charmcım cok güzel filmler secmişsin. 21 gram ve memento'yu sefrettim. benim oyum mementodan yana cünkü kurgusu ve cekimleri cok hosuma gitti. sondan başa doğru ilerleyen filmler içinde en başarılı senaryo ve kurguya sahip filmlerden. filmi izlerken cok dikkatli kendini vererek izlemen gerekiyor karısık bir olay örgüsüne sahip. ben filmi ikinci kez segrettiğimde daha cok begenmiştim :)) Christopher Nolanın zekasını filmde göreceksiniz...
21 gramda sondan baslayıp basa dönen film kurgusunda. kadro cok iyi.
charmcım cok güzel filmler secmişsin. 21 gram ve memento'yu sefrettim. benim oyum mementodan yana cünkü kurgusu ve cekimleri cok hosuma gitti. sondan başa doğru ilerleyen filmler içinde en başarılı senaryo ve kurguya sahip filmlerden. filmi izlerken cok dikkatli kendini vererek izlemen gerekiyor karısık bir olay örgüsüne sahip. ben filmi ikinci kez segrettiğimde daha cok begenmiştim :)) Christopher Nolanın zekasını filmde göreceksiniz...
21 gramda sondan baslayıp basa dönen film kurgusunda. kadro cok iyi.
şuana kadar yazanlar hep aynı filmleri izlemiş a.s
Charm seçimlerin çok güzel. 21 Gramı bende anketime koymayı düşünüyordum ,pişti oldu :))) diğer filmleri izlememiştim. Memento uzun zamandır izlemek istediğim bir filmdi oyumu ondan yana kullandım.
sevındım canım fılm zevklerımız uyuyor demekevet tarzı ve kurgusu farklı aslında boyle ır kurgu normal ılerleyen bır kurguyu yapmaktan cok cok daha zor ve sanat zeka istiyor..
olayların sureklı gerıye sararak cozumlenmesı ve ufak ufak bır cok ayrıntının bır puzzle parcası gıbı bır araya gelerek bır butunu olusturması ve sonunda hıc beklemedıgın resmın ortaya cıkması bu tarzı sevenler ıcın oldukca ıdeal .. kaydirigubbakcemile5
hakıkaten ya 21 gram ı ızlendıgını dusunmustum zaten ama belkı bır kac arkadas ızlememıs olabılır dıye koydum... gercı bakalım daha lıstede bır cok kısı var..
mementonun ızlenmıs olmasını pek tahmın etmıyodum :)
ama diğer ıkı fılmde tahmınlerıme uymus.. ona sevındım :)
meraba kizlar.. oley cok sevindim bu hafta hepsi de izlemedigim filmler.. yuppi.. ne cikarsa ciksin sansliyim bu hafta ben:dance:
flatliners i sectim ben.. ama 21 gram ile memento yu da cok merak ediyordum. yillardir izlesem dedigim ama hep erteledigim filmler..
bu arada filmlerin yonetmen ve ulke ve kac dakika surdugu bilgilerini de yazsaniz guzel olur kizlar..
evet cnm daha çok kişi var..
bence gerçekten güzel filmler.. her izleyende farklı tadlar bırakan türden.. mesela son ankette burcudenizin "before sunrise" filmi bence çok iyiydi, kimisi beğendi kendisini buldu filmde, kimisi umduğunu bulamadı, işte bu çok güzel bişey, sinema klubü her açıdan amacına hizmet edio die düşünüorum..a.s
"""Kızlar cok cok üzülerek söylüyorum ki, ben de bu aralar film izleyemicem, bayramdan sonra tez savunmasına giriycem, ve tezime hala son halini vermiş değilim..oy kullandım bu hafta ama izleyemicem sanırım, vakit bulur da izlersem yorumumu yine yazarım..ama kusuruma bakmayın sonraki haftalar için..yani yaklaşık olarak 10 aralığa kadar ..
tezi sepetledikten sonra tam gaz film izlemeye devam """
kızlar ben bu mesajı iki gün önce diğer topikte yazmıştım, ama sanırım hiç biriniz görmedii !!!!......
yeni listeye eklemişsiniz fakat dediğim gibi 10 aralıga kadar katılamıycam...size iyi seyirler..
Kızlar bu arada anket sahibide oyluyor değil mii ? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?