- Konu Sahibi Sevqi_MeLeqi
-
neden böyle kabaca yorum yapıyosun onu anlamdım
herkesin kendisine göre dertleri var..
sorun sadece iş yapmaması falan değil..
baştan sona okursann sayfaları hepsini yazdım..
yine de teşekkür ederim..
neyse kızlar gerçekten moralim çok bozuldu..
iyi kötü yorum yapan herkese teşekkür ederim..
konuyu açmadım farzedin olur mu ??
konulara iyi bir bakış açısı veya en azından iyi bir üslupla yaklaşsaydınız daha iyi olurdu en azından incinmemiş olurdum...
çamaşırları topladım ütüler beni bekliyor.
kendinize iyi bakın..
konulara iyi bir bakış açısı veya en azından iyi bir üslupla yaklaşsaydınız daha iyi olurdu en azından incinmemiş olurdum...
kendinize iyi bakın..
kendinize iyi bakın..
konu sahibi biraz hassas galiba.biz ne dedik ki böylesine alındı :26:
konu sahibi biraz hassas galiba.biz ne dedik ki böylesine alındı :26:
Elbetteki birlikte yaşayan insanlar sorumlulukları ve külfeti kendi yaşları oranında paylaşmak durumunda, bu konuda hemfikirim sizinle. Ama siz bunlara kendi kendinizi mahkum etmişsiniz. Çalışmayan bir koca, erken yaşta evlilik... Kendi hayatınızın sorumluluğunu almadan, kendi evinizi olmadan, kendi hayatınızın hem işçisi hem patronu olmadan evlenemeye kalkışıp kururlu bir düzene gidince büyük sıkıntılar yaşanması kaçınılmaz.
Şimdi annenizin evinde yaşadığınız hayattan cinselliği özgürce yaşayabilmek dışında ne artısı var bu hayatın? Aceleniz neydi? Adam iş bulsaydı, arsa satılsaydı, sonra kalkışsaydınızı boyunuzdan büyük işlere... Ama çok seviyordunuz değil mi? Aşkınızdan ölüyordunuz. Aşkından öldüğünüz adam sizin ekmeğinizi getiremiyor daha, bir de sabi üstüne. Ama kaynana kayınpeder kazanıyor nasılsa, bebeğe beşik de alırlar size lohusa geceliği de. Görümceyi de çekeceksiniz mecburen bu durumda. Kız haklı değil. İnsan yaşadığı evin işine katılmalı tabi ki. Ama herşeyin de bir bedeli var. Ayaklarınızın üzerinde durmadan evcilik oyunu kurmaya kalkmanın bedeli de bu görümce. Ama gene de şanslısın kaynanan olgun birine benziyor. O da manyak çıkabilirdi, olmayan şey mi? Ya da sorunlar biriktikçe manyaklaşabilir.
Elbetteki birlikte yaşayan insanlar sorumlulukları ve külfeti kendi yaşları oranında paylaşmak durumunda, bu konuda hemfikirim sizinle. Ama siz bunlara kendi kendinizi mahkum etmişsiniz. Çalışmayan bir koca, erken yaşta evlilik... Kendi hayatınızın sorumluluğunu almadan, kendi evinizi olmadan, kendi hayatınızın hem işçisi hem patronu olmadan evlenemeye kalkışıp kururlu bir düzene gidince büyük sıkıntılar yaşanması kaçınılmaz.
Şimdi annenizin evinde yaşadığınız hayattan cinselliği özgürce yaşayabilmek dışında ne artısı var bu hayatın? Aceleniz neydi? Adam iş bulsaydı, arsa satılsaydı, sonra kalkışsaydınızı boyunuzdan büyük işlere... Ama çok seviyordunuz değil mi? Aşkınızdan ölüyordunuz. Aşkından öldüğünüz adam sizin ekmeğinizi getiremiyor daha, bir de sabi üstüne. Ama kaynana kayınpeder kazanıyor nasılsa, bebeğe beşik de alırlar size lohusa geceliği de. Görümceyi de çekeceksiniz mecburen bu durumda. Kız haklı değil. İnsan yaşadığı evin işine katılmalı tabi ki. Ama herşeyin de bir bedeli var. Ayaklarınızın üzerinde durmadan evcilik oyunu kurmaya kalkmanın bedeli de bu görümce. Ama gene de şanslısın kaynanan olgun birine benziyor. O da manyak çıkabilirdi, olmayan şey mi? Ya da sorunlar biriktikçe manyaklaşabilir.
şanslısın en azından annesi o halde yardım ediyor.bak canım bende görümceyim.
ki evlenmeden önce abim eşiyle bizde yaşıyolardı.
onlar orda iş yaparken ben oturamazdım..
kaldı ki ben hem okula hem dersaneye gidiyordum..
ben bişey bekliyoruma de demiyorum..
annesi o kadar sağlam bi insan değil..
ben ona üzülüyorum ağır kaldırmamam gerektiği için marketti alışverişti ağır işlerdi hep ona kalıyor.
ben bana yardım etsin de demiyorum ama bu kadar da boş oturmak olur mu onu da anlamıyorum.
bu söyleyen sadece ben değilim..
annesi ablası abisi de söylüyor duymamazlıktan geliyor..
kalkmış annesiyle bana..
siz yapın işiniz ne diyor?
ben bunu anlamıyorum biz hizmetçi miyiz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?