kızlar bazılarının saçları yanmış oluyo, her tarafı kırık oluyo, sonra bu formülleri deneyip sonuç alamayınca da fayda görmedim diyolar (tabi istisnalar olabilir) bence öncelikle saçlardaki kırıklar temizlenmeli sonra başlanmalı böyle formüllereayın 26sına kadar turplu suya devam edip 26sından sonra bu formüle başlicam, o zaman foto eklicem ben de inş:)
aslında benim saçlarım boyalıydı ama zaten akmıştı, hem de hiç akmaz denilen siyah iki haftada aktı gitti, sonrasında başladım bakıma zaten...bir sey sorucam boyalı saçlara bir negatif etkisi var mı bunun saç renginde oynama yapıyomu
kızlar bazılarının saçları yanmış oluyo, her tarafı kırık oluyo, sonra bu formülleri deneyip sonuç alamayınca da fayda görmedim diyolar (tabi istisnalar olabilir) bence öncelikle saçlardaki kırıklar temizlenmeli sonra başlanmalı böyle formüllereayın 26sına kadar turplu suya devam edip 26sından sonra bu formüle başlicam, o zaman foto eklicem ben de inş:)
bir sey sorucam boyalı saçlara bir negatif etkisi var mı bunun saç renginde oynama yapıyomu
kızlar ben sinamekiyi biliyorum müthiş birşey..bir dönem uyguladım faydasınıda gördüm herkes gibi..simdi tekrar uygulamak istiyorum ama saclarımı sarı yaptım...:s sacları böylr acık renk olupta uygulayan var mı ki yani endişeleniyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim:87:
cnm benm saclarm acık renk en basta bende tereddüt ettim ama 5 hafta kullandım sonncu dündü ama bi koyulasma olmuo rahatlıkla kullanabilirsin
tarifi nasıldı acaba ?
tarifi nasıldı acaba ?[/QUOTbir tutam sinemakiyi 1 çay bardağı suda iyice kaynatıyorsun..daha sonra suyunu süzüp biraz ılıdıktan sonra içine 1 y. kaşığı badem yağı koyuyorsun..saçlarına haftada bir uyguluyorsun canım..rutin yıkamaları da 400ml bir şampuanın içine 4-5 düş sarımsak rendeliyorsun onunla yapıyorsun yıkamaları en son banyodan çıkarken sarımsaksız şampuanla yıkıyorsun...iştee bu kadarrrrryanlışım varsa düzeltin kızlar :26:
tarifi nasıldı acaba ?[/QUOTbir tutam sinemakiyi 1 çay bardağı suda iyice kaynatıyorsun..daha sonra suyunu süzüp biraz ılıdıktan sonra içine 1 y. kaşığı badem yağı koyuyorsun..saçlarına haftada bir uyguluyorsun canım..rutin yıkamaları da 400ml bir şampuanın içine 4-5 düş sarımsak rendeliyorsun onunla yapıyorsun yıkamaları en son banyodan çıkarken sarımsaksız şampuanla yıkıyorsun...iştee bu kadarrrrryanlışım varsa düzeltin kızlar :26:
sinamekiye bemiks ampul ekleniyor canım.en önemlisi de o herhalde.Onu unutmuşsun.
sinamekiye bemiks ampul ekleniyor canım.en önemlisi de o herhalde.Onu unutmuşsun.
evet bemiks de var en önemlisini unutmuşum yahuu
bn dün 7. kürümü uyguladım sonç gerçekten harika.. 8. kürü de yapıp 2 hafta dnlenmeye bırakcam saçlarmı .. birde ben sampuanımın içne turp rendeledm oda harka yapıo saçmı tavsye ederm kızlr
arkadaşlar ben de 2 haftadır sinameki kürünü uyguluyorum.burada ara vermekten bahsetmişsiniz.kaç hafta yaptıktan sonra ara vereceğiz?Ve ne kadar ara vereceğiz?Benim kafam karıştı şimdi:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?