- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi Sevqi_MeLeqi
-
yazdiklarin uymuyor , aileye kizi kotuluyorsun nasil aile arasina girmiyorum diyorsun??, 16 yasinda bir kizla ugrasiyorsun yaa o is yapsa ne yapmasa ne , biraz iyilikle yakinlassaydin sana simdi dusunceli davranirdi , ramazan da tartisma olmus konusmuyorum diyorsun RAMAZAN da !!!!! sadece oruc tutma degil sanirim mubarek ay , anne olcaksin bence biraz ilimli duyarli ol
görümceni kahvaltı hazırlamadan önce çağır gel beraber hazırlayalım de. emir vererek değil arkadaşlık kurarak bazı şeyleri öğret, diğer arkadaşlara katılmıyorum çünkü ben de o kızın yerinde olsam aynı olurdum, çünkü tembeldim. şu an evliyim ve evimde sıkıntı çekiyorum. 16 yaşında da öğrenmezse sonra hiç öğrenmez iş yapmayı, üşenmemeyi, sorumluluk almayı.
insanın karakteri 17den sonra pek değişmez o yüzden şu an başlaması lazım.
ayrıca gelin köle mi ki? keyfinden kalmıyor o evde, o kişilerin oğlu-abisi yüzünden kalıyor, herkese kahvaltı hazırlamak zorunda mı? kendi evi olsa sandviç yer, zeytin ekmek yer canı hazırlamak istemezse, 1-2 kişilik bulaşık yıkar. herkes sorumluluğunu bilmeli.
ya canım sen yazdıklarımı okumuyosun galiba.
ramazanda tartışma oldu ki benden yana değil.
kendisi kalktı bana çocuğu gibi laf söyledi bağırdı..
ben kendim bişey demedim.
eşimde evdeydi kendisi duydu
kaynanamda evdeydi..!!!
16 yaşında bir çocuk..Çocuktan neler beklenir, bence şükredin fazla bile yapıyor.Annesi onun yerine yapıyordur.Sağolasınız, siz annenize yardım ediyormuşsunuz ama etmeyenede karışmanız doğru değil.maalesef abisine ettiğiniz şikayetlerden ötürü görümcenizin karşısında saygınlığınızı da kaybetmişsiniz..evde yokmuş gibi farzedin ve düşünmeyin.odak noktanız bebeğiniz olsun.Hayırlı doğumlar..
kaç yıllık evlisin , hem böylemiydi yani nişanlıyken falanda?
2 yılımız bitti..
evlenmeden önce de böyleydi.
ama dediğim gibi biri geleceği zaman işine gelene işine göre muamele..
16 yaşında ki bir genç kızdan nefret etmeyin. Kardeşiniz gibi görün onu. Eğitin, öğretin. Siz ona güzellikle yaklaştıkça o yaptığından utanacaktır. Neden onun karakterine güzel davranışlar eklemiyorsunuz. Hamilesiniz, sizi de anlıyorum ama o da cahil. Eminim yardım isterseniz elinden geldiğince yardım etmeye çalışacaktır. Küs kalmayın ona. Hani bunu yapan kayınvalideniz olsa başka bir eve gidin dicem ama karşınızda ki, konuşmadığınız, hoşlanmadığınız insan 16 yaşında ki bir genç kız. Bakın sizinde çocuğunuz olacak belki de bir kızınız en yakınınızda ki bir insanın evlladınız için böyle düşünmesini ister misiniz? Annesi de hatalı ama siz de öğretebilirsiniz.
Sevgiler ve hayırlı doğumlar...
valla ben 16 yaşında bütün evin işini yapıyordum yemek te dahil ve okuyordum..kaldı ki kahvaltı hazırlamak,evi toplamak en azından toz almak ,makineyı doldurup boşaltmak bu yaşta yapılmayacak işler değil..
eminim konu sahibi de kalksın dip köşe temizlik yapsın demıyodur..
o bence işin kolayını bulmuş,var biri nasılsa hamile mamile yapıyoo
bence ya eşiniz ya annesi kibar,güzel bir dille en azından size yardımcı olması için uyarsın..
size de yazık
ben valla kardeşimin eşine hamile bile olmadığı halde şurdan bana şunu ver bile demiyorum
kaç kere temizliğe yardıma geleyım falan diyo,demesin ki ben hizmetçimiyim benı çalıştırıyolar dıye çağırmıyorum valla..
kaldıkı altlı üstlü oturuyoruz ve ben çalışıyorum o evde
gider akşamları temizliğimi yaparım yıne de ona bak gunduz evdesın kımse de yok şunu yap falan demem..
yani insanın içinde olacak bazı şeyler tabı ama söylemekte işe yarayabiliyo çoğu zaman,belki o düşünemıyodur..
teşekkür ederim canım güzel yorumun için..
kayınvalidem olsun görümcem olsun (büyük olan evli)
o bile diyor o kız iş yapıyor annem iş yapıyor sen nasıl oturuyosun diye..
iş yapacağım zaman da küs olmadan önce tabi.
sen bulaşıkları yıka bende evi toplıyım diyorum yapamam edemem vs diyip odasına giriyor.
bi yemek yemeye çıkıyor ordan bide wcye..
Eski konunuzu da okudum. Çok zor şeyler yaşıyorsunuz. Keşke bu adamla evlenemseydiniz demek için bile çok geç ama en azından çocuk olmasaydı. Daha kendinize bir düzen kurmadan neden acele ettiniz. Bak sorumsuz bir eş, görümce ile uğraşıyorsunuz. Önce başka bir eve çıkmaya çalışın. Çocuğuna kaynananız bakar çalışırsınız. Böyel geçmez hayat. Yıpranmış bir kadın, anne olarak kalırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?