- 30 Haziran 2018
- 188
- 159
- 33
- Konu Sahibi Mervesevecen
-
Cabim bende ilkokul öğretmeniyim ayni sorun bende de var 3. siniftalar ve bir dakika susmuyorlar ve durmuyorlarmerhaba arkadaşlar 6 ve 8. sınıflara giriyorum. 6.siniflari bi şekilde idare edebiliyorum ama 8. sınıfı hiç bir şekilde susturamıyorum heleki kızlar daha bi beter resmen bezdim
ne yaptiysam sınıfta sessizliği sağlayamadım ne yapmam lazım.
lütfen öğretmen arkadaşlarım yardim edin..
merhaba arkadaşlar 6 ve 8. sınıflara giriyorum. 6.siniflari bi şekilde idare edebiliyorum ama 8. sınıfı hiç bir şekilde susturamıyorum heleki kızlar daha bi beter resmen bezdim
ne yaptiysam sınıfta sessizliği sağlayamadım ne yapmam lazım.
lütfen öğretmen arkadaşlarım yardim edin..
Kesinlikle her insan birbirini sevmesede olur ama saygı duymak zorunda.Maalesef günümüz şartlarında 0 vermeyi çok zorlaştırdılar.En yaramazı en tembeli bile sınıfta bırakamıyorsun.Bazen diyorum bundan 20 yıl önce öğretmen olsaydım keşke tam benlikmiş o Zaman'larben disiplinden yanayim. verebiliyosam 0 veririm hepsinin notunu dusururum. hatta disipline yollarim.
hepimizin hayatinda sevdigi saydığı insanlar yok. hayat içersinde her türlü insanla muhatap oluyoruz. okul da hayata hazırlık zaten. o yüzden beni hem sevsinler hem saysinlar diye bi kaygim olmazdi benim.
di mi? ne kolaydı o zamanlar. sıra dayagı falan da atarlardı hem ne güzel. o gün biraz gerginse öğretmen sınıftan çıkarırdı bir güzel.Kesinlikle her insan birbirini sevmesede olur ama saygı duymak zorunda.Maalesef günümüz şartlarında 0 vermeyi çok zorlaştırdılar.En yaramazı en tembeli bile sınıfta bırakamıyorsun.Bazen diyorum bundan 20 yıl önce öğretmen olsaydım keşke tam benlikmiş o Zaman'lar
Hadsiz bir yorum olmuş.20 yıl önce insanlar daha saygılı olduğu için o Zaman'lar öğretmenlik yepmek istemiştim şimdi insanlar saygısızlaştı sizin yorumunuzdan da belli olacağı üzeredi mi? ne kolaydı o zamanlar. sıra dayagı falan da atarlardı hem ne güzel. o gün biraz gerginse öğretmen sınıftan çıkarırdı bir güzel.
çocuklardan saygı bekliyorsanız önce onları adam yerine koyup onlara saygı duymayı öğrenin.
Çok tatlı bir film:)Kendinizi sevdirin..
Sizi hem sevmeliler hem de çekinmeliler.
Bu arada bu akşam size faydası olaca bir film önerisi yapayım.
Hemen izleyin.
Eki Görüntüle 2248764
O eskidendi. Şimdi versin sıfırı veliden dayak, müdürden azar yerben disiplinden yanayim. verebiliyosam 0 veririm hepsinin notunu dusururum. hatta disipline yollarim.
hepimizin hayatinda sevdigi saydığı insanlar yok. hayat içersinde her türlü insanla muhatap oluyoruz. okul da hayata hazırlık zaten. o yüzden beni hem sevsinler hem saysinlar diye bi kaygim olmazdi benim.
Kesinlikle her insan birbirini sevmesede olur ama saygı duymak zorunda.Maalesef günümüz şartlarında 0 vermeyi çok zorlaştırdılar.En yaramazı en tembeli bile sınıfta bırakamıyorsun.Bazen diyorum bundan 20 yıl önce öğretmen olsaydım keşke tam benlikmiş o Zaman'lar
Hadsiz bir yorum olmuş.20 yıl önce insanlar daha saygılı olduğu için o Zaman'lar öğretmenlik yepmek istemiştim şimdi insanlar saygısızlaştı sizin yorumunuzdan da belli olacağı üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?