Sinir bozucu durum 🥺

Facelesswitch

🧜‍♀️
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
2.230
3.519
133
Kızlar merhabalar bir türlü çözüm bulamadığım bir derdim var. Polikistik overım var ve yarattığı çene ile boyun kısmındaki kıllanmadan artık bıktım 2-3 günde hemen çıkıyorlar kurtulmanın bir yolu yok mu Allah aşkına özgüvenim yerle bir biriyle konusurken elimi çenemden boynumdan çekemiyorum temiz olsa dahi artık. Not: Lazere gittim 8 seans hiç bir etkisini görmedim mazeretleride hormonal durum yapabileceğimiz bir şey yok oldu. Parayı alırken öyle demiyorlar tabi.

Bütün vücudum için ağda ve ağdadan sonra günde bir kez 3 gün arka arkaya hindistan cevizi yağı kullandım. 60% gitti sayılır.

İğneli epilasyona gittiniz mi? İğneli daha kesin sonuç veriyor özellikle yüzde ama tabi gidilen yerin iyi olması ve süreç boyunca cildi iyi korumak gerekiyor değilse iz kalabilir

Genelde saç için filan çok iyi olduğunu söylüyorlar. Ben memnunum kuaförüm söylemişti yağı
Yani insanların saç gürleştirmek, kaş çıkartmak için kullandığı bir yağın tüyleri azaltmada etkili olacağına pek ihtimal vermiyorum.

Bütün vücudum için ağda ve ağdadan sonra günde bir kez 3 gün arka arkaya hindistan cevizi yağı kullandım. 60% gitti sayılır.
polikistik over bende var mı bilmiyorum ama çene yanak boyun ense kuyruk sokumu mide göbek kısımlarında bende de tüy var ben onların bazılarını köklendirdim hatta kıl haline geldiler , hindistan cevizi yağını bende denicem bakalım nasıl oluyor, inş tüyleri daha da beslemez

polikistik over bende var mı bilmiyorum ama çene yanak boyun ense kuyruk sokumu mide göbek kısımlarında bende de var , hindistan cevizi yağını bende denicem bakalım nasıl oluyor, inş tüyleri daha da beslemez
Vallahi inanmiyolar ama koltuk altim inceldi ve bitti desem yeri yaniiii. Kişiye göre bedene göre belki farkeder. Gelinimize de ağdaya gittiği kişi tavsiye etmiş yağı.

Vallahi inanmiyolar ama koltuk altim inceldi ve bitti desem yeri yaniiii. Kişiye göre bedene göre belki farkeder. Gelinimize de ağdaya gittiği kişi tavsiye etmiş yağı.
Normal hindistan cevizi yağı dimi soğuk sıkım mı olması gerek, birde ağdayı yapıp sürüyo musun yoksa 1 gün bekleyip ondan sonra mı

Ben lazer iğneli ne varsa gittim artık bıktım kendim makine ile haftada bir çekiyorum zaten 2 dk surmuyo. Ama kesin çözüm istiyorum derseniz iğneli epilasyon a gidin ve bitene kadar bırakmayın tek tek kıllara girdiği için işe yarıyor , lazer yüzde ise yaramıyor sadece vücutta yariyo

Leke ve iz kalır diyor iğnelide herkes güvenemiyorumda yagmurdan kaçarken doluya tutulmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…