Sinir bozucu

delüüüüüü kıs ne ka iyi kocişin var maşşallah Allah daim etsin benim babam olsa var ya alır o rafı hem kafamızı hem o rafı kafamızda kırar sonrada nasıl tam ortadan oldu mu diye sorar

benim bi öğretmenim vardı böle
sınıfa girdiği gibi deodorant sıkardı, bizden kalem aldığında ıslak mendille silerdi ve bize asla dokunmazdı

banada gıcık kapmıştı

Kızlar etiketlere biriniz ''kart kızlar kulübü'' yasmış:
O kimse el kaldırsın bakim.

Bisim neremis kart,
Çıtır kıslar diye değiştirin onu.

[video=youtube;P5kYgjV2DXM]http://www.youtube.com/watch?v=P5kYgjV2DXM[/video]

ben yazmıştım parkon düzelttim
çıtır kart kızlar yaptım

ne enteresan insanlarsınız

Evet Perdelere de takığımdır mesela düz duracak perde sağdan soldan boşluk kalmayacak toplanmayack bir yerde Dolabın içinde herşey yerli yerinde olacak...Kıyafetlerim katlanmış tek sırada olacak... Evimde tablo yoktur benim...Bir tane arkadaşlar almış göremeyeceğim yere taktım

delüüüüüü kıs ne ka iyi kocişin var maşşallah Allah daim etsin benim babam olsa var ya alır o rafı hem kafamızı hem o rafı kafamızda kırar sonrada nasıl tam ortadan oldu mu diye sorar

Eşim bu yüzden ev yerleştirme dönemlerimizden nefret eder

Kızlar etiketlere biriniz ''kart kızlar kulübü'' yasmış:
O kimse el kaldırsın bakim.

Bisim neremis kart,
Çıtır kıslar diye değiştirin onu.

ben şimdi bu ka zaman oldu bakarım yazarım o etiketlerin bizler tarafından yazıldığını daha yeni öğreniyorum desem ahaaaahahahaha a kısııııııım galiba o kart kıs ben oluyorum hem yaş hem cehalet itibariyle işte

Yok o kadar da değil sumuz.. Yemek yemeden önce ya da lavaboya gidince yıkarım ellerimi her normal insan gibi

Ama perde yamuk durursa vay o perdeyi çekenin ( Ous'un ) haline

benim bi öğretmenim vardı böle
sınıfa girdiği gibi deodorant sıkardı, bizden kalem aldığında ıslak mendille silerdi ve bize asla dokunmazdı

banada gıcık kapmıştı

Bu kadinin gercekten rahatsizligi varmis .

Bazilari da evden cikmadan önce bin defa kontrol ederler.. Hatta kontrol ettikten sonra , disari ciktiktan sonra geri gelip kontrol ederler...Yani islerini aksatirlar ise gec gelirler vs. vs..

mümkünse ev değiştirme

mutlu bakıyorumda işi iletlettin
eşim meşim falan.. ne ayaksın sen?

ousa eşim diyosun..

[video=youtube;ER6s0qoG0-o]http://www.youtube.com/watch?v=ER6s0qoG0-o[/video]

Malesef ben de var okb ama benim ki temizlikle ilgili takıntılarım yok.2,5 Yıldır ilaç kullanıyorum bu yüzden ve 47 kilo falanken 68'e çıktım o ilaçlar yüzünden.Şimdi uğraş dur kilo vermeye.

Bebisimin rahatsizligi gecmedi halen

Sabah küveti doldurup icine agri kesen adele agrilarina iyi gelen ilaci döktüm.. Icinde yüzdü bir süre .. Rahatladi gibi cikardim tekrar aglamaya basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…