:

Şimdiye kadar ben de sinbonun ürünlerini kullanmamıştım ama iki ay önce hemde internetten tartısı ve el blendrını aldım.Kullanıyorum,ne yalan söyleyim hiç bir sorunla karşılaşmadım.

Ben şubatta ekmek yapma makinesini aldım, 1 hafta sonra bozuldu, ama servisinde yaptılar. Şimdilik bişi yok. Ama Sinboyu bir daha tercih edeceğimi sanmam.
Bu arada elinizde fatura olması kaydıyla, kaymakamlıkların tüketici heyetine başvurun, istediğiniz herşeyi ödetin.
Mesela Floryada bi kurutemizlemeye takım verdim. Bozmuşlar ceketini, fişte de herhangi bi durumda faturanın 20 katı ödenir diyo. Adamlar kabul etmeyince bakırköy Kaymakamlığına gidip şikayet ettim. 20 katını geri aldım.
Bilmeyenler varsa diye yazdım yani:)))))

Arkadaşlar Herhangi Bi üründen Memnun Kalmadiğiniz Taktirdde Aldiğininiz Yere Götürebilirsiniz.o Servisine Götürmek Zorundadir Garanti Süresi Içinde Ayni şikayetten 3 Kez Servise Giderse De Değiştirmek Zorundalar..

Sevgili munecim bende senin gibi simbo ekmek makinesı almayı düşünüyorum,kullananlar çok memnun,arkadaşım 701 ini kullanıyor ben 705 ine de baktım şu an baskül hediyeli ben alıcam.

arkadaşlar bende 4 sene evvel migrosta çalışmıştım.. her gün sinbo ürünlerinin iadesi geliyordu.. Çok fazla şikayet alıyorduk.. Geri iade ediyordu müşteriler.. O yüzden kimseye tavsiye etmiyorumm. Hatta mümkünse gördüğünüz yerde kaçıınnnn

bende sinbo mağdurlarından biriyim ucuz diye alırıyoruz sonra hooop çöpe yok ya ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim...ayrıca kıng de öyle onun aşağı kalır yanı yok yani..............

bence kızlar beyaz eşya işi şans işi bizde odaya sinbonun çay makinasını aldık 1 yıldır kullanıyoruz gayet iyi şimdilik çayıda çok güzel oluyo....

bencede tamamen şans işi bende sinbonun bütün aletleri ver aşağı yukarı neredeyse 3 senedir tık demediler maşallah ben çok memnunun yani:uhm:

Kızlar, bende memnunum .....

Saç maşası ve vantilatör aldım, çok güzel , en sonda dijital tansiyon aletini almış arkadaşım çok iyi dedi..

berde ekmek yapma makinesi elektrikli düdüklü bide bigudi almak istiyordum sinbodan şimdi tereddütteyim ama gerçekten şans zaten uygun fiyata çok kalitede beklemiyoruz memnun kalmak yeter

daha dün sinbonun blendırını aldım.bakalım ne olacak?sonucu yazarım.ama şans tabi.garantisini özellikle sorar onaylatırım.2 yıl garantili.hadi hayırlısı.

daha dün sinbonun blendırını aldım.bakalım ne olacak?sonucu yazarım.ama şans tabi.garantisini özellikle sorar onaylatırım.2 yıl garantili.hadi hayırlısı.
Güle güle kullan canım.her ürününden huzursuzum.Tost makinem bozulunca iyi bir marka almak için epey araştırdım.Ve aldımama şans işte
arkadaşım da kampanyadan sinbonun totst makinesini çok ucuza aldı.Hem ucuz, hem kampanya!...
O çok memnun.Bende bişey var herhalde.Benim makinem saatlerce de beklese içinde ekmeğin rengini şöyle nar gibi yapmıynun tostu 5 dakikada nar gibi oluyor.Sorun bende herhalde!....

teşekkür ederim canım.denedim gayet iyi bakalım şimdilik.dediğin gibi şans işi birazda.belki satın aldıktan sonraki taşıma sırasında zarar görmüş olabilir.teşhir ürünleriyle pakettekiler farklı.tavsiyem alır almaz garanti belgesini onaylatman.tüketici hakları var biliyorsun.hatta bunun için her şehirde ücretsiz yardımcı olan bürolar var.maalesef toplumumuzda tüketici haklarını savunma bilinci tam oturmadı.kaderciyiz birazda.keşke herkes hakkının peşinden koşsa üşenmesede üreticilerde daha saygılı hizmet bilincine ulaşsa(tabi her markayı kastetmiyorum)ucuzda olsa para sokaktan toplanmıyorki.hem herkesin kesesi kaliteli,pahalı ürünü almaya müsait değil maalesef.umarım sende bir daha böyle şanssızlıklara uğramazsın a.s.

Garanti belgemi tabii ki aldım.Ama servisi bile gereken ilgiyi göstermediği gibi,bunlar ucuz mal deyip sürüncemede bırakıyor.

bende simbonun ekmek yapma makinası var gayette güzel çalışıyor bir şikayetim yok a.sbide mikseri vardı onu 5 yıl kullandım o bozuldu şimdi braun aldım daha güçlü, fonksiyonları daha fazlaa.s sanırım birazda şans işi:dance:

Ben ekmek yapma makinasını kullanıyorum memnunum (nazar değmesin), eşimin ofisi için de elektrikli süpürgesini aldık onlar da memnun, seyehat için katlanır saçkurutma makinası aldık ondan da memnunuz. Ama diğer pahalı markalardan beklenen faydayı bu markadan beklememek lazım zira tabiki ucuz malzeme kullandığı için fiyatı kıyaslanamaz derecede ucuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…