Sinema günleri 1. hafta anketi aLLeGRia

Bu hafta hangi film izlensin?

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .

canim antidepresan falanmi kullaniodu oda (bende kullaniorum ya unutkanlik falan yapio bendede

kizlar yuh diyorum hepiniz ne kadar etkilenmissiniz boyle :)))
bi beni etkilemedi heralde bu film.. cok duygusuz izledim.. ve sanirim herkes kadar cinsellik icerikli sahneleri abartili ve tiksinc buldum.
iste bu filmi bu yuzden sevmiyorum sevemedim ben abartili.. o kadar abartili ki beni icine cekmedi.. etkilenemedim.. boguldum skldm ne zaman bitcek diye baktim daha ne kadar igrenclik olcak diye baktim.
benim icin iyi film bu degil... iyi film gulumsetmek zorunda da degil elbette ama icine cekmeli en azindan.. bi yerinden yakalamaliyim filmin.. bu film oyle siradan geldi ki bana.. renkler o tv nin alinmasi satilmasi tekrar alinmasi kilitlenmesi.. kadinin doktora gitmesi.. hepsinde skldim inanin..
tek etkilendigim yer buzdolabinin harekete gectigi sahnelerdi :)

Asmincim bu hafta konu bu film olduğu için topicte ondan uzun uzun tartışıyoruz :) yoksa herkesin çok etkilendiği falan söylenemez :) konuşucaz filmi tartışıcaz tabiii neden kurduk bu kulübü.

seni içine çekememş olabilir ama ben kendi adıma filmin içine girmiştim ve çok sevmiştim. herkese hitap edebilecek bir film değilki ztn...

ben etkilendim açıkçası 2. izlememde bile alamadım kendimi ama tekrar dıyorum, dedikleri gibi başyapıt kült film filan değil. iyi film...beğendim=)

sonraki filmi çok merak edıyorum ben ya=)
bunu tahmın ederek oy vermıstım ama bu fılmden sonra drama oy vermıycem en azından 1 hafta ara verıyım=)

erken acayim isterseniz anketi kizlar ancak karar verirsiniz
:))

pazar günü izleyenler olabilir kızlar. ben bi gün daha bekleyelim derim :)

evet listeye göre sayım yapalım :))

Ben izledim
Asmin ztn izlemişti
Liv85 izledi
Charm izledi
Malice izledi
burcudeniz izledi

başka yok sanırım

Dünden beri giremedim ya, adaptörüm arızalıydı.
Ben bu filmi izleyeli çok oldu, aynı filmi tekrar izlemeyi sevmiyorum o yüzden izlemiycem ama ben çok beğenmiştim. Evet cinsellik falan estetik olarak işlenmiyodu ama hikayesi gerçekten olağanüstü. Ben şaşırarak ve sarsılarak izlemiştim. Nerdeyse kimse beğenmemiş, şaşırdım doğrusu :sinifsinif:

ben onceden izlemis oldugum icin yeniden izlemedim livcim
izlediklerimizi yeniden izlememiz gerekir mi
bu filme dayanamazdim valla zaten secimim de degildi biliyorsunuz

asmincim haklısın nedenlerinide cok iyi anlıyorum tatlım senide izlemıs kabul ediyorum

16 kisiyız 7 kısi yani izledi yani hhhhhm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…