Sinema Günleri 8. Hafta Anketi ( mayalıhamur)

aNKET SEÇENEKLERİMİZ

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
ben dalgaları aşmak dedim :lepi:

hiçbirinide izlememişim yine yaa 2 haftadır böle oluo, izlencek filmler birikti akannehir kaydirigubbakcemile3

mayalı cnm ellerine sağlıkkk a.s.

yeni anketimiz hayırlı olsun digerini izlemeyi biteremedigim için simdilik oy vermeyecegim ...hepsinin türü romantik mi pek anlayamadım ?

teşekkürler kızlar. çok mutlu oluyorum yazdıklarınızı okuyunca. sanki filmleri ben çekmişim yada ben oynamış hatta oscar felan almışım gibi niyeyse :)))
sizlerle bu kulüpte olmak çok güzel...heleki buralarda geleceğe dönüş serisini bile bilmeyen insanlarla bir arada çalışırken çok iyi geliyor...
indirmeye başlamışsınız bile.
bende üç filmin cdsi var. köprü üstü aşıklarını film indirmeyi öğrendiğim ilk günler indirmiştim hemen ne zamandır arıyordum.altyazıda denk geldi ankete koyacağım için izlemedim henüz bende. tekrardan izlemek zevkli olur.

geleceğe dönüş deme bana canım yaa hayatımın filmi o benim :asigim:
bak gene depreşti izleme isteğim h.sonu 2935032.kez izleyeyim tekrar en iyisi kaydirigubbakcemile3

prensesin uykusuyum evet canım dublajlı malesef
altyazılı bulamadım mecbur bunu izlicem mafoldumben

yaaa altyazılı buldum ben ama ing. altyazı gömülü içine. istersen ben bulunca tekrardan yüklersin dublajlı izleme boşver :sinifsinif: araştırıyorum kuzum

10 part indirmekle de uğraştım deli gibi akannehir
neyse sen bulunca tekrardan yüklerim olmadı
dublajlı filmlerden nefret ediyom çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…