- Konu Sahibi Facelesswitch
-
Ben cilt bakımı amaçlı sürmüştüm H.cevizi yağını. İnanır mısınız görünmeyen tüyler belirginleşti, olan da kıla dönüştü. Bence bünyeye göre değişiyor.Bütün vücudum için ağda ve ağdadan sonra günde bir kez 3 gün arka arkaya hindistan cevizi yağı kullandım. 60% gitti sayılır.
Bebek düşündüğüm için kullanamam dk hapıAyneen bende pcosum ve killanma sikayetim var biktirdi artik. Cozumu de yok sanirim. Lazer bi nebze ise yariyor. Dogum kontrol hapi da baskilayabiliyor
Hadi yaİğneli epilasyon ama aşırı acıyor. Dayanabilirseniz çözüm. Ben lazer çıkmadan önce denedim tek seans ve tek batırmayla kaldım. Emla falan denenebilir.
Yok kalmadı, bebek totosu gibi oldu. Ama 3 sene falan sürdü çünkü dediğim gibi bildiğiniz erkek sakalıydı.İz filan kaldımı acaba
Benimde öylede toplasan kalın siyah kıl olarak 10 12 tane vardır ama çok can sıkıyorYok kalmadı, bebek totosu gibi oldu. Ama 3 sene falan sürdü çünkü dediğim gibi bildiğiniz erkek sakalıydı.
Yok bunun tamamı kalın ve siyahtı. Normal bir erkeğin sakalı nasılsa öyle.Benimde öylede toplasan kalın siyah kıl olarak 10 12 tane vardır ama çok can sıkıyor
Ayy iyi kurtulmuş yineYok bunun tamamı kalın ve siyahtı. Normal bir erkeğin sakalı nasılsa öyle.
Kalmıyor, cildinin narinligine göre elektriği çok veya az veriyorlar ona göre dikkat eden bir yere gitmen lazim. Elektriği çok verirse daha kısa sürede biter tabiLeke ve iz kalır diyor iğnelide herkes güvenemiyorumda yagmurdan kaçarken doluya tutulmak
Aynı dert bende de vardı evde iple alıyordum rezil olmamak İçin. Philips in IP makinesini aldım ve her iple alıştan sonra 3 er tur geçtim, 2. Ayda yok oldular kendim bile inanamadım. 4 ay sonra tekrar çıktı tekrar 1 ay boyunca tekrar aynı işlemi tekrarladım kayboldular yine. Tüm vücuduma yapıyorum 4 ay rahat ediyorum, tüyleri yok etmiyor ama uyutuyor tavsiye ederimKızlar merhabalar bir türlü çözüm bulamadığım bir derdim var. Polikistik overım var ve yarattığı çene ile boyun kısmındaki kıllanmadan artık bıktım 2-3 günde hemen çıkıyorlar kurtulmanın bir yolu yok mu Allah aşkına özgüvenim yerle bir biriyle konusurken elimi çenemden boynumdan çekemiyorum temiz olsa dahi artık. Not: Lazere gittim 8 seans hiç bir etkisini görmedim mazeretleride hormonal durum yapabileceğimiz bir şey yok oldu. Parayı alırken öyle demiyorlar tabi.
TeşekkürlerAynı dert bende de vardı evde iple alıyordum rezil olmamak İçin. Philips in IP makinesini aldım ve her iple alıştan sonra 3 er tur geçtim, 2. Ayda yok oldular kendim bile inanamadım. 4 ay sonra tekrar çıktı tekrar 1 ay boyunca tekrar aynı işlemi tekrarladım kayboldular yine. Tüm vücuduma yapıyorum 4 ay rahat ediyorum, tüyleri yok etmiyor ama uyutuyor tavsiye ederim
Ip makinesimi iple alma makinesimi yani.Aynı dert bende de vardı evde iple alıyordum rezil olmamak İçin. Philips in IP makinesini aldım ve her iple alıştan sonra 3 er tur geçtim, 2. Ayda yok oldular kendim bile inanamadım. 4 ay sonra tekrar çıktı tekrar 1 ay boyunca tekrar aynı işlemi tekrarladım kayboldular yine. Tüm vücuduma yapıyorum 4 ay rahat ediyorum, tüyleri yok etmiyor ama uyutuyor tavsiye ederim
Ipl lazer yani . Philipsinkinden ben memnun kaldım tavsiye ederimIp makinesimi iple alma makinesimi yani.
Açıkçası ben soğuk sıkım filan kullanmadim. Bim den alıyorum.Normal hindistan cevizi yağı dimi soğuk sıkım mı olması gerek, birde ağdayı yapıp sürüyo musun yoksa 1 gün bekleyip ondan sonra mı
Her ağda sonrası mı bu 3 günlük uygulamasını yaptınız.Bütün vücudum için ağda ve ağdadan sonra günde bir kez 3 gün arka arkaya hindistan cevizi yağı kullandım. 60% gitti sayılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?