Sinema Günleri 4.Hafta Anketi - Charm

Sinema Günleri 4.Hafta Anketi - Charm

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .
mayalihamur ben de oyle tahmin etmistim zaten filmdeki en buyuk sacmalik daha dogrusu ogrencilerin sacmaligi kalp durdugunda olduklerini ve oteki dunyaya gidip geldiklerini sanmalari idi. o yuzden mumkun mu tibben diye sormustum. kendi bilincaltindaki yolculuklari filmi kaplamis oldu boylelikle. bilincaltilarinda da kendilerini sorumlu hissettikleri suclu hissettikleri olaylarla yuzlesmis oldular..herkes bir bedel odedi netice olarak.
yani ne yapiyoruuuz? bilincaltimizda kotu olaylar biriktirmiyoruz :))

mümkünmüki tatlım ya orası biliçaltı :))))))))) herşey orda bi ara ben hipnotize olma konusunda takmıştım. şu biliçaltımı temizliyeyim diye çok korkularım var benim mesela korku filmi izleyememde onlardan biri... ama cesaret edemedim...
psikiyatr bir arkadaşım psikodrama okuluna gittiğini eğitimin biliçaltını temizlemede çok faydası olduğunu sölemişti ama öle bir imkanda malesef yok...

saka yapmistm yau :))

Son düzenleme:

Sevındım canım ızlemekten keyıf aldıgına... gercekten yılına göre degerlendırmıssın bu konuda sana katılıyorum.. ankete koyan kendım olmama ragmen muthıs bır fılm olarak degerlendırmem belkı ama yılına gore kadrosu zengın, ve konusu farklı bır fılmdı gercekten..
O acıdan cok basarılıydı.. bıtısı tam olarak doyurucu degıldı aslında ama genel olarak bakıldıgında gerilimle dolu yılının basarısını tasıyan zamanında cok konusulmus olan bir bilimkurguydu..

Ayy canım o derece yanii... valla uzuldum sımdı ... hakıkaten sen bır daha olursa ızlememelısın o zaman ne gerek var durduk yere ruhunu sıkmaya ya :) aman canım...

arkadaşlar şu anketteki filmlerden biri seçiliyor ve onu mu izliyoruz? ben sadece flatliners'ı izlemedim, o seçilmiş, en kısa zamanda izleyip geliyorum :):)

Oy tatlışım sende mi geldin aramızaa,, hoş geldiin sefalar getirdiinnn..... opuyorumnanaktan

günaydınn
kızlar en sonunda izledim.
cekim cok kötüydü bi cok yerde takılıyordu ( dogru düzgün bi cekim bulamadım.

Ama genel olarak filmi begendim. Sanki daha önceden izlemiştim. izlerken bi cok yerinde tüylerim diken diken oldu. Kadro cok iyi.
19 yıl öncesinin yapımı olmasına rağmen cok sürükleyici.merakla izledim. bence 90lı yıllara göre yapım bakımından ileri bir yapım.
Aslında doktorlar ölümü değil ama kendi ruhlarının karanlık yönlerini ziyaret ediyorlar. Ürpertici bi cok sahnesinde saskına döndüm.
charm iyiki bu filmi ekledin. benim eski yapım filmlere karsı ön yargım vardı ve izlemezdim. baska türlü :)

Sanırım daha ızleyemeyenler var okuduguma gore, anketlerı seke seke gecmısız gıbı bır durum oldu sankı :)))
ben bayramdan hemen sonra 6. anketı gordum magiclove mesaj atmıs saolsun.. 5 anketın varlıgından bıle haberım yoktu (

benim en sevdiğim oyuncular var..zamanında ortalığı sallamış kişiler performansları gerçekten iyiydi ve dediğiniz gibi yılına göre çok iyi bir film .çok sürükleyici..şimdi gördüğümüz hatalar o yüzden gözardı edilebilir..ben daha anaokuluna gidiyormuşum ya o yıla göre çok çok iii..
izlerkende 19 yıl öncesi o zamanın şartları diye düşünerek izledim..ben çok keyif aldım doğrusu..

Flatliners'i izledim 1 hafta kadar önce, şimdi yazabiliyorum. Gerilim dozu açısından iyiydi, şimdiki devlerin o dönemki hallerini izlemek açısından da iyiydi. Ancak muhafazakar yapısı beni açıkça biraz rahatsız etti, ateist kevin bacon filmden sonra inançlı bir insana dönüştü, filmdeki en bariz gönderme de belki buydu. Ayrıca diğer insanlara yaptığımız haksızlıklar ve vicdan konuları da filmin alt metnini oluşturuyordu. Filmi bitirdiğimde, filmin hayatımdaki yeri de bitti; etkisi kalıcı filmlerden değil.

Charmmm mementoyu izledim.
O nasıl bi senaryoydu öyle :) keşke senin haftanda o izlenseydi uzun uzun konuşsaydık . bir sürü soru işareti bıraktı bende film ,anlam veremediğim bir kaç olay var sanki bazı şeyler havada kalmış yada ben parçaları birleştiremedim.
Film çok başarılı kült olmaya aday bence:)

prensesim bende cok begenmiştim. ve aslında bir kere izlenecek bir film değil. 2 kez izlenip ayrıntıları incelemek gerek diye düşünüyorum

filmin resmi sitesi bile otnemem'di, bu tarz filmleri ben de çok seviyorum, gerçi çok oldu izleyeli ama hala unutamadığım filmlerden biridir memento opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…