Sinema Günleri 4.Hafta Anketi - Charm

Sinema Günleri 4.Hafta Anketi - Charm

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .
kzlar ben bu fılmlerı ızleyemıyorum malesef :sinifsinif:

klube katıldım ama sadece bır fılm ızleyebıldım ,bayramdır gelen gıden derken de bunu da ızlemedım ..

hatta kendı haftamda kı fılmlerı bıle ayarlamıstım hepsı hazırdı ama ,devam etmemeyı düşünüyorum.

:gitme:

oyle deme canim her hafataya katilman sart degil ki.. elinden geldigince katilirsin sen de..
ama ille de cikicam dersen dur diyemeyiz tabi..

bu arada tip bilgisine sahip olan arkadaslar varsa aramizda sormak istiyorum yaptiklari sey imkan dahilinde olabileek birsey mi degil mi? cok mu ucmuslar tibbi acidan yoksa evet kalbi bu sekilde durdurmak ve calistirmak aslinda gayet mumkun mu?

evet bu sorunun cvbını bende çok merak ediyorm :)

bacılar şimdi yeni hafta bende mi? ne zaman başlık açmam lazım?

¤ decemBer ¤;10271635 .!.:

evet cnm sende. pazartesi yada salı yeni anketi açmayı düşünüyoruz.
yalnız sana bir şey sormak istiyorm, bugüne kadar hiç bir haftaya katılmadın, film izleyip yorum yapmadın mazerette bildirmedin . bunun sebebi nedir ? umarım bundan sonraki haftalarda filmleri izler ve yorumlarsın cnm :)

Son düzenleme:
Evet geç oldu ama ben de izledim sonunda. Eski filmler beni çok çekmiyo ya, indirdim ama sallanıyodum size ayıp olmasın diye izledim valla :ecrin_bebek:
Ama güzeldi konusu, bu tarz filmlere pek alışık değiliz ilgi çeken bi konuyu irdelemişler.
Ama şu eski filmlerdeki karanlık çekim ve alttan gelen duman nedir allah aşkına, sokaklarda sis mi oluyo böyle, ben çok sinir oluyorum :umursamaz:
Julianın kaşları çok sinirimi bozdu bide, o yıllarda kaş almayı bilen mi yoktu kardeşim, çok dikkatimi dağıttı :mymeka:
Kevin bacon burda iyi rolde, ben nedense kötü adam olarak canlandırıyorum onu gözümde, şaşırdım.
Son olarak yorumları okuduktan sonra before sunrise hesabı bu yıllarda yeni versiyonunu yapsalar diye düşünmeden edemedim :1rolleyes:

Bir de benim izlediğim versiyonun alt yazısında espri,
iyiki ben de yapmadım 160 kiloluk dadımın pastırmalı sandviçini çalmıştım :roflol:

Evet ben de buna takıldım. Filmleri hiç takip etmedin sen december neden? Bu filme de indirip izliyim hemen gibi bişey yazmıştın ben yorumunu bekliyodum senin.
Sen izlemiyim izlettirim istiyosun sanırım mirmirmirmir:mymeka::dilcikar:

kizlar filmin altyazisi cok kotuydu bu arada. baya eksik cevirmisler konusmalarin nerdeyse yarisini cevirmemislerdi. eger kafanizda eksik noktalar varsa emin olun bu gerizekali ceviri yuzundendir..

benimkinde altyazıda sorun yok gibiydi. The She senin altyazıda süpermiş :)) çeviren acaba kendinden birşeylermi katmış, yoksa tam çevirimi. Asminim bunu bilir :jeyyar:
December dan açıklama bekliyoruz. yoksa bizim için sorun değil biz filmleri en başta kendimiz için izliyoruz bu bi görev değil ama hiç katılım yapmayacak sadece anket açacaksa o olmaz lmaz:

o sahneyi yotup da aradm baya ama bulamadim.. eksisozlukte de o konuda birsey denmemis.. ama 160 kilo gibi birseyin gectigini hatirlamiyorum ben yine de.

ben herkese film izlettireyim ben izlemeyeyim değil, bu konu ilk açıldığında anime günleri olursa ben yapabilir miyim dediğim için konuya dahil oldum bayanlar. charm bana sanırım geçen haftaydı mesaj atmış nie gelmiosun falan diye, o zaman da ona da dedim pek vaktim olmamıştı tam o sıra. ismimin listede olduğunu da bilmiyordum. ben bikaç hafta sora bu sinema konusuna bakmayı akıl ettiğimde ismim çoktan listedeydi, şu an maksadım bana güvenip koymuşlar bu ismimi, ben de bişeyler yapayımdan öte bişi değildir. zaten yabancı filmlerle de pek alakası olmayan biriyim, bu haftaya kdr flatliner dışında filmleri de izleyemedim evet. dediğim gibi, konuya pek vakıf değilim ancak adımı yazan arkadaşa ayıp olmasın diye film düşünüyorum bikaç gündür. çünkü ben ennn başta dediğim gibi anime haftası niyetiyle işe soyunmuş biriyim, en başta da bunu belirttim. ancak bana geçen hafta çoğunluğun anime sevmediği ve yabancı film bulmam söylendi.

ve bu açııklamayı bu kadar ayrıntılı olarak ikinci kez yapıyorum.

üçüncü kez yaptırmaya da niyetliyseniz zaten beni çıkarın o listeden.

bunu kim soyledi bilmiyorum ama asla ve asla boyle bir sart yok. sen o listede isen ve kendi haftanda sadece anime onermek istiyorsan istedigin gibi onerebilirsin. izlemek veya izlememek insanlarin tercihidir. bu konuda cogunluk anime sevmiyor diye anime onerme demek olabildigince sacma bir durum.
december im islerin olabilir gayet ve normal filmlerden de hoslanmiyor olabilirsin eger icinden geliyorsa anime haftasi yapmak acik ve net seve seve senin haftandaki filmleri oylarim, oyldigimi da izlerim.
bu konuda fikir ayriliklari mutlaka olacaktir ama orta yolu bulalim derim.. dedigim gibi istedigin gibi katilabilirsin..

evet en başta öyle söylemiştin hatırlıyorum. listeye ismini ekledik çünkü tam net birşeyde söylemedin diğer türlü olursa katılmam yada katılırım gibi. sonuçta biz organizasyon nasıl olmalı diye ankette açtık ,orda fikrini belirtebilirdin. tek bir kişinin kararıyla netleşmediki organizasyon. sen kendi haftanda istediğin filmi oylamaya sunabilirsin bunda bir kısıtlama yok. tarzına uyan izler yada izlemez zorunlulukta yok. cnm bu arada senin içinde öyle bir zorunluluk yok yani listeye adını koyana ayıp olmasın gibi bir şey söz konusu değil zira herkes burda kendi için bulunuyor hatır gönül işi değil bunuda ayrıca belirteyim.

asmincan anime konusunda senden destek alacağımı ben zaten biliyorum, geçen haftaki konuda sölemiştim ben ancak anime yapabilirim die, bi arkadaş da kimsenin izlemediğini, tercih edilmediğini söyledi. aslında animeden daha çok eski ödüllü türk filmlerine meraklıyım (susz yaz, yılanların öcü vs.. ) ama onu söyleme gereği duymadım çünkü kaç haftadır filmlerde türk filmi görmedim. ve anladığım kadarıyla aynı türlerden gidilmek isteniyor. bi de soğuk savaş dönemi filmlerini önermiştim o da pek istenmedi. ( the day the earth stood still vs) herneyse. zevkler farklı yani, zaten şimdiye kadar da katılamadığım için tuhaf olacak. katılmasam daha iyi olacak gibi, çünkü olursa sıkıcı bir hafta geçecek benim haftam.

flatlinersı da bayram dolayısıyla parça parça izliyorum, inşallah bu akşam yazcam yorumu.
ben yorumcu olarak kalsam daha iyi olcak teşekkürler :)

sıramı benden sonraki arkadaş alırsa sevinirim. akşama görüşmek üzere :)

tamam o zaman prenses, ben yorumcu olarak kalmak istiyorum :) teşekkürler.

yine de katilman konusunda israrliyim ben december.. herkesin begendigi filmler secilecek diye birsey yok. su haftaya kadar ben de izlemedim film ilk izledigim film flatliners oldu cunku oncekiler hep izledigim filmlerden secildi. ve aslina bakarsan da hicbri de benim tarzim degil.
ama onemli olan burda ortak bir paydada bulusmak ve yorum yapmak. kimsenin yorumuna katilmak zorunda degilsin kimse de sana katilmak zorunda degil. kimsenin zevkine de hitap etmek zorunda degilsin.
alabildigine ozgur bir ortam burasi decembercim. lutfen alinganlik yapma derim.
onumuzdeki haftalar icin de begendigin filmler olursa izlersin ama begenmediklerin varsa izlemezsin. mecburoyet yok hicbirsekilde. ama paylasim sart. bizim onceligimiz paylasim. diyorum sana bundan oncekileri izlemedim cunku hepsi izledigim filmlerdi ama goruslerimi paylastim bunun uzerinde tartistik hatta cogu kisi ile hic anlasamadik.
onemli olan paylasimdir.. eger film zevklerini bizle paylasmayi kabul edersen biz de senin yorumlarini okumaktan buyuk keyif aliriz.
amacimiz eglenmek ve paylasmak.. alinmak uzulmek ve vazgecmek yok ona gore december hanim :))

December anime konusunda bendede hiç bir sıkıntı yok, türk filmlerinide ankete sunabilirsin tabi . kimse tercih etmedi sebebi izlenme oranı yüksek olabileceği içindir sanıyorum. yoksa yerli sinemaya bende ilgiliyim. bence sen bu hafta anketi aç sıkıcı neden geçsin onu anlamadım. diğer haftalardada istediğin ilgini çeken film olursa katılmaya çalışırsın ki katıl önyargılarını kır bence :) ben kendi adıma ne kadar çok hafta açılır ve ne kadar farklı film izlersem o kadar mutlu olacağım. senin filmlerinide görmek isterim. tabi yine tercih senin.

evet farklilar buyuk renktir.. eski turk filmlerini izlemekten buyuk mutluluk duyarim. zira benim icin oncelik turk yapimlaridir her nekadar burda cok paylasmasak da.
en basinda dila hanim uzerine film tanimam ben favorimdir.. hatta kendi haftamda onersem mi dedim ama bilemedim. animelerin secilmemesinin nedeni ise diger amerikan yapimlarinin yaninda tercih etmekten kaciniliyor. sanirim biraz onyargi var.
ama senin haftan farkli olucaktir eminim..

Decemberım ben neden katılımda bulunmadığını merak etmiştim. Klupte kal, seçilen filmleri de izlemeye çalış. Her zaman yorumlarını beğendiğim birisin, filmlerde de yorumlarını görmek isterim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…