O konuda bende senin gibiyim...Eve ilk taşındığımız sıralar eşim raf takmıştı...Takarken de benim takık olduğumu bildiğinden terazi kullanmış eğri olmasın diye...Buna rağmen ben eğik diye iddia ettim...Terziyle tekrar baktı milimlik bir eğiklik var
Obsesif kompulsif bozuklusmus sayenizde ögrendim...Bu saplanti hale gelir yani o kisi yerinde duramaz bütün düsüncesi bu yönde olur... Mesele elini günde 100 defa yikamak gibi..... Yada baskasinin oturdugu koltuga oturamazlar.. SImetri de bunun gibi... Düzenli olmak daha farkli..
bu simetri hastalığı değil, obsesif kompulsif bozukluk gibi
O alete terazi diyorlar parkon...Bizde var
ne enteresan insanlarsınız
delüüüüüükıs ne ka iyi kocişin var maşşallah Allah daim etsin benim babam olsa var ya alır o rafı hem kafamızı hem o rafı kafamızda kırar sonrada nasıl tam ortadan oldu mu diye sorar
Kızlar etiketlere biriniz ''kart kızlar kulübü'' yasmış:
O kimse el kaldırsın bakim.
Bisim neremis kart,
Çıtır kıslar diye değiştirin onu.
benim bi öğretmenim vardı böle
sınıfa girdiği gibi deodorant sıkardı, bizden kalem aldığında ıslak mendille silerdi ve bize asla dokunmazdı
banada gıcık kapmıştı
EvetPerdelere de takığımdır mesela düz duracak perde sağdan soldan boşluk kalmayacak toplanmayack bir yerde Dolabın içinde herşey yerli yerinde olacak...Kıyafetlerim katlanmış tek sırada olacak... Evimde tablo yoktur benim...Bir tane arkadaşlar almış göremeyeceğim yere taktım
Eşim bu yüzden ev yerleştirme dönemlerimizden nefret eder
EvetPerdelere de takığımdır mesela düz duracak perde sağdan soldan boşluk kalmayacak toplanmayack bir yerde Dolabın içinde herşey yerli yerinde olacak...Kıyafetlerim katlanmış tek sırada olacak... Evimde tablo yoktur benim...Bir tane arkadaşlar almış göremeyeceğim yere taktım
Eşim bu yüzden ev yerleştirme dönemlerimizden nefret eder
ben yazmıştım parkon düzelttim
çıtır kart kızlar yaptım
Bak senin takıntın benden fazlaymış.
Bizim evde yok mesela.
Ben eve taşınırken herşeyi metreyle ölçüp ortaladım astım sacece.
mutlu bakıyorumda işi iletlettin
eşim meşim falan.. ne ayaksın sen?
ousa eşim diyosun..
[video=youtube;ER6s0qoG0-o]http://www.youtube.com/watch?v=ER6s0qoG0-o[/video]
Obsesif kompulsif bozuklusmus sayenizde ögrendim...Bu saplanti hale gelir yani o kisi yerinde duramaz bütün düsüncesi bu yönde olur... Mesele elini günde 100 defa yikamak gibi..... Yada baskasinin oturdugu koltuga oturamazlar.. SImetri de bunun gibi... Düzenli olmak daha farkli..
Sen bir ara girmedin ya o dönem bozdular beni keri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?