• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sinemaki Bemiks badem yagi kuru deneyim (resimli)

asiasikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
214
26
28
Merhaba kizlar bu sinemaki bemiks ve badem yagi kurunu 2 senedir denemeyi dusunuyordum kismet bu guneymis :) aslinda pek inanmiyorum ama yinede denemek istiyorum belki faydasi olur benim genelde saclarim ayda 2 cm uzuyor bunula 4 olmasi lazim ..sureci sizlerle paylasacagim
Simdiki sacimi eklicem tekrardan 1 ay sonra su anda ilk uygulamayi yaptim sacimda duruyo su an :) neyse bir ay sonra foto paylasicam tekrar

Eklentiler

• IMG_20151103_115014.webp
    IMG_20151103_115014.webp
    83,6 KB · Görüntüleme: 1.357
Ben 6 ay boyunca yaptim 2 yil once kadar saclarim omuzlardaydi belime yakin uzamisti. Cok faydasini gordum. Hem sac bakim olarak hemde uzama olarak. Umarim sizde de ise yarar

Canım hayırlı olsun sağlıkla uzasın inşallah saçların :) Bende yarın 5. kürü yapıcam sinameki de seni de takip edicem canım vazgeçme cidden çok etkili :)

Nasıl bir kür ki bu ? Nasıl yapılıyor ?
Sinameki otu, bemiks ampül, tatlı badem yağı alıyorsun canım. Sinamekiyi yarım çay bardağı suda bir tutam atıp 5 dk kaynat sonra ılınana kafar demle. Ilınınca süz sinamekiyi içine bir bemiks kır, tatlı badem yağını da bir kapak ekle fısfıslı şişe koyup saç diplerine sıkıp iyice masaj yaparal yedir 4-5 saat bekletip yıka canım. 8 hafta haftada bir uygula sonra 2 hafta ara ver :)

Canım hayırlı olsun sağlıkla uzasın inşallah saçların :) Bende yarın 5. kürü yapıcam sinameki de seni de takip edicem canım vazgeçme cidden çok etkili :)
Sagol cnm insallah daha cabuk uzar boyle senin bu 5 kur den snr ne kadar uzadi ?

Sagol cnm insallah daha cabuk uzar boyle senin bu 5 kur den snr ne kadar uzadi ?
Daha 5. kürümü yapmadım canım yarın yapıcam :)
Ben 3cmlik uzama elde ettim belki de 4 cm bilmiyorum çünkü 3. kürümde saçlarımı 2 parmak kestim kırıkları vardı :)

Daha 5. kürümü yapmadım canım yarın yapıcam :)
Ben 3cmlik uzama elde ettim belki de 4 cm bilmiyorum çünkü 3. kürümde saçlarımı 2 parmak kestim kırıkları vardı :)

Ayyy inanilmaz heycanlandim az once havlu cikarip sacima baktim ve yarim cm uzama var sacimda ben bile gozlerime inanamadim :) her hafta devamm !!! Saclar popo mun ustune gelene dek :)

Ayyy inanilmaz heycanlandim az once havlu cikarip sacima baktim ve yarim cm uzama var sacimda ben bile gozlerime inanamadim :) her hafta devamm !!! Saclar popo mun ustune gelene dek :)
Yaaa çok sevindim canım :)
İnşallah popomuza kadar gelicek rapunzel gibi olucaz :D

Az once dustan ciktim .. fark varmi sizce ?

Eklentiler

• IMG_20151103_192449.webp
    IMG_20151103_192449.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 1.574
Tatlım hemen ilk kürden anlaşılmaz ama ilk resime göre evet uzamış saçların :)

Senin saçlar benimkinden uzunmuş :) benim 1 ay oldu uzama var Gbi kestirmeseydim dha çok belli olacaktı nyse bu ay kestirmem artık uçlarından çünkü kırık falan yok artık :) bir de ben sinamekiyi sadece bemiks badem yağı ve sinemaki otuyla yapmıyorum
Bemiks , evigen , bepanthen ampül
Sarımsak yağı, badem yağı , Hint yağı , Hindistan cevizi yağı, kayısı çekirdeği yağı katıyorum sinemakiye

Canım soldaki kürün ilk gününden ama 3. kürde saçlarımı iki parmak kestirdim :(
Pek belli olmuyor uzaması gibi geliyor bana o yüzden

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 394
Canım soldaki kürün ilk gününden ama 3. kürde saçlarımı iki parmak kestirdim :KK43:
Pek belli olmuyor uzaması gibi geliyor bana o yüzden
Evet canım anlayamadım tam ama B'nde 2. Küre yakın kestirdim biraz uçlarından kestirmeseydim net bi 4 cm vardı onu farkettim 1 aydan uzama dha net olurmuş 5. Kürümü yaptım 3 kür kaldı bakalım nasıl olacak :)

Evet canım anlayamadım tam ama B'nde 2. Küre yakın kestirdim biraz uçlarından kestirmeseydim net bi 4 cm vardı onu farkettim 1 aydan uzama dha net olurmuş 5. Kürümü yaptım 3 kür kaldı bakalım nasıl olacak :)
Bende kestirmeseydim 4cm falan belli olurdu 8. kürde biz herhalde tam anlayacağız canım uzunluğu :D

Tatlım hemen ilk kürden anlaşılmaz ama ilk resime göre evet uzamış saçların :)
Aynen canim daha ilk kur cok sacma belki ama gercekten uzadigini fark ettim sacim boyali benin o yuzden daha yikamadan baktigimda belliydi bu arada bende sinemaki bemiks badem yagi evin bepanthen birde zeytin yagi koydum ve 5 saat beklettim hic inanmamistim ama gercekten ise yariyo :)

Back
X