Saç Uzatma Yöntemleri Sinemaki yapanlar buraya !!! Fotoğraflarımızı paylaşalım.

bir sey sorucam boyalı saçlara bir negatif etkisi var mı bunun saç renginde oynama yapıyomu

bir sey sorucam boyalı saçlara bir negatif etkisi var mı bunun saç renginde oynama yapıyomu
aslında benim saçlarım boyalıydı ama zaten akmıştı, hem de hiç akmaz denilen siyah iki haftada aktı gitti, sonrasında başladım bakıma zaten...

Dogru diyorsun. Yanmis ve kirik saclar kesilmeden düzelmez. Kiriklari yok edemeyiz sadece önleyebiliriz. O yüzden bakimlara baslamadan önce kiriklar kesinlikle temizlenmeli.

Yapiyor diye biliyorum ben.

bende yeni başladım 2.kez yapacağım inşallah eğer uzarsa 3 ay sonra foto ları koyacağım inşallah:82:

kızlar ben sinamekiyi biliyorum müthiş birşey..bir dönem uyguladım faydasınıda gördüm herkes gibi..simdi tekrar uygulamak istiyorum ama saclarımı sarı yaptım...:S sacları böylr acık renk olupta uygulayan var mı ki yani endişeleniyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim:87:

cnm benm saclarm acık renk en basta bende tereddüt ettim ama 5 hafta kullandım sonncu dündü ama bi koyulasma olmuo rahatlıkla kullanabilirsin

cnm benm saclarm acık renk en basta bende tereddüt ettim ama 5 hafta kullandım sonncu dündü ama bi koyulasma olmuo rahatlıkla kullanabilirsin

tesekkür ederim cvbn için canım çok..saçlarım platin sarı bi koyulaşma olursa yıkılırım tekrar çok teşekkür canım...

bn dün 7. kürümü uyguladım sonç gerçekten harika.. 8. kürü de yapıp 2 hafta dnlenmeye bırakcam saçlarmı .. birde ben sampuanımın içne turp rendeledm oda harka yapıo saçmı tavsye ederm kızlr

bn dün 7. kürümü uyguladım sonç gerçekten harika.. 8. kürü de yapıp 2 hafta dnlenmeye bırakcam saçlarmı .. birde ben sampuanımın içne turp rendeledm oda harka yapıo saçmı tavsye ederm kızlr

şampuanın içine turp nu rendeledin
ayyy saç uğruna yapmadığımız şey kalmadı

arkadaşlar ben de 2 haftadır sinameki kürünü uyguluyorum.burada ara vermekten bahsetmişsiniz.kaç hafta yaptıktan sonra ara vereceğiz?Ve ne kadar ara vereceğiz?Benim kafam karıştı şimdi:18:

uygulayan hanımlar niye fotoğraflar yok merak ediyoruz !!!
bana derseniz sen uygulada ekle uyguladım 7 haftada tam 2 cm uzadı :))
haklı olarak bende bıraktımm yani bende pek etkili olmadı ama kimse umutsuzluğa kapılmasınn
denemeekte fayda varr kesinlikle çok ii bakım yapıyo bende sadece uzama olmadı
ama yine de kıskansamda uzayan saçları görmekten mutluluk duyarım!!!

arkadaşlar ben de 2 haftadır sinameki kürünü uyguluyorum.burada ara vermekten bahsetmişsiniz.kaç hafta yaptıktan sonra ara vereceğiz?Ve ne kadar ara vereceğiz?Benim kafam karıştı şimdi:18:

7-8 kere yapınca yani yaklaşık 1.5 ay yapınca 2 haftalık bi ara veriliyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…