sinir anında küfür etmek :(

Vay anasını adam ne güzel manipüle etmiş hala aslında öyle değil böyle değil diyorsun.
normalde o kadar kibar ince düşünceli ki görseniz
Kendini kandırma
en son ki lafım ya özür dilersin ya da seninle iletişimimi keserim dedim, özür dilemicem dedi.
Kusura bakma da hatasını anlayıp özür dileyemeyecek kadar bencil adamlardan bir cacık olmuyor. Onlardan çekiyoruz ne çekiyorsak. Bence koşarak uzaklaş şuan sevgili olduğun için kendini olmadığı gibi göstermeye çalışıyor ama evlendiğinde bu küfürlere sürekli maruz kalıcaksın. Yetmiycek çoluğun çocuğun da kalıcak. Ne gerek var.

Siddet eğilimi var
Devam etme

Yavas yavas yüzünü göstermeye başlamış.A..zna s...m ne demek.Bu nasil bir terbiyesizlik normalde iyi olsa ne olurki.Sonuçta bi defaligina sinirden agizdan kaçan birşey bile değil.Yapisinda var, artik o da kibar takilmaktan sıkılmış ne de olsa seni elde etmis artik sevgilisisin baglandigini da biliyor yavas yavas karakterini ortaya çıkarıyor.Sizi bilmem cekebilir misiniz ama ilerde cocuklariniz olacak böyle agzi bozuk bir babayla cocuk yetistirmek istemezsiniz.Zaten bir kisiyi tanimaya calisirken öfkeli anlarında nasil size el kaldiriyor mu agzindan kotu soz cikiyor mu herseyiyle değerlendirmek gerek..Herkes normalde kibar davranir onemli olan sinirlendiğinde de nezaketi elden bırakmamak.Özür dilemeye bile niyeti yok pisman bile olmamis.Bu sekilde cok yüz göz olursunuz

Yavas yavas yüzünü göstermeye başlamış.A..zna s...m ne demek.Bu nasil bir terbiyesizlik normalde iyi olsa ne olurki.Sonuçta bi defaligina sinirden agizdan kaçan birşey bile değil.Yapisinda var, artik o da kibar takilmaktan sıkılmış ne de olsa seni elde etmis artik sevgilisisin baglandigini da biliyor yavas yavas karakterini ortaya çıkarıyor.Sizi bilmem cekebilir misiniz ama ilerde cocuklariniz olacak böyle agzi bozuk bir babayla cocuk yetistirmek istemezsiniz.Zaten bir kisiyi tanimaya calisirken öfkeli anlarında nasil size el kaldiriyor mu agzindan kotu soz cikiyor mu herseyiyle değerlendirmek gerek..Herkes normalde kibar davranir onemli olan sinirlendiğinde de nezaketi elden bırakmamak.Özür dilemeye bile niyeti yok pisman bile olmamis.Bu sekilde cok yüz göz olursunuz

Beni beğeneceksen böyle begen diyen adama begenmiyorum diyeceksiniz. Unutmayın bunlar daha fragman. Ilerledikce herşey misliyle artacak. Bugün size eden, yarın ailenize edecek. Diline hakim olamayan adam evlenince eline de hakim olamayacak.

Değişmez. maalesef benim eşim de böyle çok küfürlü konuşur ama başkalarının yanında çok kibar. Sinirlendi mi ..... neler neler. Bazen sinirli olmadığında da küfür le ifade eder bazı şeyleri. Ağzı bozuk yani. Ben de durumdan çok rahatsız olurum ama asla bana hakaret ya da kötü kelime kullanmaz. lanet insan benzeri bir şey falan demez asla. bana sinirlenir, o an mesela bir konuda kavga ediyoruz "telefon" demişim misal "s..m telefonunu" der mesela ama bana yönelik demez. Deseydi durum çok farklı olurdu ama ben de çok rahatsız oluyorum bunu da belirttim. Pek değişmedi. Ancak özür dilemesini bilir. Sevgilinizden özür beklemekte haklısınız. Siz onun çok üstüne gidip sinirlendirdiyseniz sizin de onun için özür dilemeyi bilmeniz gerek ama onun da özür dilemesi gerek.

+ sonsuz katıldım şu an. İş saatinde bir tur Zincirlikuyu-Beylikdüzü metrobüsüne koysak sizi çıkışta 18 ay terapi almanız gerekicekmiş gibi tavırlar sergilemeye de gerek yok. Sevgiliniz beyefendiyle de uyumlu olduğunuzu düşünmüyorum, birbirinizi çok yıpratırsınız.

Bu adam kibar falan değil sadece gözlerinizi iyi boyuyor.

" Beni böyle beğeniyorsan beğen " demeseydi. Zamanla düzelme ihtimali olabilir derdim fakat.

Ben böyleyim diyorsa böylesi sizin gibi birini haketmiyor en kısa zamanda ayrılın. Çünkü bunun Sevgililiği böyleyse Kocalığı daha fena olur.

Hiç öfkelenmeyen insandan da öfkesini kontrolsüz yaşayan insandan da korkarım. İkisinde de problem var bence. Öfkesini kontrollü bir şekilde ifade edebilen insan idealdir.
Birim tanımak istiyorsam sinirli hallerini göz önünde bulundururum, çok değişiyorsa samimi olmam.

küfrü geçtim herkes belli sınırlar içinde küfrediyor da bir kadın dediği yerde iş bitmiştir
ömür boyu bir kadın öle mi yapar böle mi yapar diye sizi baskılayacak biri
ayrıca prenses de olabilirsiniz ne var istemiyorsa kül kedisi bulsun
ayrıca insan sinirli ve alkollüyken açığa çıkar
iyi falan değil bildiğin böyle biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…