Saç Uzatma Yöntemleri Sinemaki yapanlar buraya !!! Fotoğraflarımızı paylaşalım.

Kizlar ben sinemakiye uzun bir süre ara vermistim yeniden basladim, simdi karisimi hazirliyorum. Banyodan sonra islakken saclarimin fotografini cekecegim. Her ay resmini cekmeyi düsünüyorum, özellikle ara verdikten sonraki uzamayi sabirsizlikla ve merakla bekliyorum.

güncel... kızlar hadi fotoları bekliyoruz, şu an ikinci kür saçımda, 2 ay sonra ben de ekleyebilirim umarım...

bende bu kürü geçen hafta yapmaya başladım , haftada 3 kere yapıorum 1 ay böle yapıcam inş sonra 1e düşürürüm.

biraz uzama var sanki yaza kadar belime gelir inş

Son düzenleme:

1 Resimdeki çizgileri saydım 10 ikincisi 12 xD

yani uzamış hayatm..

bende bu kürü geçen hafta yapmaya başladım , haftada 3 kere yapıorum 1 ay böle yapıcam inş sonra 1e düşürürüm.

biraz uzama var sanki yaza kadar belime gelir inş

daha çok yeni başlamışsın ama uzamada var gbi maşallah
ama o kadar sık yapma derim tatlım sonuçta herşeyin fazlası zarar şimdi sorun olmaz belki ama ilerde saçın yıpranır yorulur
5 günde 1 falan yap

Son düzenleme:
ben de 8 kez yaptım martta tekrar baslıcam kure

Eklentiler

• $109602.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 155
  • $107569.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 162
  • $107568.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 159
ben de 8 kez yaptım martta tekrar baslıcam kure

arklar arkadan olan resım kur bıttıkten bır ay sonrakı yanlıslıkla eklemısım albumumde butun resımler var tarıhlerıyle ordan da bakabılırsınız. sımdı daha da uzadı martta resım cekılıp baslıcam bıtıp 2 hafta araverdıkten sonra da son halını cekıp koyucam hadı hayırlısı kızlar yaza kadr rapunzel olalım ınsallahh

Kızlarrr müjde!! eğer sinemaki yapmış birinden görüş istiyorsanız.bn görüşümü söylimm saçım uzadı :) bilmiyorum ne kadar ama kestiğim kahkülümden bliyorum.kahkülüm alnımdaydı şimdi burun deliklerime uzandı ayrıca 2 ay öncesnde kadar saçlarım çok kısaydı şimdi uzun saçlı oldm bunu fark edebiliyorum çok mutluyum.bn 1 ay yaptm frk görmedm bırakacaktm ama iikide bırakmamışım uygulamayı.bu 2.bemiks ampül kutum bitecek bakalım üçüncüyü alacakmıyım :)) 8 hafta denedim. ama bir yan etkisi var eskiden 2 haftada bile yağlanmayan saçlarım 4 günde çok fena yağlanıyor ama okadarda olsnnn

kızlar gerçekten çok işe yarıyor bu kür...bende 2 aydır yapıyorum 8 cm farketti.ve acaip gürleştirdi.ben bu kürü diplerine uyguladın saçımın uçlarıda kurumaya başlamıştı o kısımlarınada sarmısaklı zeytinyağı sürdüm(oda fena kokuyor ama dayandım ne yapayım:) gören herkes acap gürleştiiğini ve parladığını söylüyor...farketmeyen kalmadı..şiddetle tavsiye ederim..resim çekmedim çekmiş olsaydım eklerdim ama mutlaka yapın derim ben...

Canıımmm inan kendi saçım uzamış kadar sevindim.Ahh ne kadar güzel ya peki daha yeni mi fark ettin uzadığını yoksa birden bire boy mu attı saçlarınn

Kızlar bende bugün gidip bu malzemeleri alacağım ve küre başlayacağım ama bütün yorumları okudum, aklıma takılan tek bişey var. Benim saçım zaten normalde de 2 günde bilemedin 3 günde baya yağlanır yani ben hergün yıkıyorum normalde nerdeyse, nasıl olacak peki yağlanmayı arttırıyosa ben banyodan bi çıkçam tataaaaa yağlanmış:))) öle mi olcak? :)

Bende senin gibiyim ttlım 2 günde bir yıkarım saçlarımı ve bu kürü 6 defa uyguladım.ama öyle çabuk yağlanma yapmadı bende.hatta kürü uyguladıktan sonra geç bile yağlanıyor mesela 1. kürümde ptesi yapmıştım cuma anca yağlandı.ama bu tabii kürü yaptıktan sonrası için geçerli Herkes için geçerli değildir o çabuk yağlanma sonuçta her insanın saç tipi aynı değil.umarım sende de çabuk yağlanma yapmaz :)) Küre başlamakla en iyisini yapıcaksın canım söyleyeyimm Hayırlı olsun şimdidennn Birde özel tarihlerde yaparsan daha etkili sonuç alırsınn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…