Sinir bozucu

Seçimini yap ya biz ya onlar

Aşk olsun mutluş

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Bir çığlık atasım vardı,sizin topik en uygundu

Pardon

Benimde çığlık atasım vardı, gel beraber atalım

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Çığlık böyle atılır ayrıca

marangozdamı çalışıyo bade mapısta?

kader, bir açıklama bekliyorum.
bişi dicen mi yoksa avukatınımı beklicen?

kıs ben hep avukat olmak istemiştim ben olayımmı
eeeee iddia makamının açıklaması yeterli değildir sadece ithamlardan ibarettir. ayrıca balım kelimesi isim olarak kullanılmış olabilir bla bla bla bla

Hazır Maxi mapıstaykene 2 dilim keki lüplettimm ohhh şekere dair bişey gördü midem be

hayır efeeeem bak büle atılır

[video=youtube;PInPJm13kAA]http://www.youtube.com/watch?v=PInPJm13kAA[/video]

eeeee iddia makamının açıklaması yeterli değildir sadece ithamlardan ibarettir. ayrıca balım kelimesi isim olarak kullanılmış olabilir bla bla bla bla

hiç bi müvekkili yedirmem sana hepsi benim

Badiş kıskanıyormuş seni...Ben yokum diye gitmesin oralara diyor

Haa o zaman tamam Ama gelince birlikte akarız topiclere o zaman

Balım demedim diyorum tamam mı hiç sevmem balım , gülüm , canım - cicimli konuşmayı

Mutlucum , gecmis olsun neyin var ?

Sumuzcum benim ayak başparmağımın kenarındaki kemik büyüme yapıyor...Bir zaman doktora gittim(halam bu şikayetten ameliyat oldu) ameliyat olman gerekir demişti ama ben ağrı filan yapmadığı için istememiştim...Şimdi benim yaklaşık bir haftadır ayağımın bacağa yakın olan kemiklerim ağrıyor...Sence bu parmak kenarındaki kemikten kaynaklı olabilir mi... Anlatamamışımdır diye resim ekliyorum

Ayağımdaki sorun bu sumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…