Sinir bozucu

Geri artan yimirta beyazinida misir unuyla karistip yüzümde kalan bölgelere sürüyorum..

Usha dan ögrendim cimriligi

mısır ununa ne hacet
onunla mıhlama yaparsın sonra
eferim öğrenicen tutumluluğu

Oyunu bozdun misketlerimi geri ver:) gibi

sanki daha çok ''oynamıycam verin topumu ben eve gidiyorum der gibi''
ama emin olacak kadar zeki değilim ki:26:

tmm ozaman sen dediğim gibi yap
sıkıldınmı ara beni
gelicem havalar soğumadan alsancakta buluşalım bi kordon yapalım

Dikta rejimi,
Konuşmak yasak,yakında düşünmek bile yasaklanabilir.

sessiz düşünüyorum artık zaten

osteoporoz demek de mi yasak
kalbimi kırıyon mona

Kızlar sabah işe gitcek olan yok heralde aranızda.

Ben yatıyorum

Hepinize iyi geceler.

Doc. tarifi ver sen ban sabah okurum.

iyi geceler parkon, Allah rahatlık versin.

ben de yatayım, yarın sabah erken kalkıcam. herkese iyi geceler, tatlı rüyalar, kovalasın sizi davşanlar

Sahte doc. yaptın bir hayır tam yapaydın.

Önce ilk tarifi versene;yumurtanın beyazımı?tümümü?kaç kaşık kahve?

Bu tarifi cok basit yumurtanin beyazini sarisindan ayriyorsun.. iyice cirpiyorsun.. Bu cirpitiginin 1/4 aliyorum bir yemek kasigi kuru kahve ile karistiriyorum....sonra bir temizleme pamugu ile göz altina ve üstüne sürüyorum... Akmasin diye temizleme pamugunun bir tarafini bu karisima bandirip gözümün üstüne koyuyorum.. 15 dk. yada kuruyunca yüzümü yikiyorum..:108::108:

Hemen yapiyorum. Ikimiz kaldik:)

ay gazlı bez olaydı bari
biraz tıbbi olurdu belki

Gecenin sorusu

Gazli bez ismini nerden almis biliyormusun ?

ilk defa gazze şehrinde dokunduğu için aldığı gazze bezi adının günlük kullanımda değişmesi sonucu böyle adlandırılmıştır.

ahahahah yaşasın uncle google

ilk defa gazze şehrinde dokunduğu için aldığı gazze bezi adının günlük kullanımda değişmesi sonucu böyle adlandırılmıştır.

ahahahah yaşasın uncle google

Diyorsun:) sumuzzla alakasi yok hakikaten cok tembelim. Bir krem var kac aydir aldim hic surmedim. Tatile getirdim orda bile surmedim. Bunun altinda yatan psikoloji ne acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…