Canıımmm inan kendi saçım uzamış kadar sevindim.Ahh ne kadar güzel ya peki daha yeni mi fark ettin uzadığını yoksa birden bire boy mu attı saçlarınn
ay cnm benm ilk başta hiç fark etmiyorsun 2 ay sonra bir bakıyorrsun gerçektende çok fark var...aslında bunu kndin fark edemezsin uzun süre görüşmediğin birinden sorabilirsin... eminim aaaaaaaa ne kadar uzamış saçın diyecektir
arkadaşlar ben bugün netten bişeyler öğrendim sizinle paylaşmak istiyorum
sinemaki otu, badem yağı, bemiks ampul (b vitamini içeriyormuş bunuda etten araştırdım saç uzamasında etkisi var )
bir tutam sinemaki otunu suda kaynatıp süzüyoruz ılıyınca 1 tatlı kaşıgı badem yagı ve ampulü döküyoruz karıştırdıktan sonra saç diplerimize sürüyomuşuz saçımız 3 ayda omuzumuzdan belimize kadar uzuyomus bende gerekli malzemeleri yarın alıp yapıcam bakalım sonuç ne olucak
ay cnm benm ilk başta hiç fark etmiyorsun 2 ay sonra bir bakıyorrsun gerçektende çok fark var...aslında bunu kndin fark edemezsin uzun süre görüşmediğin birinden sorabilirsin... eminim aaaaaaaa ne kadar uzamış saçın diyecektir
Arkadaslar siz bu formulu haftada kac kez uyguluyorsunuz? Lutfen cevap verin cunku bende basliycamda iyice emin olmak istiyorum ...
Tamam canim :) cevap verdigin icin cok tesekur ederim .
Benim bugün küre başlangıç günüm bsakalım 1 ayda ne kadar uzayacak umarım işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?