Sinir bozucu

Kızlar şimdi gözaltı morluklarına bişey yapılamıyomu

Benim gözlerim çukur ve morarıyo,ne kullandıysam faydasını görmedim.

Dolgu yaptırırım artarsa diyodum ben.

dolgu iyice morartabilir...doktorlar göz altına yapmıyor ama görmeden birşey demek zor......iyi bir c vitamini serumu olabilir dermatolog arkadaşına danış bise de söylersin

tesekkür ederim..Evet bayagi oldu kazadan 1 gün sonra ameliyat oldum :26: Görüntüde bir bozukluk var ama makyaj yaptigimda fazla belli olmuyor.. bir de horluyorum evlenirsem sorun olur galiba

Yok canım bu bir sağlık problemi neden sorun olsunAma kendini topladığın bir zaman yaptırmak istersen yaptırırsın

iyi gecelerkızlar bende gece gece kilolarımı taktım başarı öykülerini falan okudum iyice sinir oldum kendıme sanki sabah kadar uyumasam yarın 34 beden olcam psikolojim bozuldu nekadar iradesizimyaa

dolgu iyice morartabilir...doktorlar göz altına yapmıyor ama görmeden birşey demek zor......iyi bir c vitamini serumu olabilir dermatolog arkadaşına danış bise de söylersin

Gerçektenmi

Arkadaşım hylexin diye bir kozmetik kremi önermişti ,3 ay kullandım pek bir faydasıda olmadı.

Peki bu Ajda Pekkan falan o yaşta o göz çevresine nasıl sahip ya.

Göz alti morluklari ve ya karartilar derinin renk degistirmesinden olabilir....Sonuc ta cok hassas bir deri.. Dermatolog o bölge icin recete vermisti.. Ama eczanede iki üc kremi karistirip verdiler.. Icerigi neydi hatirlamiyorum.. Bir süre kullandim düzelme oldu..SImdide kur yapiyorum.. Kahve ve yumurta beyazini karistiriyorum...

Gerçektenmi

Arkadaşım hylexin diye bir kozmetik kremi önermişti ,3 ay kullandım pek bir faydasıda olmadı.

Peki bu Ajda Pekkan falan o yaşta o göz çevresine nasıl sahip ya.

ajda ya bakma sen boya badana o......ben epilasyoncudayken öğrendim.....orda bir müşteri vardı morluk için dermatoloğa gitmiş c vitamini serumu işe yaradı dediydi.....ama benim göz çevremi çok kuruttu kullanamdım....ben baçka bir marka kullanmıştım kızınkini hatırlamıyorum.....senin bahsettiğin kremin etken maddesini yazmamışlar bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…