- 30 Haziran 2018
- 188
- 159
- 33
- Konu Sahibi Mervesevecen
hocalarım hepinizin yazdiklarinizi okudum. tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merak edip baktımKendinizi sevdirin..
Sizi hem sevmeliler hem de çekinmeliler.
Bu arada bu akşam size faydası olaca bir film önerisi yapayım.
Hemen izleyin.
Eki Görüntüle 2248764
Ben kimseyi kötülemedim ve suçlamadım sadece bazı gördüklerimden örnek verdim siz işin içinde değilsiniz davulun sesi uzaktan hoş geliyorÖğretmenleri de sistemi kuranları da eleştirdim. Siz veliyi suçlayınca ne oldu? Bütün öğretmenler harika da öğrenci ve veliler kötü sanki. Hepsi de problemli işte. Aman siz öğretmenliğe laf etmeyin.....
Ben kimseyi kötülemedim ve suçlamadım sadece bazı gördüklerimden örnek verdim siz işin içinde değilsiniz davulun sesi uzaktan hoş geliyor
Evde çok baskı gördüğü için okulda bambaşka birine dönüşen çocuklar var siz çocukların bu yüzünden haberdar bile olmazsınız çünkü çocuk size bu yüzünü göstermez ne yapsın ki evde sürekli dur sus denen bir çocuk
Bütün veliler ve öğrenciler Harika da öğretmenler kötü öyle mi ?
Ne demek hepsi problemli ya ne diyorsunuz siz ? Problemli olan siz gibi düşünenler
Siz tabi aman okul başlasa da çocuklar okula gitse evler şöyle bir toplu dursa ben de rahat rahat dizi falan izlesem kafasında veliyseniz eğer ben size laf anlatamam zaten Allah bize kolaylık versin derim sadece
Yine de tüm çocukları emanet olarak görüp sizin gibilere rağmen en iyi şekilde yetiştirmeye çalışan öğretmenler var inşallah bir gün kıymetlerini anlarsınız
Komiksiniz ya sizAlgı probleminiz var. Bence bunun için yardım alın.
Komiksiniz ya siz
Algı problemim falan yok çok şükür
Yazdım yazdım sildim gördüm ki anlamaya çalışmaya dahi yanaşmıyorsunuz
merhaba arkadaşlar 6 ve 8. sınıflara giriyorum. 6.siniflari bi şekilde idare edebiliyorum ama 8. sınıfı hiç bir şekilde susturamıyorum heleki kızlar daha bi beter resmen bezdim
ne yaptiysam sınıfta sessizliği sağlayamadım ne yapmam lazım.
lütfen öğretmen arkadaşlarım yardim edin..
Kızlarla 2-3 kişilik gruplar halinde tenefüste konuşun muhakkak, sohbet ortamı oluşturun. Bir çikolata, çay vb. söyleyin. Saygı duyup sevdiklerinde kontrol daha kolay oluyor.merhaba arkadaşlar 6 ve 8. sınıflara giriyorum. 6.siniflari bi şekilde idare edebiliyorum ama 8. sınıfı hiç bir şekilde susturamıyorum heleki kızlar daha bi beter resmen bezdim
ne yaptiysam sınıfta sessizliği sağlayamadım ne yapmam lazım.
lütfen öğretmen arkadaşlarım yardim edin..
haklisiniz teşekkür ederim tavsiyeniz içinYuzde yuz sessizlik saglamak zorunda degilsiniz. Onlar konusurken siz de sakayla konuya dahil olun. Bir muddet sohbet edin. Onlari anladiginizi gosterin yani. Cunku 40 dk boyunca monoton bir sekilde ders islemek ne kadar eglenceli olabilir ki? Surekli kizarak, sinirlenerek yaklasmak yerine sakayla karisik kiziyormus gibi yapin. Sizin istediginiz gibi olmalarini beklemeyin cunku degiller. Sus dedigin zaman susan ogrenci yok artik. Olmak zorunda da degil. Siz dersi oradan dondurup verimli hale getireceksiniz. Yoksa sinifa girdiginde 40 tanesi birden susup dersi dinlese emin olun ogretmenlik dunyanin en kolay meslegi olurdu.