Sinema Günleri 8. Hafta Anketi ( mayalıhamur)

aNKET SEÇENEKLERİMİZ

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
kızlar benimkisi de çok yavaş iniyo torrentte seederlar çok az maalsef, bir de şu an açamayıorum downloadu ev ahalisi oyun oynuyor lag yapıyor diye yasakladıklar artık benim yarına kaldı

valla bilmem ben ağlayan çayırı indiriyorum :dilcikar:

the she dedi ki ben dedi şimdi oy vermiycem dedi en çok hangisi oy alırsa dedi ben de ona vericem dedi çocuğunluğa uyucam dedi al dedi git dedi

Malice anlatımına bayıldım öksüre öksüre güldüm

The She onu dedi bunu dedi. Dedi de dedi sırnaşık şey

Kızlar saf ve masum duygularımla oynamayın :bbo:

Birazdan ağlayan Şahrud filmini seyredicez yoksa kaydirigubbakcemile3

TheShe vermedi en son vericem demişti , onun kararı dengeleri değiştirebilir kaydirigubbakcemile3

yaa sorma filmlere karşı nötr'üm etkisiz kalmak istiyorum dedim kilit konumunda kalmışım akannehir

the she dedi ki ben dedi şimdi oy vermiycem dedi en çok hangisi oy alırsa dedi ben de ona vericem dedi çocuğunluğa uyucam dedi al dedi git dedi

:roflol: evet canımmm aynen öyle yaptım, en çok oy alana verdim oyumu :kedi:
ama öbürüne versem zaten oylar eşit olcaktı o zaman ne olcaktı bilmiyorum.

Tüh be tek umudum The she idi
Umutlarım suya düştü :a015: :çok üzgünüm:

sahrud valla ağzımdan hangisi oy aldıysa ona veririm diye çıktı ama ben böyle bişey olcağını hiç düşünmemiştim :a015:
bunu da izlersin artık kuzum

aynen ben de çok güldüm :roflol:

Senin canın sağolsun bacım
Ben ikisini de indirdim izlerim artık

hımm ağlayan çayır izlioruz demek hihoyyyt

yarın alim filmi ozaman izlim hemen..

umarım etkileyici bi filmdir, akannehir böle olurum izlerken kaydirigubbakcemile3

aglayan cayiri da kopru ustunu asiklarini da indiriyorum.
cok cok guzel filmler secmissin yau :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bı kız deli ya nasıl güldüm Allah iyiliğini versinkaydirigubbakcemile3

dublajlısını indirmiştim malesef ama prensesimin verdiği altyazılıyı da indireyim yarın
gömülü mömülü dublajdan çok daha iyidir :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…