Saç Uzatma Yöntemleri Sinemaki yapanlar buraya !!! Fotoğraflarımızı paylaşalım.

Kızlar bende bu frmülü uyguluyorum 2 aydır vefarkedilir biçimde hızlı uzadı saçlarım :) Tavsiyem ise pes etmeyin devam edin farkı göreceksiniz. Ancak benim saç uçlarımda eskiden kalma boyalar vardı onun rengi biraz açıldı sanırım boyayı akıtıyor biraz aklınızda olsun :)

Canıımmm inan kendi saçım uzamış kadar sevindim.Ahh ne kadar güzel ya peki daha yeni mi fark ettin uzadığını yoksa birden bire boy mu attı saçlarınn

ay cnm benm ilk başta hiç fark etmiyorsun 2 ay sonra bir bakıyorrsun gerçektende çok fark var...aslında bunu kndin fark edemezsin uzun süre görüşmediğin birinden sorabilirsin... eminim aaaaaaaa ne kadar uzamış saçın diyecektir

arkadaşlar ben bugün netten bişeyler öğrendim sizinle paylaşmak istiyorum
sinemaki otu, badem yağı, bemiks ampul (b vitamini içeriyormuş bunuda etten araştırdım saç uzamasında etkisi var )

bir tutam sinemaki otunu suda kaynatıp süzüyoruz ılıyınca 1 tatlı kaşıgı badem yagı ve ampulü döküyoruz karıştırdıktan sonra saç diplerimize sürüyomuşuz saçımız 3 ayda omuzumuzdan belimize kadar uzuyomus bende gerekli malzemeleri yarın alıp yapıcam bakalım sonuç ne olucak

Canim o förmülle ilgili burada bolca baslik var zaten.
Hatta bu baslik da o förmülle ilgili. Saclarini o förmülle haftada 1 cm uzatan bile var. Istersen buradan bak:

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-yapilabilen-sac-dogal-bakim-kurleri/349242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html

Ben baya uzun zamandır kullanıyorum. Çevremdeki herkese ellerimle hazırlayıp verdim. Saç uzatmanın yanında diplerden yeni saçlarıda çıkarıyor. Benım kullanma maksadım yenı sac çıkması uzamatmasıda cabası tabıki... Ortalama haftada 2 kez kullanıyorum. arada kullanmadıgım zamnlarda oldu. yerı geldı çok düzensiz kullandım ama güzel sonuç aldım. Tereddütsüz herkes kullanabılır...

ah inşallah canım ya 8. kürüm şuanda kafamda son 1 kür kaldı onu da yapıyım bırakıcam ara vericem :)) inşallah seninkiler gibi benimkilerde uzar :) Bugünde arkadaşım saçlarımın çok uzadığını söyledi çook mutlu oldum

Fotoğraflarımızı paylaşalım" yazıyor da kimse fotoğraf paylaşmıyor yahuu
Benim kür tamamen bitsin öncesi ve sonrasını yükleyeceğim buraya.

Ben bu ptesi 2.kürü yaptım.Ama ben içine bemix ampul ile birlikte bir de bepanthene ve evigen ampullerde ekliyorum.Bu akşam resmini çektim saçlarımın bitişinde tekrar çekip sizlerle paylaşacağım inşallah.Ayrıca şampuanıma yaklaşık 1 aydırda sarımsak ekledim öyle kullanıyorum.hadi hayırlısı bakalım.herkese gür sağlıklı ve uzun saçlar diliyorum...

Kızlar merhaba :80: saç uzatan bi kürden bahsetmişsiniz ama içerisinde neler var? yorumlarda ben mi göremedim bilmiyorum. bana da anlatır mısınız içerigini :26: :44:

ben bu salı başladım sinameki formülüne kızlar. bıkmadan usanmadan haftada 1 mutlaka denicem. biraz zaman geçsin fotoğraflarımı paylaşırım. saçlarım yumuşacık oldu ve daha da parlamaya başladı. faydasını görüceğime inanıyorum

Selam
bende başliam Sinameki ye .Sinamekinin yağını kullansak faydası ne kadar olur ki

Meraba ben irem :) bu sitede yeniyim bu sinameki kürünün mazemelerini bugün aldım :) Gerçekten işe yarıyor mu :) cok merak ediyorum cvp verin lütfeen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…