- 29 Ocak 2020
- 2.230
- 3.519
- 133
- Konu Sahibi Facelesswitch
-
Kızlar merhabalar bir türlü çözüm bulamadığım bir derdim var. Polikistik overım var ve yarattığı çene ile boyun kısmındaki kıllanmadan artık bıktım 2-3 günde hemen çıkıyorlar kurtulmanın bir yolu yok mu Allah aşkına özgüvenim yerle bir biriyle konusurken elimi çenemden boynumdan çekemiyorum temiz olsa dahi artık. Not: Lazere gittim 8 seans hiç bir etkisini görmedim mazeretleride hormonal durum yapabileceğimiz bir şey yok oldu. Parayı alırken öyle demiyorlar tabi.
Deneyeyim inş işe yararBütün vücudum için ağda ve ağdadan sonra günde bir kez 3 gün arka arkaya hindistan cevizi yağı kullandım. 60% gitti sayılır.
Hindistan cevizi yağı kılları besler ama.Bütün vücudum için ağda ve ağdadan sonra günde bir kez 3 gün arka arkaya hindistan cevizi yağı kullandım. 60% gitti sayılır.
Genelde saç için filan çok iyi olduğunu söylüyorlar. Ben memnunum kuaförüm söylemişti yağıHindistan cevizi yağı kılları besler ama.
Yani insanların saç gürleştirmek, kaş çıkartmak için kullandığı bir yağın tüyleri azaltmada etkili olacağına pek ihtimal vermiyorum.Genelde saç için filan çok iyi olduğunu söylüyorlar. Ben memnunum kuaförüm söylemişti yağı
polikistik over bende var mı bilmiyorum ama çene yanak boyun ense kuyruk sokumu mide göbek kısımlarında bende de tüy var ben onların bazılarını köklendirdim hatta kıl haline geldiler , hindistan cevizi yağını bende denicem bakalım nasıl oluyor, inş tüyleri daha da beslemezBütün vücudum için ağda ve ağdadan sonra günde bir kez 3 gün arka arkaya hindistan cevizi yağı kullandım. 60% gitti sayılır.
Vallahi inanmiyolar ama koltuk altim inceldi ve bitti desem yeri yaniiii. Kişiye göre bedene göre belki farkeder. Gelinimize de ağdaya gittiği kişi tavsiye etmiş yağı.polikistik over bende var mı bilmiyorum ama çene yanak boyun ense kuyruk sokumu mide göbek kısımlarında bende de var , hindistan cevizi yağını bende denicem bakalım nasıl oluyor, inş tüyleri daha da beslemez
Normal hindistan cevizi yağı dimi soğuk sıkım mı olması gerek, birde ağdayı yapıp sürüyo musun yoksa 1 gün bekleyip ondan sonra mıVallahi inanmiyolar ama koltuk altim inceldi ve bitti desem yeri yaniiii. Kişiye göre bedene göre belki farkeder. Gelinimize de ağdaya gittiği kişi tavsiye etmiş yağı.
gördüm şimdi deneyeceğim yapınca,ne kadar sürede fark hissedersem yazarım kızlarBütün vücudum için ağda ve ağdadan sonra günde bir kez 3 gün arka arkaya hindistan cevizi yağı kullandım. 60% gitti sayılır.
Ben lazer iğneli ne varsa gittim artık bıktım kendim makine ile haftada bir çekiyorum zaten 2 dk surmuyo. Ama kesin çözüm istiyorum derseniz iğneli epilasyon a gidin ve bitene kadar bırakmayın tek tek kıllara girdiği için işe yarıyor , lazer yüzde ise yaramıyor sadece vücutta yariyoKızlar merhabalar bir türlü çözüm bulamadığım bir derdim var. Polikistik overım var ve yarattığı çene ile boyun kısmındaki kıllanmadan artık bıktım 2-3 günde hemen çıkıyorlar kurtulmanın bir yolu yok mu Allah aşkına özgüvenim yerle bir biriyle konusurken elimi çenemden boynumdan çekemiyorum temiz olsa dahi artık. Not: Lazere gittim 8 seans hiç bir etkisini görmedim mazeretleride hormonal durum yapabileceğimiz bir şey yok oldu. Parayı alırken öyle demiyorlar tabi.
Onlar neymiş kiBı de tüyleri alma günleri var ya onlara da uyunca çok fark ediyor kizlar.
Leke ve iz kalır diyor iğnelide herkes güvenemiyorumda yagmurdan kaçarken doluya tutulmakBen lazer iğneli ne varsa gittim artık bıktım kendim makine ile haftada bir çekiyorum zaten 2 dk surmuyo. Ama kesin çözüm istiyorum derseniz iğneli epilasyon a gidin ve bitene kadar bırakmayın tek tek kıllara girdiği için işe yarıyor , lazer yüzde ise yaramıyor sadece vücutta yariyo
İz filan kaldımı acabaÇözümünüz iğneli epilasyon. Kuzenimin erkek gibi sakalları vardı iğneliyle kurtuldu.
Ondan korkuyorum bendeİğneli epilasyona gittiniz mi? İğneli daha kesin sonuç veriyor özellikle yüzde ama tabi gidilen yerin iyi olması ve süreç boyunca cildi iyi korumak gerekiyor değilse iz kalabilir
İlk kez duydum. Hangi günler mesela?Bı de tüyleri alma günleri var ya onlara da uyunca çok fark ediyor kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?