Gerçektenmi
Arkadaşım hylexin diye bir kozmetik kremi önermişti ,3 ay kullandım pek bir faydasıda olmadı.
Peki bu Ajda Pekkan falan o yaşta o göz çevresine nasıl sahip ya.
oy dentistim mutlu annem
biliyodum beni bulacağını
yok canım o sevinç çığlıkları bende pc başına geçicem mızmızlığına bıraktı yerini
bide azönce gözümün önünden 10 saniye ayrıldı
o arada zannımca peçete yedi:26:
diyom işte sahte bu doc.Göz alti morluklari ve ya karartilar derinin renk degistirmesinden olabilir....Sonuc ta cok hassas bir deri.. Dermatolog o bölge icin recete vermisti.. Ama eczanede iki üc kremi karistirip verdiler.. Icerigi neydi hatirlamiyorum.. Bir süre kullandim düzelme oldu..SImdide kur yapiyorum.. Kahve ve yumurta beyazini karistiriyorum...
ajda ya bakma sen boya badana o......ben epilasyoncudayken öğrendim.....orda bir müşteri vardı morluk için dermatoloğa gitmiş c vitamini serumu işe yaradı dediydi.....ama benim göz çevremi çok kuruttu kullanamdım....ben baçka bir marka kullanmıştım kızınkini hatırlamıyorum.....senin bahsettiğin kremin etken maddesini yazmamışlar bile
Göz alti morluklari ve ya karartilar derinin renk degistirmesinden olabilir....Sonuc ta cok hassas bir deri.. Dermatolog o bölge icin recete vermisti.. Ama eczanede iki üc kremi karistirip verdiler.. Icerigi neydi hatirlamiyorum.. Bir süre kullandim düzelme oldu..SImdide kur yapiyorum.. Kahve ve yumurta beyazini karistiriyorum...
ajda ya bakma sen boya badana o......ben epilasyoncudayken öğrendim.....orda bir müşteri vardı morluk için dermatoloğa gitmiş c vitamini serumu işe yaradı dediydi.....ama benim göz çevremi çok kuruttu kullanamdım....ben baçka bir marka kullanmıştım kızınkini hatırlamıyorum.....senin bahsettiğin kremin etken maddesini yazmamışlar bile
Ruh halinden dentiyse olduğunu anlamalıydım..tümümüzü kapatsınlar Bakırköy e beaaa...beni başka dentistlerle mi aldatıyosun
beni başka dentistlerle mi aldatıyosun
ama o benim ilk göz ağrısı dentistim
gelince arkamımı döneyim
senin yerin ayrı
bu arada senle geçen başka yerlede bi geyikler yapmıştık ya
onu sakın burda anlatma:26:
bkz:bade,maxima,lake
ajda pekkanın gözleri kapanmıyoki gerdirmekten benımde gözlatlarım mor hatta mosmor genetik dedi doktorr üzülünce bide üşüyünce panda gibi oluyorum
o başka bişey zatenTamam banlanmalari kotu ama en azindan gelecekler. Hayyal hic gelemiyormus.Fazla tanimadigim halde uzuldum. Cok gereksiz.
diyom işte sahte bu doc.
kendi bile koca karı ilacı yapıyo
yımırta sürüyo bide kokcan be doc.
Ruh halinden dentiyse olduğunu anlamalıydım..tümümüzü kapatsınlar Bakırköy e beaaa...
Dert Mert Ruhi sıkıntı dediydin ya ordan kaptimmmm
o başka bişey zaten
nasıl bir mantıktır anlamadım
anlayacak kadar zeki olmadığımı farkettim sonra
her kadın gibi.....
Hah soyleeeeama o benim ilk göz ağrısı dentistim
gelince arkamımı döneyim
senin yerin ayrı
o başka bişey zaten
nasıl bir mantıktır anlamadım
anlayacak kadar zeki olmadığımı farkettim sonra
her kadın gibi.....
ama o benim ilk göz ağrısı dentistim
gelince arkamımı döneyim
senin yerin ayrı
Geri artan yimirta beyazinida misir unuyla karistip yüzümde kalan bölgelere sürüyorum..
Usha dan ögrendim cimriligi
ruh halimin dentistryle alakası yok şu ara. zaten benim de pek alakam yok, topiğin dentistliğini yapıyorum sadeceama 1-2 ay sonra başlıcam çalışmaya inşallah.
Anladim..valla ben sahalara ,, 2014 Şubat'ta donüyorum insallah..
Kan tükrük maydanoz artığı koku bögggggggg falan filan iste
2 sene ücretsiz izin aldım..Yeni mi doğum yaptın ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?