- 25 Mayıs 2021
- 1.579
- 4.380
- 88
- 27
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Kendini kandırmanormalde o kadar kibar ince düşünceli ki görseniz
Kusura bakma da hatasını anlayıp özür dileyemeyecek kadar bencil adamlardan bir cacık olmuyor. Onlardan çekiyoruz ne çekiyorsak. Bence koşarak uzaklaş şuan sevgili olduğun için kendini olmadığı gibi göstermeye çalışıyor ama evlendiğinde bu küfürlere sürekli maruz kalıcaksın. Yetmiycek çoluğun çocuğun da kalıcak. Ne gerek var.en son ki lafım ya özür dilersin ya da seninle iletişimimi keserim dedim, özür dilemicem dedi.
Siddet eğilimi varherkese merhaba,
bir yıllık ilişkim var. sevgilimi çok seviyorum, gercekten cok anlayıslı her istegime önem veren sevgisini ilgisini belli eden biridir. normalde hic sikayetim yok tam tersi bütün huyunu cok severim. sadece biri haric..
tartıstıgımız zaman benim agzımdan asla saygısız bi kelime cıkmaz. yeri gelince sesimi yükselttigim olur ama hem ozel hayatımda hem normal ilişkilerimde birine salak bile dememişimdir, boyle seylere tepkiliyimdir. tartısma anında bile saygı korunmalıdır bana gore. ama sevglm o efendi inanılmaz tatlo adam, tartısma anlarında cok sinirlendiginde küfürlü konusuyor. bunu son zamanlarda cok sık tekrarlar oldu. direkt bana yönelik degil, mesela arabayla ilgili konusuyoruz,bu tamamen şu an aklıma gelen bi örnek, arabayı s.... diyo o sinirle, ya da kendi agzıma s.... diyo ya da s.... arabası diyo, lanet olsun bana agzıma s... diyo, buna benzer örnekler. bana bir kere sus agzına s... dedi, şok oldum... ben asla hic bi erkekten küfür duymadım, ne ailemde ne baska birinden, biri gerizekalı dese oturur aglarım o derece.
ona göre onu cok sinirlendirmişim seninle görüşmek istemiyorum demişim bi kadın sevgilisine nasıl onu rahatca dermiş hic mi kaybetme korkusu yokmus vsvs.. asla kendini suclu görmedi. ona göre sinirlendiginde oyle konusuyo beni begeniyosan boyle begen dedi. bu aksamki tartısmamızda lanet insan dedi bana. tamam ben de yükselttim onu, çok sinirliydim ama asla hakaret tarzı bi kelime cıkmadı agzımdan, görüşme planı yapıyoduk görüşmeyelim o zaman dedim nasıl oyle der misim.. diyorumki ben sana hakaret etmedim nasıl soylersin lanet insan diyorum sen neler dedin bana buna mı takıldın dedi. hala ama hala kendini haksız görmüyo..sen prenses gibi mi yetiştin pariste mi büyüdün kmse sana öte git demedi mi diyo! allahaskına bunu nasıl normalleştiriyo? normalde o kadar kibar ince düşünceli ki görseniz siz de çok şaşırırsınız. en son ki lafım ya özür dilersin ya da seninle iletişimimi keserim dedim, özür dilemicem dedi.
tamam ben de bazen cok konusuyorum bazen alınganlık yapıyorum tartısmalarımız uzuyo ama bunlar hakaret duymamı hakettigimi göstermez ki. benim ona tartısma anlarında söylediklerim; yazma bana, konusma benimle, sen zaten gorusmek istemiyosun, yeter tartısmaktan sıkıldım tarzı seyler. sırf bu hakaret küfür olaylarından dolayı ayrılmayı bile düşündüm. bi kere sinirden gözü döndü s...cem kendimi dedi, kulaklarım kanadı resmen, birinden küfür duymak kendime olmasa da iğrenç bişey, ben mi abartıyorum? anlaması için daha baska napabilirim bilmiyorum.. cok seviyorum bu huyu haric gercekten çok sevilen saygı duyulan cok kibar biri ama sinirlenince cok degisiyo((
Aslında orjinali sinirli hali.biliyorum kulaga komik geliyo ama sinirliyken konusmadgı zaman cok kibar cok hassas dusunur benimle ilgili ama sinirlyken bambaska biri
+ sonsuz katıldım şu an. İş saatinde bir tur Zincirlikuyu-Beylikdüzü metrobüsüne koysak sizi çıkışta 18 ay terapi almanız gerekicekmiş gibi tavırlar sergilemeye de gerek yok. Sevgiliniz beyefendiyle de uyumlu olduğunuzu düşünmüyorum, birbirinizi çok yıpratırsınız.Adamın yaptıklarından bağımsız yazıyorum; Ay çok prensessiniz cidden, “kimseye salak bile demedim, gerizekalı deseler oturur ağlarım vs.”
Şu coğrafyada yaşayıp hiç cinnet gelmediyse size bayağı premsessiniz valla bravo.
Öte yandan sevgilinizin içinde barzo var, sevgiliye saygı kaybedilirse orada artık ilişki olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?