Sinir bozucu durum 🥺

Bütün vücudum için ağda ve ağdadan sonra günde bir kez 3 gün arka arkaya hindistan cevizi yağı kullandım. 60% gitti sayılır.
Ben cilt bakımı amaçlı sürmüştüm H.cevizi yağını. İnanır mısınız görünmeyen tüyler belirginleşti, olan da kıla dönüştü. Bence bünyeye göre değişiyor.

Ayneen bende pcosum ve killanma sikayetim var biktirdi artik. Cozumu de yok sanirim. Lazer bi nebze ise yariyor. Dogum kontrol hapi da baskilayabiliyor

İğneli epilasyon ama aşırı acıyor. Dayanabilirseniz çözüm. Ben lazer çıkmadan önce denedim tek seans ve tek batırmayla kaldım. Emla falan denenebilir.

Leke ve iz kalır diyor iğnelide herkes güvenemiyorumda yagmurdan kaçarken doluya tutulmak
Kalmıyor, cildinin narinligine göre elektriği çok veya az veriyorlar ona göre dikkat eden bir yere gitmen lazim. Elektriği çok verirse daha kısa sürede biter tabi

Aynı dert bende de vardı evde iple alıyordum rezil olmamak İçin. Philips in IP makinesini aldım ve her iple alıştan sonra 3 er tur geçtim, 2. Ayda yok oldular kendim bile inanamadım. 4 ay sonra tekrar çıktı tekrar 1 ay boyunca tekrar aynı işlemi tekrarladım kayboldular yine. Tüm vücuduma yapıyorum 4 ay rahat ediyorum, tüyleri yok etmiyor ama uyutuyor tavsiye ederim

Teşekkürler

Ip makinesimi iple alma makinesimi yani.

Pkonuzu twdavi ettirin,normal kiloda kalin ,igneli epilasyon yaptirin,yuz icin lazer olmaz ,tuy degil bildiginiz sakalim vardi 10 yil once

ablam da iğneli epilasyon ile tüm kıllarından kalıcı olarak kurtuldu, ben yıllarca lazere gittim, en sonunda epilasyonu yapan doktor şöyle dedi: sende artık kıl kalmadı, tek tük uzun ince zayıf kılların olacak, 6 ayda bir jiletle temizlersin, onların da gitmesini istiyorsan iğneli epilasyon yaptıracaksın, iğneli epilasyon kesin çözümdür, o sektör asla bitmez" dedi. bağdat caddesinde patalog doktor olarak lazer epilasyonu yapıyordu, şimdi tekrar üniversiteye dönmüş ama böyle söylemişti. ablamda iz falan kalmadı, sadece biraz acılı bir tedavi. sizde 10-12 tane varmış, çok şanslısınız, kısa sürer, ucuz olur ve hemen biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…