Saç Uzatma Yöntemleri Sinemaki Bemiks badem yagi kuru deneyim (resimli)

asiasikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
214
26
28
Merhaba kizlar bu sinemaki bemiks ve badem yagi kurunu 2 senedir denemeyi dusunuyordum kismet bu guneymis :) aslinda pek inanmiyorum ama yinede denemek istiyorum belki faydasi olur benim genelde saclarim ayda 2 cm uzuyor bunula 4 olmasi lazim ..sureci sizlerle paylasacagim
Simdiki sacimi eklicem tekrardan 1 ay sonra su anda ilk uygulamayi yaptim sacimda duruyo su an :) neyse bir ay sonra foto paylasicam tekrar

Eklentiler

• IMG_20151103_115014.webp
    IMG_20151103_115014.webp
    83,6 KB · Görüntüleme: 1.333
Ben 6 ay boyunca yaptim 2 yil once kadar saclarim omuzlardaydi belime yakin uzamisti. Cok faydasini gordum. Hem sac bakim olarak hemde uzama olarak. Umarim sizde de ise yarar

Canım hayırlı olsun sağlıkla uzasın inşallah saçların :) Bende yarın 5. kürü yapıcam sinameki de seni de takip edicem canım vazgeçme cidden çok etkili :)

Nasıl bir kür ki bu ? Nasıl yapılıyor ?
Sinameki otu, bemiks ampül, tatlı badem yağı alıyorsun canım. Sinamekiyi yarım çay bardağı suda bir tutam atıp 5 dk kaynat sonra ılınana kafar demle. Ilınınca süz sinamekiyi içine bir bemiks kır, tatlı badem yağını da bir kapak ekle fısfıslı şişe koyup saç diplerine sıkıp iyice masaj yaparal yedir 4-5 saat bekletip yıka canım. 8 hafta haftada bir uygula sonra 2 hafta ara ver :)

Canım hayırlı olsun sağlıkla uzasın inşallah saçların :) Bende yarın 5. kürü yapıcam sinameki de seni de takip edicem canım vazgeçme cidden çok etkili :)
Sagol cnm insallah daha cabuk uzar boyle senin bu 5 kur den snr ne kadar uzadi ?

Sagol cnm insallah daha cabuk uzar boyle senin bu 5 kur den snr ne kadar uzadi ?
Daha 5. kürümü yapmadım canım yarın yapıcam :)
Ben 3cmlik uzama elde ettim belki de 4 cm bilmiyorum çünkü 3. kürümde saçlarımı 2 parmak kestim kırıkları vardı :)

Daha 5. kürümü yapmadım canım yarın yapıcam :)
Ben 3cmlik uzama elde ettim belki de 4 cm bilmiyorum çünkü 3. kürümde saçlarımı 2 parmak kestim kırıkları vardı :)

Ayyy inanilmaz heycanlandim az once havlu cikarip sacima baktim ve yarim cm uzama var sacimda ben bile gozlerime inanamadim :) her hafta devamm !!! Saclar popo mun ustune gelene dek :)

Ayyy inanilmaz heycanlandim az once havlu cikarip sacima baktim ve yarim cm uzama var sacimda ben bile gozlerime inanamadim :) her hafta devamm !!! Saclar popo mun ustune gelene dek :)
Yaaa çok sevindim canım :)
İnşallah popomuza kadar gelicek rapunzel gibi olucaz :D

Az once dustan ciktim .. fark varmi sizce ?

Eklentiler

• IMG_20151103_192449.webp
    IMG_20151103_192449.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 1.546
Tatlım hemen ilk kürden anlaşılmaz ama ilk resime göre evet uzamış saçların :)

Senin saçlar benimkinden uzunmuş :) benim 1 ay oldu uzama var Gbi kestirmeseydim dha çok belli olacaktı nyse bu ay kestirmem artık uçlarından çünkü kırık falan yok artık :) bir de ben sinamekiyi sadece bemiks badem yağı ve sinemaki otuyla yapmıyorum
Bemiks , evigen , bepanthen ampül
Sarımsak yağı, badem yağı , Hint yağı , Hindistan cevizi yağı, kayısı çekirdeği yağı katıyorum sinemakiye

Canım soldaki kürün ilk gününden ama 3. kürde saçlarımı iki parmak kestirdim :(
Pek belli olmuyor uzaması gibi geliyor bana o yüzden

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 374
Canım soldaki kürün ilk gününden ama 3. kürde saçlarımı iki parmak kestirdim :KK43:
Pek belli olmuyor uzaması gibi geliyor bana o yüzden
Evet canım anlayamadım tam ama B'nde 2. Küre yakın kestirdim biraz uçlarından kestirmeseydim net bi 4 cm vardı onu farkettim 1 aydan uzama dha net olurmuş 5. Kürümü yaptım 3 kür kaldı bakalım nasıl olacak :)

Evet canım anlayamadım tam ama B'nde 2. Küre yakın kestirdim biraz uçlarından kestirmeseydim net bi 4 cm vardı onu farkettim 1 aydan uzama dha net olurmuş 5. Kürümü yaptım 3 kür kaldı bakalım nasıl olacak :)
Bende kestirmeseydim 4cm falan belli olurdu 8. kürde biz herhalde tam anlayacağız canım uzunluğu :D

Tatlım hemen ilk kürden anlaşılmaz ama ilk resime göre evet uzamış saçların :)
Aynen canim daha ilk kur cok sacma belki ama gercekten uzadigini fark ettim sacim boyali benin o yuzden daha yikamadan baktigimda belliydi bu arada bende sinemaki bemiks badem yagi evin bepanthen birde zeytin yagi koydum ve 5 saat beklettim hic inanmamistim ama gercekten ise yariyo :)

Back
X