Kızlar şimdi gözaltı morluklarına bişey yapılamıyomu
Benim gözlerim çukur ve morarıyo,ne kullandıysam faydasını görmedim.
Dolgu yaptırırım artarsa diyodum ben.
tesekkür ederim..Evet bayagi oldu kazadan 1 gün sonra ameliyat oldum :26: Görüntüde bir bozukluk var ama makyaj yaptigimda fazla belli olmuyor.. bir de horluyorumevlenirsem sorun olur galiba
Damak tatları benziyor birbirine...pecete kağıt dergi gazete ambalaj hattaaaaa yumurta kartonu...
Damak tatları benziyor birbirine...pecete kağıt dergi gazete ambalaj hattaaaaa yumurta kartonu...
Mona ve Depresif
Napıyonus.
Tanımıyorum ama merhaba hemşerim :) İzmirliyim ben de....
iyi gecelerkızlar bende gece gece kilolarımı taktım başarı öykülerini falan okudum iyice sinir oldum kendıme sanki sabah kadar uyumasam yarın 34 beden olcam psikolojim bozuldu nekadar iradesizimyaa
dolgu iyice morartabilir...doktorlar göz altına yapmıyor ama görmeden birşey demek zor......iyi bir c vitamini serumu olabilir dermatolog arkadaşına danış bise de söylersin
35,5 mu aynen..BostanlıOvvvvv Karşıyakaliyyyyyiiiiiiiiikkkkkkkk anam
GGözaltı morluklarina sevgili öpücüğü tavsiye ederim
mona benim selamımı almadı küstüm
Resimde Bostanli sahil zaten...aanladım..kacmazzz35,5 mu aynen..Bostanlı
Mona ve Depresif
Napıyonus.
mona benim selamımı almadı küstüm
Selam canımverirsin inşaallah
Resimde Bostanli sahil zaten...aanladım..kacmazzz
Gerçektenmi
Arkadaşım hylexin diye bir kozmetik kremi önermişti ,3 ay kullandım pek bir faydasıda olmadı.
Peki bu Ajda Pekkan falan o yaşta o göz çevresine nasıl sahip ya.
Hadi bea tutturamadik...nerde mavi görsem bizim sahil sanıyorum ..kusura kalma..Orası Bostanlı sahil değil Venedik sahilleriydi amaBalayından kalma bir anı yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?