- Konu Sahibi mayalihamur
-
henüz sonuç belli olmadı TheShenin oy vermesi lazımmmmmm :)
the she dedi ki ben dedi şimdi oy vermiycem dedi en çok hangisi oy alırsa dedi ben de ona vericem dedi çocuğunluğa uyucam dedi al dedi git dedi
İçlerinden sonbaharı izledim, diğerleri de çok eski filmler izleyip izlemediğimi hatırlamıyorum. Ben oyumu şimdi kullanmadım, hiçbir fikrim yok, en çok oyu hangisi alırsa ona kullanıcam, etkisiz eleman olmak istiyorum bu hafta zemuszemus
the she dedi ki ben dedi şimdi oy vermiycem dedi en çok hangisi oy alırsa dedi ben de ona vericem dedi çocuğunluğa uyucam dedi al dedi git dedi
oof inanmıyorum aglayan cagır mı izleyecegiz ....ben digerini istiyorummmmmmm =)
kuzum neden Ağlayan Çayıra ön yargı yaptın kiiiiii :1closedeyes:
TheShe vermedi en son vericem demişti , onun kararı dengeleri değiştirebilir kaydirigubbakcemile3
Tüh be tek umudum The she idi
Umutlarım suya düştü :a015: :çok üzgünüm:
Malice anlatımına bayıldım öksüre öksüre güldüm
The She onu dedi bunu dedi. Dedi de dedi sırnaşık şey
Kızlar saf ve masum duygularımla oynamayın :bbo:
Birazdan ağlayan Şahrud filmini seyredicez yoksa kaydirigubbakcemile3
oof inanmıyorum aglayan cagır mı izleyecegiz ....ben digerini istiyorummmmmmm =)
yaa sorma filmlere karşı nötr'üm etkisiz kalmak istiyorum dedim kilit konumunda kalmışım akannehir
:roflol: evet canımmm aynen öyle yaptım, en çok oy alana verdim oyumu :kedi:
ama öbürüne versem zaten oylar eşit olcaktı o zaman ne olcaktı bilmiyorum.
sahrud valla ağzımdan hangisi oy aldıysa ona veririm diye çıktı ama ben böyle bişey olcağını hiç düşünmemiştim :a015:
bunu da izlersin artık kuzum
aynen ben de çok güldüm :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bı kız deli ya nasıl güldüm Allah iyiliğini versinkaydirigubbakcemile3
dublajlısını indirmiştim malesef ama prensesimin verdiği altyazılıyı da indireyim yarın
gömülü mömülü dublajdan çok daha iyidir :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?