Sinir bozucu

Bebisimin rahatsizligi gecmedi halen

Sabah küveti doldurup icine agri kesen adele agrilarina iyi gelen ilaci döktüm.. Icinde yüzdü bir süre .. Rahatladi gibi cikardim tekrar aglamaya basladi

demek ki senin bebiş suyu seviyor

Son düzenleme:
Bu kadinin gercekten rahatsizligi varmis .

Bazilari da evden cikmadan önce bin defa kontrol ederler.. Hatta kontrol ettikten sonra , disari ciktiktan sonra geri gelip kontrol ederler...Yani islerini aksatirlar ise gec gelirler vs. vs..

ben dağınık biriyim akşam geç saatte gelip sabah erken çıktığım için evi toplamakla falan uğraşmam hafta sonu temizlik çamaşır ütü çekmeceler iyiiiiiiiice bi yorulduktan sonra pazartesi yorgun ve gergin olarak işe gelip masama otururum emme toplu taşıma araçlarında bi yere dokunamam mutlaka mendille tutmalıyım aynı şey lavabolar kapı kolları ve musluklar için de geçerli , dışarıdan geldiğimde kıyafetleri dolaba öylece asamam bi soğuk suya sokup asmam lazım yada ayrı olan o bölmeye iyice silkeleyerek koymalıyım, yastığım yastık kılıfını mutlaka tersten yıkarım tek yıkarım hemen kurutup ütüler hiçbiyere sürmeden yatağa koyarım yoksa hayatta yüzümü koyamam ve bi de kimseyle tokalaşmam zorda kalıp tokalaşmışsam ellerimi yıkamalıyım :44::44::44: nayır nolamaz böyle sıralayınca ya ben yoksa ben o dediğinizden miyim :18::18::18::18:

Bebisimin rahatsizligi gecmedi halen

Sabah küveti doldurup icine agri kesen adele agrilarina iyi gelen ilaci döktüm.. Icinde yüzdü bir süre .. Rahatladi gibi cikardim tekrar aglamaya basladi

nesi var bebişinin kıyamam ya ben çocuklara hiç dayanamıyorum

Kıslar ben eve gidip bebelerime yetişeyim.

Öpüldünüs.
Evden girerim.

Carrie unutma badeye gelince madalya takalım...Mapıs damlarında bile çalışıyor kızcağız...

Kader bizi başka topikle aldatıyormuş...Balım diyormuş oradakilere

demek ki senin bebiş suyu seviyor

Hic sevmez suyu ama bugün ögle icinde durdu.. SU da biraz sicakti iyi geldi galiba...

Neyi var :26::26:

6 gündür böyle klinige gittik bir seyi yok dediler.. Bugün iyice baktim .. galiba boyun agrisi ya da kulak agrisi var.. Yada ters hareket ettide boynunu mu acitti bilmiyorum... :26::26:

Carrie unutma badeye gelince madalya takalım...Mapıs damlarında bile çalışıyor kızcağız...

Kader bizi başka topikle aldatıyormuş...Balım diyormuş oradakilere

marangozdamı çalışıyo bade mapısta?

kader, bir açıklama bekliyorum.
bişi dicen mi yoksa avukatınımı beklicen?

Ben ömrümde kimseye balım demedim.. ( Ousa bile )

Ama burası bazen tenha oluyo.. Bende hemen yeni geyiklere yelken açıyorum napim

Hızıma yetişemiyosunuz

6 gündür böyle klinige gittik bir seyi yok dediler.. Bugün iyice baktim .. galiba boyun agrisi ya da kulak agrisi var.. Yada ters hareket ettide boynunu mu acitti bilmiyorum... :26::26:

Umarım atlatır kısa sürede

marangozdamı çalışıyo bade mapısta?

kader, bir açıklama bekliyorum.
bişi dicen mi yoksa avukatınımı beklicen?

Gardiyanların arabalarını yıkıyormuş...Yaramazlık yapmış tekerlerini indirmiş dövmüşler onu

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Bir çığlık atasım vardı,sizin topik en uygundu

Pardon

sumuzz pupiq senin arkadasınmış neden üyelik iptali oldu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…