kuaförden saç uzatacak förmül
haftada bi cm uzayn saçlara ne dersiniz
başlıklarına bi bak
kızlar bende foto koymak istedim.. 8 hafta yapıp 2 hafta ara verdikten sonraki halleri. bn pek farkedemiyorum uzamayı bide siz bakın istedim. ama son 2 yapışımda bepanten kullandım. bundan sonraki yapışlarımda da bemiks+bepanten+badem yağı+sinemaki kullanıcam nasıl olur sizce??
ilk fotom 4. kürdeki hali saçımın. ikincisi ise 2 hafta ara verdikten sonraki hali..
ben de 8 kez yaptım martta tekrar baslıcam kure
ben de 8 kez yaptım martta tekrar baslıcam kure
:albümede baktım güzel emeğinin karşılığını almışsın ne güzel ,uzun saçlar canım
Kızlarrr müjde!! eğer sinemaki yapmış birinden görüş istiyorsanız.bn görüşümü söylimm saçım uzadı :) bilmiyorum ne kadar ama kestiğim kahkülümden bliyorum.kahkülüm alnımdaydı şimdi burun deliklerime uzandı ayrıca 2 ay öncesnde kadar saçlarım çok kısaydı şimdi uzun saçlı oldm bunu fark edebiliyorum çok mutluyum.bn 1 ay yaptm frk görmedm bırakacaktm ama iikide bırakmamışım uygulamayı.bu 2.bemiks ampül kutum bitecek bakalım üçüncüyü alacakmıyım :)) 8 hafta denedim. ama bir yan etkisi var eskiden 2 haftada bile yağlanmayan saçlarım 4 günde çok fena yağlanıyor ama okadarda olsnnn
Kızlarrr müjde!! eğer sinemaki yapmış birinden görüş istiyorsanız.bn görüşümü söylimm saçım uzadı :) bilmiyorum ne kadar ama kestiğim kahkülümden bliyorum.kahkülüm alnımdaydı şimdi burun deliklerime uzandı ayrıca 2 ay öncesnde kadar saçlarım çok kısaydı şimdi uzun saçlı oldm bunu fark edebiliyorum çok mutluyum.bn 1 ay yaptm frk görmedm bırakacaktm ama iikide bırakmamışım uygulamayı.bu 2.bemiks ampül kutum bitecek bakalım üçüncüyü alacakmıyım :)) 8 hafta denedim. ama bir yan etkisi var eskiden 2 haftada bile yağlanmayan saçlarım 4 günde çok fena yağlanıyor ama okadarda olsnnn
Canıımmm inan kendi saçım uzamış kadar sevindim.Ahh ne kadar güzel ya peki daha yeni mi fark ettin uzadığını yoksa birden bire boy mu attı saçlarınn
Kızlar bende bugün gidip bu malzemeleri alacağım ve küre başlayacağım ama bütün yorumları okudum, aklıma takılan tek bişey var. Benim saçım zaten normalde de 2 günde bilemedin 3 günde baya yağlanır yani ben hergün yıkıyorum normalde nerdeyse, nasıl olacak peki yağlanmayı arttırıyosa ben banyodan bi çıkçam tataaaaa yağlanmış:))) öle mi olcak? :)
darısı bizim başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?